» »

Half-Life II

Half-Life II

««
24 / 34
»»

Grey ::

Jupiiii, poštar končno prnesu:D.

Pa jebote gremlin...kva mi je kr en error vn fuknl:

The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in a safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your personnel for assistance.8-O

WTF?!?

PS: A to je zato k nimam Steama gor?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Grey ()

jeryslo ::

jeryslo razlika med tabo in AT-jem je v tem, da imaš ti AXP 2600+/512MB RAM-a/ASRock K7S8X-E oni pa Athlon 64 4000+/1GB RAM-a pri 2-2-2-10/nForce 3 250 GB :D!

omg8-O cpu tak močno vpliva na delovanje, a to je zaradi fizike? kolk bi pridobil, če bi ga navil do 3200+ in kupil dodatnih 512mb rama?

Mr.B ::

Testi : Half Life 2 GPU Roundup Part 2 : http://www.anandtech.com/video/showdoc....
Half Life 2 GPU Roundup Part 1 : http://www.anandtech.com/video/showdoc....
Half-Life 2 Performance Preview : http://www.xbitlabs.com/articles/video/...
Half Life 2: Freeman Returns to the Source! : http://www.tomshardware.com/game/200411...

ITD s testi......
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Soldier ::

Prosm se enkrat naj mi nekdo pove kaj morm naredit ta pr tistmu tavlkemu pajku ko ga ubijem (SANDTRAPS poglavje), tista spaka mi je dala neko belo kroglo neki proti pajkim in js tisto zadevo zdj mecem v pajka pa se nc ne zgodi???? kaj morm nardit???

kihc ::

Greš za unim alienom noter v jamo, kjer ti pokaže kako uporabljaš tisto "kuglo"
x

ja ok sam se mi alien ustavi pred vrati obrnjen proti men pa noce nikamor!!!!??? sm ga s pomocjo skatl preskocu sm sou naprej pol pa tam tistih mrezastih vrat nism mogu odpret

Tilen ::

Originale kupit pa nebo problemov. Ce pa ze hoces popravit pa v konzolo napisi ai_disable.

Lp.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Hehe uspelo popravt..zdej sm ga že 2h 30min igrau, pa sm nekje v neki kanalizaciji(upam da ne bojo kmal headcrabi). Špil caruje...sam HSje daješ pa tkoj dol padejo:D . Ampak za 512MB rama se mi pa kr dost dolg louda...noro.

AtaStrumf ::

SasoS jaz sem inštaliral iz CD-jev, tako da STEAM-ov ne preverjanje CRC-ja nima kaj tu zraven.

A je še kdo moral inštalirat na C:, ker se mi zdi da pol ko imaš zabasan C, 512 MB RAM-a ni več dovolj. Ko sem povečal na 768 RAM-a je bila razlika kot dan in noč, kar se loadanja in zatikanja tiče!

Highlag ::

Soldier:

Tisto so feromoni. Torej vonj. Če imaš zadevo izbrano in klikneš desno tipko pomeni, da pajke pokličeš. Če zadevo vržeš (leva tipka) pomeni da pajki napadejo mesto kamor si vrgel feromone. Nič lažjega. Poslušaj kaj ti elektro ščurek govori in to preprosto stori.
Never trust a computer you can't throw out a window

AtaStrumf js sm inštaliru na D...ni nemogoče. Pač se ke inštalira, k maš Steam inštaliran.

Ja vem Grey, sej to smo že nakako ugotovil, samo sedaj me zanima zakaj tolk šteka pri 512 MB RAM-a. A je to res premalo, ali je to posledica zabasanga C-ja, ker te pač prisili inštalirat tja kjer imaš Steam.

Ne gre in ne gre nikamor alien , a obstaja kaka koda da pridem zu mimo ali pa ce mi kdo poslje save game za 10 m naprej

kihc ::

A pol so kakšni screeni od HL: Source al ne? Nekako mi ni jasno da se je na tisto čist pozablo. :'(
x

ahac ::

Ne gre in ne gre nikamor alien , a obstaja kaka koda da pridem zu mimo ali pa ce mi kdo poslje save game za 10 m naprej

Znan problem PIRATSKE verzije.
Napiši ai_disable 0 v konzolo ali pa nabavi original.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

OrlyTM ::

Napiši ai_disable 0 v konzolo

a to je kaka zascita al kaj? 8-O :\

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Slampasti vrtnarji.

