Forum » Igre » Battlefield 1 (Battlefield 5)
Battlefield 1 (Battlefield 5)
ZiedRieke ::
Samo teamplay pa v BF1 ne obstoja oz še ni bil viden v nobenem posnetku... to kr usak neke po svoje solo player, isto kot da bi CoD gledu...
bambam20 ::
Prav dober zgleda in ko streljaš dva metka ubijeta za razliko od COD, kjer rabiš spraznat cel šaržer.
opeter ::
Kljub temu da so pohitril dinamiko igranja, še vedno deluje zelo dolgočasno. Kaj pa glede teh sekvenc vstopanja v vozila bo ostalo? Namreč da prideš v tank to traja več kot 3 sekunde, kar je zelo moteče za MP igranje.
Saj tudi v Titanfallu traja kar nekaj časa, da se vsedeš v robota ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
buttplugs ::
Tale animacija vsedanja ni zato, da se prikaže realen vstop v vozilo -no morda tudi-, temveč da se prepreči zlorabe v MP.
r3dkv1c4 ::
Tale animacija vsedanja ni zato, da se prikaže realen vstop v vozilo -no morda tudi-, temveč da se prepreči zlorabe v MP.
O kakšnih zlorabah je to govora?
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
Machete ::
Verjetno misli, da ko pada po tebi, da skočiš v vozilo v zavetje. Čeprav ne vem, če lahko pač lahko. Del taktike :)
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
ps: Avstro-ogrska armada bo vključena kot igralna stran. Francoze so spustili (v začetku).
https://www.vg247.com/2016/06/14/battle...
Berserker ::
Te animacije pozdravljam, enostavno jih noben špil nima, celo Arma serija, ki je simulacija, in do tretje igre sploh ni imela reloading animacij.
ps: Avstro-ogrska armada bo vključena kot igralna stran. Francoze so spustili (v začetku).
Ne sam Francoze, ampak tudi Ruse, Srbe, Bulgare in ANZAC.
Shadow666 ::
Ga rabimo?
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
Meni nič ne sedejo ženski liki v špilih. V RL že, ampak v igrah pa ne. Tomb Raider Ok, avanture ok, quantic Dream in podobno kul, ostalo meh.
BigWhale ::
Meni nič ne sedejo ženski liki v špilih. V RL že, ampak v igrah pa ne. Tomb Raider Ok, avanture ok, quantic Dream in podobno kul, ostalo meh.
Sej ti ne rabis izgrat z zenskim likom. Marsikatera zenska bi si pa zelela igrati z zenskim likom. Pa ne more, ker so Dice dicks about it. :)
To je tud res. I guess.
In spet ne bo zenskega modela za multiplayer. :))
Si mislil pohajkovanje žensk po lokalih bodisi z enimi oficirji bodisi z drugimi.....kjer so razkazovale svoje gimnastične sposobnosti in tako preživele vojne.
;)
Sej ti ne rabis izgrat z zenskim likom. Marsikatera zenska bi si pa zelela igrati z zenskim likom. Pa ne more, ker so Dice dicks about it. :)
To je moška igra;)
a ste lahko se bl zabiti no
kaj kurac ti je vazno ce jaz igram z zenskim likom??
zbudi se no...pa kaj ste šli v kurac al kaj...pa kakšen ženski lik v ww1...najboljš da ti dajo še lik Pink panterja.....
Zakaj pa ne?
Če ti to ni jasno potem pa res nimava kaj več debatirat o likih BF naboru iger.
Pa se kako mava. Daj povej no, zakaj je tebi problem ce jaz igram zenski lik.
Meni ni problem...ker igram moški lik.
Ti boš moral pa poiskat drug špil, če boš želel svoje fetiš ženske like igrat...simple as that.
Pa se kako mava
boš moral poiskat drug naslov za debatirat o bedarijah
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
MrNighthawk ::
Jerry000 ::
To so posledice COD playerjev...ob vojaški igri prevladujejo modre, pink, violčne, zelene barve pa še cookie skin za playerja...bravo, bravo
In spet ne bo zenskega modela za multiplayer. :))
Si mislil pohajkovanje žensk po lokalih bodisi z enimi oficirji bodisi z drugimi.....kjer so razkazovale svoje gimnastične sposobnosti in tako preživele vojne.
