Forum » Igre » Half-Life II
Half-Life II

AtaStrumf ::
Ja mene tudi zanima, ker bi rad naloži HL2 še pri tamalmu in sva na netu prek iste povezave. A mislite, da bojo pogruntal, da isti HL2 teče iz dveh različnih mašin? Mal so zakomplicirali življenje s tem steamom, tudi lastikom originalov.

jeryslo ::
jst sm v četrtem chapterju
, kjer se morš furat po vodi, najboljš je pa itak to kako lahk različne predmete dvigneš in jih uporabiš kot orožje al pa zaščito

Zgodovina sprememb…
- spremenil: jeryslo ()

Dark_Lord_Morgoth ::
Sm dubu spil in je zlo uredu, ceprou sm mal vec prcakvou. Sem gledal HL2 film iz E3 pa je bilo velik razlike (u igri slabs).
Sm pa u Ravenholm-u :), me zanima ce si doug cajta tm notr?
Glede CS:S, kdo ve kje se da dobiti mape??? (pa bote ce obstajajo?)
Sm pa u Ravenholm-u :), me zanima ce si doug cajta tm notr?
Glede CS:S, kdo ve kje se da dobiti mape??? (pa bote ce obstajajo?)
Putka je zvalila jajčko in v njej je bil Miloš.

Pri CS:S so zaenkrat samo te mape, ki pridejo zraven. Upam, da bojo kmalu kakšne nove, ker od teh so mi všeč samo Office, Dust in Dust_2.
Ravenholm ni kaj posebno dolg.
Aja, pa kvaliteta grafike v HL2 je zelo odvisna od tvojega računala in nastavitev!
Ravenholm ni kaj posebno dolg.
Aja, pa kvaliteta grafike v HL2 je zelo odvisna od tvojega računala in nastavitev!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaStrumf ()

kihc ::
Sej so tud že nove mape za css, zadnč sm na lam3rz serveru igral eno zelo zabavno -- velikost igrišča za basket, par betosnkih zidov, orožje = pištola, klanje^2

x

ste vidl to:
http://www.warp2search.net/modules.php?...
pa tud na drugih forumih pišejo o tem da je ljudem slabo, ko igrajo hl2
http://www.warp2search.net/modules.php?...

pa tud na drugih forumih pišejo o tem da je ljudem slabo, ko igrajo hl2

pingec ::
ja ce hoces na drugem kompu igrat a ni dam sam isti account vpises not pa dljas in igras?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

A moreš nove CS:S mape DL-jat al jih potegne iz strežnika, na katerem laufa in ali si jih zapomne ali vedno znova vleče?
BTW: unga slo strežnika še zdaj ne najdem

SasoS ::
Vsem ki se vam HL2 sesuva. Očitno steam ne dela CRC-ja pri downloadanju in lahko da so datoteke corruptane (heh...če zmoreta to mula in torrent bi pa res lahk tud steam). Reštartajte steam in uporabite spodnje linke za preverjanje da steam preveri datoteke:
Za Half-Life 2
Za Counter Strike: Source
Za Half-Life: Source
Za Half-Life 2
Za Counter Strike: Source
Za Half-Life: Source

Jochaan ::
Pingec :
Ka pa če inštaliram na drugem pc-ju steam, pol pa prekopiram steam iz prvega čez tega na drugem pcju. Nato poženem steam na drugem,se prijavim ...
A to bi šlo ?
Ka pa če inštaliram na drugem pc-ju steam, pol pa prekopiram steam iz prvega čez tega na drugem pcju. Nato poženem steam na drugem,se prijavim ...
A to bi šlo ?
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB

freejack ::
Ej,.. sam to zgleda da ni več smešno,. folku ratuje slabo na celi črti,.. niso sam neke izjeme.. bog si ga vedi,..
ATI ,.... Half Life 2,.. extreme realism,.. extreme graphics,... so,. you think you can handle.. think again..
Hmm,.. realizem,. grafika,. detajli,.. komaj čakam da mi dostavijo GT,. da mi bo lahk ORNG slabo,..
ATI ,.... Half Life 2,.. extreme realism,.. extreme graphics,... so,. you think you can handle.. think again..

Hmm,.. realizem,. grafika,. detajli,.. komaj čakam da mi dostavijo GT,. da mi bo lahk ORNG slabo,..

