Forum » Omrežja in internet » Intel EG20T Platform controller
Intel EG20T Platform controller
drVrh ::
Živjo,
imam MinnowBoard- 32 bit, na katerega sem naložil Windows 8.1.
Na Intelovi spletni strani sem našel skupek driverjev za EG20T platform controller ki je na Minnowboardu, ko sem namestil skupek driverjev imam v Device managerju takšno situacijo, kot je priložena na sliki spodaj.
Nikakor mi ne uspe vzspostaviti komunikacijo z internetom, preko kabla imam povezano na router, če ta kabel vtaknem v drug računalnik zadeva preko tega kabla deluje torej imam router nastavljen vredu.
Ne vem pa kakšen driver naj še naložim na tega Minnowboard-a da bom usposobil LAN.
Prosim za pomoč.
imam MinnowBoard- 32 bit, na katerega sem naložil Windows 8.1.
Na Intelovi spletni strani sem našel skupek driverjev za EG20T platform controller ki je na Minnowboardu, ko sem namestil skupek driverjev imam v Device managerju takšno situacijo, kot je priložena na sliki spodaj.
Nikakor mi ne uspe vzspostaviti komunikacijo z internetom, preko kabla imam povezano na router, če ta kabel vtaknem v drug računalnik zadeva preko tega kabla deluje torej imam router nastavljen vredu.
Ne vem pa kakšen driver naj še naložim na tega Minnowboard-a da bom usposobil LAN.
Prosim za pomoč.
GTX970 ::
Šoferji za nic ti manjkajo.
V device manager, nic, najdi "pci ven" string.
http://www.pcidatabase.com/
Tole sem iznašel:
https://github.com/DriverPackSolution/D...
za net:
netioh.inf, iohgbe.sys
V device manager, nic, najdi "pci ven" string.
http://www.pcidatabase.com/
Tole sem iznašel:
https://github.com/DriverPackSolution/D...
za net:
netioh.inf, iohgbe.sys
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Downlaodaj vse fajle iz githuba na hdd, nato naj win 8 v tej mapi išče manjkajoče šoferje.
V bistvu mi tisti Multimedia Video controller ne najde v tem skupku driverjev iz github-a.
Toda ne vem kako naj nadaljujem sedaj saj imam zadevo kot Ethernet in nevem zakaj ni povezave.
Na minnow imam ethernet in brez povezave oz. neznano omrežje kot je na zgornji sliki.
V ipconfig/all imam tole:
Očitno moram jaz še na minnow spraviti driverje za LAN ali kako? Kot je Realtek PCIE GBe family controller, navadno na kompih?
Hvala za odgovor
Toda ne vem kako naj nadaljujem sedaj saj imam zadevo kot Ethernet in nevem zakaj ni povezave.
Na minnow imam ethernet in brez povezave oz. neznano omrežje kot je na zgornji sliki.
V ipconfig/all imam tole:
Očitno moram jaz še na minnow spraviti driverje za LAN ali kako? Kot je Realtek PCIE GBe family controller, navadno na kompih?
Hvala za odgovor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drVrh ()
Še vedno mi ni uspelo nikakor usposobiti internet.
Nevem kje se naj sploh lotim, ali mi lahko kdo pomaga, prosim.
Nevem kje se naj sploh lotim, ali mi lahko kdo pomaga, prosim.
Na routerju imam nastavljen DHCP.
sem psokusil na routerju Wrt54gl (tomato) nastavit static dhcp vstavim mac adresso minnow ter mu nastavim ip ki je v rangu DHCP ki ga imam nastavljenga. Shranim nastavitve, zadeva ne deluje.
sem psokusil na routerju Wrt54gl (tomato) nastavit static dhcp vstavim mac adresso minnow ter mu nastavim ip ki je v rangu DHCP ki ga imam nastavljenga. Shranim nastavitve, zadeva ne deluje.
Daj izpis ipconfig/all iz enega pri tebi delujočega pc-ja.
tcp_ipv6 lahko izklopiš na vseh odjemalcih.
tcp_ipv6 lahko izklopiš na vseh odjemalcih.
Na Minnowboardu je bila prilložena Sd kartica z live distribucijo Angstrom linux-a na katerem je deloval lan povezava. Nisem pa preverjal nastavitev. Kabel je enak. Sem ga preveril tudi na delujočih računalnikih.
Še printscreen laptopa ki je povezan na router preko Wifi, če ga priklopim s kablom tudi dela, če priklopim kabel na Minnowboard je situacija zgoraj.
Še printscreen laptopa ki je povezan na router preko Wifi, če ga priklopim s kablom tudi dela, če priklopim kabel na Minnowboard je situacija zgoraj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi nagaja ob zagonu prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 879 (620) | ncop1 |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5169 (3575) | seba-beba |
» | Static IP - tomato WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 967 (849) | drVrh |
» | MinnowBoard dražja, zmogljivejša in bolj odprta verzija Raspberryja PiOddelek: Novice / Procesorji | 10760 (7650) | trnvpeti |
» | internet je nehal delati na vistiOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (720) | fosil |