;)
Razmerje je bilo res 99:1 ampak vseeno :)
Women%27s Battalion @ Wikipedia
detroit ::
Zgleda fejst, samo dvomim da bo moj i5 2500k 12gb rama in 560ti gtx OC zmogu tole na 15fps?:) Moram zamenjat cel komp al sam grafo
Skero
fireX88 ::
grafa bo dovolj za začetek
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Truga ::
Zakaj pa ne?
DICE se ze skor deset let zgovarja, zakaj ni zenskega lika v njihovih igrah. They ARE being dicks about it.
V bistvu jih ne bi prav nic kostalo, ce bi dal zenski model not. In zdej bo spet nekdo potegnil ven realizem kot izgovor. V igri o prvi svetovni vonji, ki se ne dogaja v jarkih in kjer se tanki na polno vozijo naokrog. :)
Zakaj pa ne?
DICE se ze skor deset let zgovarja, zakaj ni zenskega lika v njihovih igrah. They ARE being dicks about it.
V bistvu jih ne bi prav nic kostalo, ce bi dal zenski model not. In zdej bo spet nekdo potegnil ven realizem kot izgovor. V igri o prvi svetovni vonji, ki se ne dogaja v jarkih in kjer se tanki na polno vozijo naokrog. :)
Preprosti odgovor je, da BF ni role playing špil, kjer igraš lastno ustvarjen karakter, ampak špil, ki te potisne v nek scenarij, kjer so postavljeni določeni družbeni standarti iz tistega časa.
Dejstvo je da za ženske ni bilo spremljivo niti da nosijo hlače v tistem času, kaj šele da bi opravljale bojne naloge.
Butasto se mi zdi, da gledaš na preteklo zgodovino iz modernega zornega kota, ker ti roko na srce čist uniči izkušnjo.
Zakaj pa ne?
Preprosti odgovor je, da BF ni role playing špil, kjer igraš lastno ustvarjen karakter, ampak špil, ki te potisne v nek scenarij, kjer so postavljeni določeni družbeni standarti iz tistega časa.
Dejstvo je da za ženske ni bilo spremljivo niti da nosijo hlače v tistem času, kaj šele da bi opravljale bojne naloge.
Butasto se mi zdi, da gledaš na preteklo zgodovino iz modernega zornega kota, ker ti roko na srce čist uniči izkušnjo.
Uniči izkušnjo? Klikanje z miško ni realen prikaz zgodovine WW1. In se ne more primerjat z nobeno izkušnjo, ker je k. Špil! In nihče te ne sili, da igraš ženski lik.
MrNighthawk je izjavil:
Zakaj pa ne?
Uniči izkušnjo? Klikanje z miško ni realen prikaz zgodovine WW1. In se ne more primerjat z nobeno izkušnjo, ker je k. Špil! In nihče te ne sili, da igraš ženski lik.
Z izkušnjo ciljam na vzdušje, ne pričakujem simulacije ali pa totalnega realizma, sam nekaj ww1 autentičnosti more bit.
Ne sili me igrat ženskega lika, ampak silil me bo streljat ženski lik, pač nek standart more bit. Kaj bo potem naslednje? Transgenderji v Wehrmacht enotah? A bomo res mogli začet igrat starejše igre, da se izognemu temu zahodnemu sjw sranju? 10 let nazaj noben ni težil s tem sranje, sedaj pa je kar problem.
Pa sicer a razvijalci res ne smejo več imet pravice ustvarit špil po svoji zamisli, brez teženja publike v sam razvoj?
Jerry000 ::
Zakaj pa ne?
Tocno tole, se podpisem! To ni role play, zenske se v teh casih niso bojevale. Dost kostumizacij je v COD, zakar je igra potonila
Ne sili me igrat ženskega lika, ampak silil me bo streljat ženski lik, pač nek standart more bit. Kaj bo potem naslednje? Transgenderji v Wehrmacht enotah? A bomo res mogli začet igrat starejše igre, da se izognemu temu zahodnemu sjw sranju? 10 let nazaj noben ni težil s tem sranje, sedaj pa je kar problem.
