Forum » Programska oprema » automatic ip changer?
automatic ip changer?
Sergio4 ::
Zanima me, ali obstaja program, z katerim bi lahko le z klikom spremenil svoj ip naslov katerega vidijo spletne strani. Če da, kje ga lahko dobim
Hvala že vnaprej
Hvala že vnaprej
user-pass ::
Tvoj IP ni edini ID, po kateri te strani prepoznajo.
Sicer pa isces kaksen proxy server.
Sicer pa isces kaksen proxy server.
de199 ::
odvisno od ponudnika interneta..
Za t-2 moraš na routerju zamenjat mac naslov, za siol in amis moraš narediti pppoe disconect in nazaj connect.....
za avtomatizacijo boš pa mogel sam spiat skript...
Za t-2 moraš na routerju zamenjat mac naslov, za siol in amis moraš narediti pppoe disconect in nazaj connect.....
za avtomatizacijo boš pa mogel sam spiat skript...
SeMiNeSanja ::
Preberi si ta članek, potem pa se vprašaj, koliko profitiraš s spreminjanjem IP-ja.
Že pred 20 leti, ko sem se še špilal na IRC-u, smo znali avtomatsko blokirati take frajerje, ki so neprestano menjavali IP adrese, da bi lahko delali zgago...
Danes ti pa že preproste spletne strani podtaknejo cookie, pa lahko še tako menjavaš IP, pa bodo vedeli, da si to ti, če cookie-je sproti ne brišeš. Da o bolj pregnanih tehnikah, kot je zgoraj omenjena, sploh nebi govorili.
Že pred 20 leti, ko sem se še špilal na IRC-u, smo znali avtomatsko blokirati take frajerje, ki so neprestano menjavali IP adrese, da bi lahko delali zgago...
Danes ti pa že preproste spletne strani podtaknejo cookie, pa lahko še tako menjavaš IP, pa bodo vedeli, da si to ti, če cookie-je sproti ne brišeš. Da o bolj pregnanih tehnikah, kot je zgoraj omenjena, sploh nebi govorili.
kloko ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | normirani sp in problem z izdajo računovOddelek: Loža | 7290 (1148) | ITFleet |
» | xbox ali ps4Oddelek: Kaj kupiti | 6384 (6013) | scipascapa |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 214885 (166451) | Tydek |
» | Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 35176 (24371) | Pesimist |
» | PowerPC res hitrejši od Pentiuma? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8379 (6206) | jype |