Zgodovina sprememb…
- spremenil: freejack ()

Tilen ::
Ja pa ce smo recimo koliko % stran od realizma? Predstavljajte si kako bo recimo takrat ko bodo te igre tako izpiljene da bodo res popolnoma oz skoraj enake real svetu. Folku se bo strgalo. Dobesedno.
Ce recimo pomislimo na prihajajoci UT3 pogon ki bo mlel nekaj taksnih stvaritev:
IN ko ti po takem okolju hodis... streljas, si ves cas pozoren na vsak vogal kje bo kteri skoco ven in te hotel spravit s tega sveta... ni cudno, sploh ni cudno da je folku ze zdaj slabo ker psiha njihova tega imo ne zdrzi. Da jih pa postavimo v taksno okolje kot je tole za 6 ur pa me je kr strah. Bomo po casopisih brali, tega pa tega je pobralo ob igranju HL3 ipd...
Ce recimo pomislimo na prihajajoci UT3 pogon ki bo mlel nekaj taksnih stvaritev:
IN ko ti po takem okolju hodis... streljas, si ves cas pozoren na vsak vogal kje bo kteri skoco ven in te hotel spravit s tega sveta... ni cudno, sploh ni cudno da je folku ze zdaj slabo ker psiha njihova tega imo ne zdrzi. Da jih pa postavimo v taksno okolje kot je tole za 6 ur pa me je kr strah. Bomo po casopisih brali, tega pa tega je pobralo ob igranju HL3 ipd...

413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()

Tilen ::
Tole ni igra, to je samo primer, cesar bo zmozen UT3 pogon. Se 3 primerki :
Slin, slin...
Oprostite za offtopic ampak tako so me zulile te slikice, da sem jih moral pokazat :)
Slin, slin...
Oprostite za offtopic ampak tako so me zulile te slikice, da sem jih moral pokazat :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()

Caligula ::
Bi prsegu, da je ta model na sliki k moj sosed
Drugac pa-na kakih DCjih so te rozice prakticno neobstojece. Kako to?

Drugac pa-na kakih DCjih so te rozice prakticno neobstojece. Kako to?

Gandalfar ::
Tilen: nisem impresioniran. Pac .. lepse 3d modele so naredili. Ocitno Mayo ipd. pocasi prekodiravajo :)

Prvi naslednji next generation pogon bo po moje Unreal 3 in kot vidite bo gate trgal (nVidia že ve zakaj bomo rabili SLI
). Carmack je z Doom-om 3 zgubil tehnično superiornost in mislim, da bo od zdaj naprej igral drugo violino Epic-u
, ki so mu bili itak vedno tik za petami, njihov špil je bil pa vedno zunaj pred iD-jevim.

in zakaj ne brišete tele offtopic poste moje pa? raje odprite novo temo o Unreal 3 pogonu kot pa da tle kvarite temo.
Da ne bom še jst čist offtopic, kdo ve kje bi našel kakšen test preformance z radeon 9600pro na half life 2, ker se mi zdi da bi mi mogla igra tečt bolje kot mi pa na medium nastavitvah.
Da ne bom še jst čist offtopic, kdo ve kje bi našel kakšen test preformance z radeon 9600pro na half life 2, ker se mi zdi da bi mi mogla igra tečt bolje kot mi pa na medium nastavitvah.

Switch ::
Prav zanimivo je gledat debate na slo-techu. V temo o Doom3 se govori koliko lepši bo pogon za HL2, sedaj se v temo o HL2 prileplja slike iz Unreal3 Engina. Ko bo prišel Unreal3 se bodo v temi pojavile slike iz FarCry2 ali kaj podobnega. Potem pa danes po dolgem času vidim prijatelja, ki v CounterStrikeu uživa že peto leto in ga grafika ne zanima. Pravi, da si bo kupil HalfLife2, da bo lahko užival še pet let in bo srečen. Sem se malo zamislil

Prihaja pa še test kolk je HL2 odvisen od CPU moči!
Zgodovina sprememb…

Corpse ::
a je ze kdo koncal half life2? kdo je un tip na koncu isto k u enki ? drugace dost kratka igra. sm igral na medium tezavnost ksno urco do dve na dan pa u parih dneh koncal. sam je bla pa zakon igra. po dolgem casu da sm spet zdržal do konca igre. pr doom3 se je koncal po eni uri.
uglavn kdo je un tip na koncu ? si vse zamislja -blodnje al je to nekašni uvod, skrivnost za tretji del ?
uglavn kdo je un tip na koncu ? si vse zamislja -blodnje al je to nekašni uvod, skrivnost za tretji del ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Corpse ()

thx AtaStrumf, sem pa mal presenečen ker jst dobivam z ATI Radeon 9600pro/ultra Gigabyte na medium nastavitvah 30-45fps, oni so pa dobil z 9600xt na high 70-80. A ni to mal čudn?
Še ostala moja konfiguracija:
AMD Athlon XP 2600+
ASRock K7S8X-E
ATI Radeon 9600pro/ultra Gigabyte
512 ddrrama

Še ostala moja konfiguracija:
AMD Athlon XP 2600+
ASRock K7S8X-E
ATI Radeon 9600pro/ultra Gigabyte
512 ddrrama

