Forum » Pomoč in nasveti » meglenje slike - monitor iiyama
meglenje slike - monitor iiyama

tao_s ::
Imam monitor IIyama vision master pro 450. Star je priblizno 4 leta. V zadnjem casu je zacel "megliti" sliko. Med delom prehaja slika iz ostre v megleno in nazaj v ostro.
To je ze enkrat pocel, pa sem nabavil novo graficno kartico in je bil mir. Vceraj sem spet kupil novo geforce 4 440 MX, pa zadeva vseeno megli...
Zanima me, če se monitor splača servisirat, če je že kdo imel podobne težave in ali so odpravljive? Problem je, ker trenutno nimam dovolj denarja za nakup novega monitorja ( ampak razmisljam, da bi kasneje kupil 17'' lcd), oci me pa zaradi slike ze tako posteno bolijo, da se lastnega nosu ne vidim vec
lep pozdrav in hvala za odgovore
To je ze enkrat pocel, pa sem nabavil novo graficno kartico in je bil mir. Vceraj sem spet kupil novo geforce 4 440 MX, pa zadeva vseeno megli...
Zanima me, če se monitor splača servisirat, če je že kdo imel podobne težave in ali so odpravljive? Problem je, ker trenutno nimam dovolj denarja za nakup novega monitorja ( ampak razmisljam, da bi kasneje kupil 17'' lcd), oci me pa zaradi slike ze tako posteno bolijo, da se lastnega nosu ne vidim vec

lep pozdrav in hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visokofrekvečno piskanje v monitorju NEC Multisync 2170 NXOddelek: Pomoč in nasveti | 3952 (3654) | ivan01 |
» | Kateri monitor z ravnim zaslonom?Oddelek: Kaj kupiti | 2527 (2021) | Uporabnik |
» | Kateri 17'' monitor?Oddelek: Kaj kupiti | 1482 (1065) | Trdi |
» | raven zaslon?Oddelek: Zvok in slika | 1598 (1207) | Simko |
» | Kateri monitor je bolj vreden nakupa?Oddelek: Zvok in slika | 1705 (1431) | Phil |