Ne sili te ne v eno ne drugo. Edino kar ponuja je manjšemu delu populacije možnost izbire. Nikjer ne piše, da moraš izbrat ženski lik ali strelat ženske virtualne lik (I guess, da nisi Fallout player )
Tocno tole, se podpisem! To ni role play, zenske se v teh casih niso bojevale. Dost kostumizacij je v COD, zakar je igra potonila
Če hočeš realizem začni študirat zgodovino. Assains Creed tudi igraš, da se učiš zgodovino?
In še enkrat...ja redki primeri ampak so...tale je sigurno bolj bad ass kot pa 99% ST uporabnikov ;)
Milunka Savić @ Wikipedia
Dost kostumizacij je v COD, zakar je igra potonila
Če je preveč kostumizacija za tebe M/F potem predlagam, da igraš 4 v vrsto.
Z izkušnjo ciljam na vzdušje, ne pričakujem simulacije ali pa totalnega realizma, sam nekaj ww1 autentičnosti more bit.
:))))) Zato, ker bos v Multiplayer _mnogoce_ srecal zenski lik, bo pri tvoji izkusnji trpela avtenticnost?!? O jebemti, kaj bo naslednja stvar? PTSD, ker si v igri ustrelil zenski lik, pricakoval si pa moskega?
Dejstvo je, da so se v WW1 bojevale zenske. Jih je blo velik? Ne. Dejstvo je tud, da bi v 21. stoletju zenske rade igrale video igre. Jih je velik? Najbrz vec, kot tistih, ki so se bojevale v WW1. Zakaj jim ne bi ugodili in naredili zenskega lika v igri? Zato ne, ker bodo en kup moskih butthurt zarad tega?!
Ne sili me igrat ženskega lika, ampak silil me bo streljat ženski lik, pač nek standart more bit.
Jebote, kak standarD?! Standard cesa? Zenske za stedilnikom? Al kaj?
Kaj bo potem naslednje? Transgenderji v Wehrmacht enotah? A bomo res mogli začet igrat starejše igre, da se izognemu temu zahodnemu sjw sranju?
Takoj, ko omenis SJW in extreme kot so transgenders, nardis iz sebe debila, ki je izgubil debato. Gre za povsem naraven progression. Zensk, ki igrajo igre je cedalje vec. Rade bi igrale z zenskimi liki. Kaksen je pa tip igre je pa _popolnoma_ vseeno. Precej vec moznosti je, da bo zenska raje igrala z zenskim likom, kot z moskim.
"Sej je pa sam igra, sej vseen!"
Jah, ce je pa to res, pol pa dejmo narest sam zenske like, pa igrajte z zenskimi. Itak je sam igra in je vseen. :)
10 let nazaj noben ni težil s tem sranje, sedaj pa je kar problem.
100 let nazaj tu noben ni tezil, da bi zenske lahko sle na volisca, zdej je pa kar problem.
Pa sicer a razvijalci res ne smejo več imet pravice ustvarit špil po svoji zamisli, brez teženja publike v sam razvoj?
Lahko, samo se jim zna zgodit, da publika potem igre ne bo kupovala.
:))))) Zato, ker bos v Multiplayer _mnogoce_ srecal zenski lik, bo pri tvoji izkusnji trpela avtenticnost?!? O jebemti, kaj bo naslednja stvar? PTSD, ker si v igri ustrelil zenski lik, pricakoval si pa moskega?
Dejstvo je, da so se v WW1 bojevale zenske. Jih je blo velik? Ne. Dejstvo je tud, da bi v 21. stoletju zenske rade igrale video igre. Jih je velik? Najbrz vec, kot tistih, ki so se bojevale v WW1. Zakaj jim ne bi ugodili in naredili zenskega lika v igri? Zato ne, ker bodo en kup moskih butthurt zarad tega?!
Ne sili me igrat ženskega lika, ampak silil me bo streljat ženski lik, pač nek standart more bit.
Jebote, kak standarD?! Standard cesa? Zenske za stedilnikom? Al kaj?
Kaj bo potem naslednje? Transgenderji v Wehrmacht enotah? A bomo res mogli začet igrat starejše igre, da se izognemu temu zahodnemu sjw sranju?