Twoface ::
Neki ma zanima. Ko zazenem HL2 mi vse lepo nalaga la lovda ko pa se zacne igra me vrze in nje in napise kao da ne ne more konektat na steam?? Kaj storitit??
Prosim za pomoc in hvala!
Prosim za pomoc in hvala!
ĐONI BI GUT!

kihc ::
Glede grafe lahko iz prve roke potrdim da na 9600XT/high nastavtive špil dela presenetljivo gladko (ne vem sicer ravno točnih fpsjev).
Mene je še najbol jebalo pomankanje rama ter defragmatiranost diska (minutno neznansko zatikanje in škrtanje po disku, takoj po končanem loadanju stopnje).
Mene je še najbol jebalo pomankanje rama ter defragmatiranost diska (minutno neznansko zatikanje in škrtanje po disku, takoj po končanem loadanju stopnje).
x

Soldier ::
Prosm naj mi nekdo pove kaj morm naredit ta pr tistmu tavlkemu pajku ko ga ubijem (SANDTRAPS poglavje), tista spaka mi je dala neko belo kroglo neki proti pajkim in js tisto zadevo zdj mecem v pajka pa se nc ne zgodi???? kaj morm nardit???

Ehem,. je že komu postalo slabo?
Zgleda je to nov šport,..
Bo treba probat da vidim to čudo,. sam še na GT čakam,..
ko smo glih pri tem,. zarad nove GT bom prodajal mojo trenutno grafo (glej podpis).. Če koga zanima, PM al pa mail (primoz.tusAFNAsiol.net)

Bo treba probat da vidim to čudo,. sam še na GT čakam,..
ko smo glih pri tem,. zarad nove GT bom prodajal mojo trenutno grafo (glej podpis).. Če koga zanima, PM al pa mail (primoz.tusAFNAsiol.net)

Matev ::
če misliš prodati 9600XT si blentav
ker boš imel namesto 40fps potem 50 fps
in očitno imaš preveč denarja
ker boš imel namesto 40fps potem 50 fps
in očitno imaš preveč denarja

Ehem,. a mu lahko nekdo razloži razliko med 9600 XT in 6800 GT ... jst nimam živcev,.. 10 fps razlike praviš,,. no ja, bo že držalo,,. 
No ja,. da ti konkretno za HL2 povem;
AT_canals_08
800x600 1024 1280 1600
9600XT 98,4 63,8 39,1 /
6800GT / 133,3 110,8 88
In od kod tebi ideja da je razlike 10 fps? (da ne omenjam Doom3)
Ma ja,. se ti pol oprosti,. ko si glih nov,..

No ja,. da ti konkretno za HL2 povem;
AT_canals_08
800x600 1024 1280 1600
9600XT 98,4 63,8 39,1 /
6800GT / 133,3 110,8 88
In od kod tebi ideja da je razlike 10 fps? (da ne omenjam Doom3)
Ma ja,. se ti pol oprosti,. ko si glih nov,..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freejack ()

Matev ::
ja na 1024x768 boš lahko z novo kartico imel 130 fps
ful razlike ane napram 100fps s staro kartico
ko ti monitor verjetno samo 100 hz podpira ali pa 75 če maš lcd
no ja na koncu imaš pa verjetno crt monitor in 60hz osveževanja
ful razlike ane napram 100fps s staro kartico
ko ti monitor verjetno samo 100 hz podpira ali pa 75 če maš lcd
no ja na koncu imaš pa verjetno crt monitor in 60hz osveževanja

Nism opazo da je mal zmešalo številke,.. no, poglej še enkrat,..
---------------800x600--------- 1024------------- 1280------------ 1600
9600XT---------98,4------------ 63,8 --------------39,1------------- /
6800GT----------/--------------- 133,3------------- 110,8----------- 88
To je High Detail, brez AA in AF.. razlika z vklopljenima AA in AF bi bila še večja..
Za / ni rezultatov,..
In ne skrbi za monitor,.. pri 1920 resoluciji res ne bom igral,. da bi me monitor skrbel,..
---------------800x600--------- 1024------------- 1280------------ 1600
9600XT---------98,4------------ 63,8 --------------39,1------------- /
6800GT----------/--------------- 133,3------------- 110,8----------- 88
To je High Detail, brez AA in AF.. razlika z vklopljenima AA in AF bi bila še večja..
Za / ni rezultatov,..
In ne skrbi za monitor,.. pri 1920 resoluciji res ne bom igral,. da bi me monitor skrbel,..

jeryslo razlika med tabo in AT-jem je v tem, da imaš ti AXP 2600+/512MB RAM-a/ASRock K7S8X-E oni pa Athlon 64 4000+/1GB RAM-a pri 2-2-2-10/nForce 3 250 GB
!
Jaz sem dobil recimo 58,9 FPS, oni pa 66,6 z 9800 Pro pri 1280x1024 brez AA in Aniso na High Quality, s tem, da imam jaz A64 3200+/768 MB RAM-a pri 2,5-4-4-8/VIAK8T800Pro.
Glih zato bo zanimivo videti, kako CPU vpliva na hitrost.