Zhupa ::

HL2 je zame do zdej res game no.1
Malo me moti zatikanje za katerega se nevem ali je bug v igri ali je to posledica se nedodelanih gayvidia driverjev.
Igram na resoluciji 1024x786 8xAA 16xAF in ne pade pod 50 FPS na odprtem. Konfiguracija v podpisu.

Sem pa se opazil da se mi steam folder in njegova vsebina nikakor noce defragmentirat, tko da kle mi neki zelo smrdi.

Ampak taka zaščita je pa res zakon. Direkt in game :D. LOL

G-man ::

@atastrumf: glede istega računa na več računalnikih. S tem ni panike, vendar ne moreta bit hkrati prijavljena v Steam, razen če je vsaj eden offline. Vseeno, ti priporočam, da si prebereš pogodbo ali pa povprašaš na www.steampowered.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: G-man ()

boštjan ::

a se vam ne zdi,da je tema že predolga.kaj če bi se nova tema odprla in bi se pogovarjalo o špilu,kam it,kaj narest itd.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

PesBeno ::

a we ker ce je kje kaka resitev za Auth problem k meni pise da v dolocenem casu nem ore zaznati pravega cd-ja pa ceprav sem igro kupil??? :'(

OrlyTM: To so slabe rožice in je AI izklopljen, ki loadaš igro. ;) Seveda se da tud v config napisat, tako da potem dela normalno.

Je pa tole kul, če je pretežko.. ai_disable 1 napišeš pa greš mimo nasprotnikov. :))

S4 ::

HL:source slike sem našel tukaj.

Grafika je praktično enaka, izboljšano je samo gibanje in izgled vode, ter nebo

S4 ni samo to.

Modeli in teksture so originalne. Spremenjena je voda, ki je bolj podobna "vodi" pa mislim, da tudi osvetlitev torej uporaba svetilke da drugačen rezultat. Prav tako so spremenjeni zvoki predmetov vrat in podobno. Nalaga se enako hitro, kot original torej kakšna sekunda pavze med posameznimi kosi. Toliko po 5 min igranja. :D

Matev ::

HL1 se nalaga vsake par minut ti štekne in napiše loading - to zna bit še posebej moteče če rad tavaš po stopnjah in se vračaš nazaj po priboljške

veliko raje imam da se stopnja na začetku v celoti naloži in nato igraš svobodno

OPOZORILO!

Vsi, ki imate od prej LEGALEN HL1 oz igrate CS 1.6 oz 1.5 NE POGANJAT piratskih HL2. Kolega ravno zdaj joka da so mu zablokirali account.

Valve zgleda ni blefiral, ko smo brali o tem. 8-O 8-O

Se en kolega, ki ima blokiran acc.

Pojavi pa se vam "prijazen" napis:

Your steam accaunt has been disabled.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

frudi ::

če si tolko neumen, da z istim Steam accountom, ki ga imaš za igranje HL1/CS/CS:S, igraš še piratiziran HL2...

sicer pa tudi Valvovci niso ravno vzgled prebrisanosti, glede na to, da se je dalo dva dni kar preko Steama dobiti HL2 brez veljavnega cd-keya :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

JA drug account bi bila mogoce mozns resitev. Mogoce pa pade blokada na Ip. >:D

Me prav zanima, kdaj bo to, ko bo kdo pripenil, da je ostal brez acc. :8)

SasoS ::

Sem mislil da so te ki so preko Steama in neveljavnega keya dobili HL2 banali. Emporio release afaik ne uporablja steama ampak nek emulator ?!?

pingec ::

Jst sm mel pred HL2 piratski CSS, pa so mi naisal account dissabled, pa zdej naprej uporablam isti account za original hl2 in CSS

LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

WTF? ::

A mors met CD not ,ko igras ? Namrec jst sm si od frenda sposodu cdje, registriral pa s cdkeyem iz kupona :D

Kriko ::

Ne vem če ste opazili ampak neoriginal HL2 se po nekaj časa ŽELI SAM POVEZAT NA STEAM SERVER, in če nimate česa da vas na to opozori, je pač prepozno.
Če nimate radi raznih firewall-ov si namestite Norton 2005, kateri vas na take poizjuse opozori..vi pa enostavno zablokirate in adijo.
kriko

Shybby ::

a je to normalno da se v drugi sobi tam ko dobiš pištolo sovražniki nehajo premikat?? nad municijo pa mi piše A.I Disable ..