Takoj, ko omenis SJW in extreme kot so transgenders, nardis iz sebe debila, ki je izgubil debato. Gre za povsem naraven progression. Zensk, ki igrajo igre je cedalje vec. Rade bi igrale z zenskimi liki. Kaksen je pa tip igre je pa _popolnoma_ vseeno. Precej vec moznosti je, da bo zenska raje igrala z zenskim likom, kot z moskim.
"Sej je pa sam igra, sej vseen!"
Jah, ce je pa to res, pol pa dejmo narest sam zenske like, pa igrajte z zenskimi. Itak je sam igra in je vseen. :)
10 let nazaj noben ni težil s tem sranje, sedaj pa je kar problem.
100 let nazaj tu noben ni tezil, da bi zenske lahko sle na volisca, zdej je pa kar problem.
Lahko, samo se jim zna zgodit, da publika potem igre ne bo kupovala.
good points!!! approved from me
Ciklamen ::
Sej še vedno lahko pišete Dice-u naj uvedejo kak ženski lik v igro, not like game is fully released yet :)
Če so se pač tako odločili, da bodo sam deci v špilu, so be it :)
Če so se pač tako odločili, da bodo sam deci v špilu, so be it :)
- End of the Post ->
Bi razumel, če bi dejansko kakšna gamerka bentila, potem pa imaš salonarske levičarje, ki v vsaki malenkosti iščejo seksizem ter delajo zdrahe, res pojdite s tem v gender stuff #1.
Publika bo kupila vsako smet od večjih založnikov, boš videl, na koncu se bo COD prodal dosti več, kot BF, kljub hejtu.
Btw, naraven progression bo v prihodnjih desetletjih spet odšel v drugo smer, sam zato ker je zahod liberaliziran, še ne pomeni da je tako z ostalimi 2/3 sveta.
Publika bo kupila vsako smet od večjih založnikov, boš videl, na koncu se bo COD prodal dosti več, kot BF, kljub hejtu.
Btw, naraven progression bo v prihodnjih desetletjih spet odšel v drugo smer, sam zato ker je zahod liberaliziran, še ne pomeni da je tako z ostalimi 2/3 sveta.
Sploh pa bi bil cel mes po mapi, ker ženske baje krvavijo svetlo modro.
DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
DarwiN ::
Tudi isti grafični pogon, ja... To me moti. Grafika ni nič kaj lepša kot pri BF4.
Dobro, tile bugi niti niso tolk problem, ker običajnemu folku ne bodo pretirano nagajali. Ravic je eden najboljših igralcev na svetu. On vse najde.
Dobro, tile bugi niti niso tolk problem, ker običajnemu folku ne bodo pretirano nagajali. Ravic je eden najboljših igralcev na svetu. On vse najde.
You don't see faith healers working in hospitals
Evolve ::
pa smo zopet na istem...
alpha build... a se že kj bliska mogoče?
Ciljam samo na medika..isto je bilo tudi v bf4..ne vem ce je se
barocco ::
Upam da bodo vse te hrošče, odpravili še pred izdajo špila.
Veliko folka ,ki je B1 igralo in jo testira pravi, da je igra kar se vizuelnosti-grafike in zvoka tiče "hudobija",vsaj tako je omenu JF(jackfrags),v enem izmed svojih videov kot tudi LC(LevelCap).
Sem pristaš Battlefild serij,99%je ,da bom tudi B1 nabavo ob izidu, seveda prej potestiral k bo open beta..upam, da bo špil vsaj tolko zaživel kot Bad company 2,B4 ali B3.
Bomo videli in Upajmo na najboljše.
Veliko folka ,ki je B1 igralo in jo testira pravi, da je igra kar se vizuelnosti-grafike in zvoka tiče "hudobija",vsaj tako je omenu JF(jackfrags),v enem izmed svojih videov kot tudi LC(LevelCap).
Sem pristaš Battlefild serij,99%je ,da bom tudi B1 nabavo ob izidu, seveda prej potestiral k bo open beta..upam, da bo špil vsaj tolko zaživel kot Bad company 2,B4 ali B3.
Bomo videli in Upajmo na najboljše.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 2042 [6] (2021) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 36553 (3052) | Skyman |
» | Titanfall 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 25351 (7665) | oo7 |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 80095 (36694) | oo7 |
⊘ | CPU & Ram bottleneck v modernih igrah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 34972 (32509) | bluefish |
» | Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 36936 (25226) | matija14 |