Jaz sem dobil recimo 58,9 FPS, oni pa 66,6 z 9800 Pro pri 1280x1024 brez AA in Aniso na High Quality, s tem, da imam jaz A64 3200+/768 MB RAM-a pri 2,5-4-4-8/VIAK8T800Pro.
Glih zato bo zanimivo videti, kako CPU vpliva na hitrost.
Zgodovina sprememb…

zile ::
Ma dej Matev, kaj se vtikaš če en hoče prodat kartico in kupit boljšo. Njegova stvar! In tko kot ti je freejack povedal, nimaš pojma glede hitrosti obeh kartic. Mogoče bo pa model igral na 1280 + 4x AA na LCD monitorju in pri tem užival ob tekočem igranju.
No u glavnem, špil je fantastičen glede igralnosti, trikov, adrenalina, glasbe, ....skratka pirpada mu naziv game of the year 2004
No u glavnem, špil je fantastičen glede igralnosti, trikov, adrenalina, glasbe, ....skratka pirpada mu naziv game of the year 2004

Mogoče je pa Matev mislil, da freejack misli na 6600 GT
? Razlika je še vedno občutna in vredna denarja, a vseeno morda pol ne izpade kot totalni aberveznik
.

Samurai- ::
Zivjo,mene zanima ali ima se kdo probleme,da half life 2 ne more zaganti v full screen mode,saj mu vrze instruction memory in igrico vrze ven.
imam gf3 ti200 in vse mi dela razn half life 2 in mi ni jasno zakaj ne...
imam gf3 ti200 in vse mi dela razn half life 2 in mi ni jasno zakaj ne...
FRP and Strategic lord Samurai-
-->---
-->---

OrlyTM ::
gf3 ti200
tole je ze res swohotna kartica ... najbrz bo tuki vzrok ...
---------------------
drugac pa spila seka! Sm lih dans zjutri mal zacel ... nora grafika, nor filing igranja, vzdusje, ki te potegne, laufa gladko na GF5900XT ... se posebi navdusen nad okolico (ama skor vse lahk demoliras/premaknes/aktiviras/ze kej) ... odlicn spil ... mnogo bolj me potegne kot Doom3 ...
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

bastadu ::
Jaz imam Geforce 2 GTS, pa mi na medium detajlih nikoli ne pade pod 25FPS, na trenutno v kakšni sobi je tudi čez 100FPS...

Samurai- ::
fora je,da zakaj mi sploh dela v windows mode in ne v full screen mode?
something gotta be wrong here,torej noben nima teh problemov?
something gotta be wrong here,torej noben nima teh problemov?
FRP and Strategic lord Samurai-
-->---
-->---

6600 GT je načeloma na voljo tudi v AGP verziji
.
Tole s fullscreen je pa tudi mene zezalo čist na začetku, k se ene 3 x sploh ni mogel zagnati, pol pa se je v četrto v window mode zagnalo, samo sem pol v nastavitvah spremenil nazaj na fullscreen in od takrat naprej dela OK, razen tega, da me občasno ven vrže; do sedaj 2x. Prvič ko sem hotel spremeniti grafične nastavitve, drugič pa ko sem hotel zagnati CS:S.
Mal je buggy tale HL2 se mi zdi. Mislim, da je bil zelo rushed, ker tudi sam izgled se praktično ne razlikuje od anon verzije, tako da so zgleda res samo še mape naredili in ne kaj dost druzga.

Tole s fullscreen je pa tudi mene zezalo čist na začetku, k se ene 3 x sploh ni mogel zagnati, pol pa se je v četrto v window mode zagnalo, samo sem pol v nastavitvah spremenil nazaj na fullscreen in od takrat naprej dela OK, razen tega, da me občasno ven vrže; do sedaj 2x. Prvič ko sem hotel spremeniti grafične nastavitve, drugič pa ko sem hotel zagnati CS:S.
Mal je buggy tale HL2 se mi zdi. Mislim, da je bil zelo rushed, ker tudi sam izgled se praktično ne razlikuje od anon verzije, tako da so zgleda res samo še mape naredili in ne kaj dost druzga.

SasoS ::
Men se je sesul samo 1x, ko sem naštimal -heapsize na 512000. Tko da je dokaj stable. Beri moj komentar par postov višje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 55029 (842) | Gregor459 |
» | Half Life 3 je zaščitena znamka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 26249 (18150) | LordTado |
» | Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20882 (12228) | tt2 |
» | The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 17768 (11842) | Bor H |
» | half-life2Oddelek: Igre | 2009 (1529) | Ahiles |