Saj ne da bi kaj sam enim "geekom" se je cist odf**al zaradi tega, lol :)

Sem sal na en kanal, ko naenkrat zacne en preklinjat ces da so mu skinli acc in jaz mu pac lepo povem zakaj pa ze dobim ban in mi jebe vse po spisku... mislim.. :)

Get a life, kaj naj druga recem :)

Shybby, ja ce imas rozico. >:D

Shybby: Če v tej temi ne najdeš rešitve za problem z tvojo piratsko verzijo igre potem pač nabavi original. O tem smo namreč govoril par postov nad tvojim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

pingec ::

ja alpa poglej še mal druge forume stokrat napisano, slo trajne rešitve
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Shybby ::

ok thnx sem že zrihto!!!

Zheegec ::

Malo me moti zatikanje za katerega se nevem ali je bug v igri ali je to posledica se nedodelanih gayvidia driverjev.

Kriv je Valve. Source pogon je zakon, samo majhen problemček je zvok. Zvok se ne nalaga v RAM vnaprej (dialogi, govorjenje, enviromental effects, vse v glavnem), ampak disk sproti melje. Kar glej :D
Je pa cela igra sinhronozirana z zvokom, tako da slika počaka na zvok :|
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Ja zvok so zbrkali... :\

miha17 ::

mene pa sam neki zanima...a je kakšna razlika med geforcem ali pa radeonom v HL(u kvaliteti slike) ?

p.s. mislm kartici istega ranga...
nikol ni zadost

Fak no jebem jim gremline. Kdo si je zmislu kur***e headcrabe;((. Prov na kurac mi gre k ti kr iz nekje prleti, vmes pa pustiš kilo dreka pod stolom... Zdej sm nekje deep inside Ravenholm(jao ker debiln level...; kok je še naprej do konca Ravenholma od tistga mesta, ko spuščaš avte na zombije?).

WTF? ::

Jst bom popizdo !!!! Mam GF6800(leadtek) 1024 rama (navadnga) AMD XP 2600+(256) Pa mi FPS-ji padajo na 25 pri 1024X768 pa vse na max ! Pa zasteka mi na vsake neki cajta !!!

Grey a potem nisi Doom 3 igral? Headcrabi so mačkice v primerjavi z pošastki v Doomu. No razen ena sorta, ki te zastrupi z ugrizom. >:D

Meni najbolj zobrni so pa Ant-lion-si dokler ne dobiš protistrupa :D
Sploh, ko sem se vsedel v avto so me dvakrat takoj sesuli. Sem zapeljal na deblo in je avto obvisel v zraku, da nisem mogel naprej :8) Potem pa predno avto ven iskoplješ ....

Trenutno moram reči, da mi je bolj všeč kot Doom 3, čeprav mi tiste vožnje z avtom in čolnom niso preveč po godu.

Ma ja tisti strupeni crabi pa uni fast zombiji so odurni. Mislm jao...zdele sm biu spet mal pržgau pa se jih je cela horda usula(še sreča, da je bog postavu ke explosive barrels:O. Za info, če je kdo že obrnu...zdej vidim pred sabo nek visok rjav blok in ga gledam z ene strehe...kok je še do konca Ravenholma...?

SasoS ::

Hehe...čaki da prideš u rudnik :D

@ miha17

Baje da ni opazne razlike.

Zhupa ::

Pisuka no, sam to zatikanje morjo mal popravt z kakim patchom, k to ni glih normalno da ti pr 120 fps igra steka.

A je kdo za naletev na kake optimizacijske informacije.
««
24 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25155021 (834) Gregor459
»

Half Life 3 je zaščitena znamka (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5126235 (18136) LordTado
»

Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )

12320880 (12226) tt2
»

The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )

16817768 (11842) Bor H
»

half-life2

282009 (1529) Ahiles

Več podobnih tem