Forum » Zvok in slika » Medijski predvajalnik, problem z napajanjem diska
Medijski predvajalnik, problem z napajanjem diska
rookie007 ::
Živjo!
Imam problem z medijskim predvajalnikom in sicer ima naprava v sebi disk(kupil sem rabljeno, brez diska).Vstavil sem disk in ugotovil, da naprava ne dobi toka za zagon diska(noter gre sata 3,5 disk).Ko sem v disk priklopil napajanje s pcja je naprava takoj zaznala disk.
Zdaj me pa matra, kako disku naredim zunanje napajanje?
Hvala za nasvete!
lp alex
Imam problem z medijskim predvajalnikom in sicer ima naprava v sebi disk(kupil sem rabljeno, brez diska).Vstavil sem disk in ugotovil, da naprava ne dobi toka za zagon diska(noter gre sata 3,5 disk).Ko sem v disk priklopil napajanje s pcja je naprava takoj zaznala disk.
Zdaj me pa matra, kako disku naredim zunanje napajanje?
Hvala za nasvete!
lp alex
popster ::
Ko sem v disk priklopil napajanje s pcja je naprava takoj zaznala disk.
katera naprava, medijski predvajalnik ali račuanlnik?
zto ker mi smrdi po kakih problemih z datotečnim sistemom. upam da si probal ntfs in fat32.
rookie007 ::
Novatron iamm ntr82...
Napajanje je ziher problem, ker, če ga priklopim preko napajalnika s pcja, ga vidim v predvajalniku in ga tudi lahko uporabljam in formatiram...
Napajanje je ziher problem, ker, če ga priklopim preko napajalnika s pcja, ga vidim v predvajalniku in ga tudi lahko uporabljam in formatiram...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2447 (1789) | Spajky |
» | Media box MR3 v hoferjuOddelek: Zvok in slika | 4873 (1027) | ToniT |
» | Prednosti medijskih predvajalnikov pred računalnikomOddelek: Zvok in slika | 2799 (2376) | jype |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5576 (3152) | Bevcan |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3264 (2644) | ManDriver |