Forum » Zvok in slika » Lista programov preko SD kartice na tv
Lista programov preko SD kartice na tv
Specijalec ::
Zdravo,
imam plazma tv panasonic TX-P42G20 in sem si s pomočjo SD kartice in programa Chan-sort "potegnil" iz tv na SD kartico listo programov. Ko sem listo uredil sem jo prekopiral na tv, tukaj pa pride do problema in sicer: dokler je tv "prižgan" je vse ok (programi so tako kot sem jih razvrstil), ko pa ga ugasnem in ponovno prižgem npr. naslednji dan, pa je že spet vse pomešano...in moram ponovno prekopirati programe iz SD kartice...pozna kdo kakšno rešitev, da uredim listo "enkrat za skoz" na tv-ju :).
Najlepša hvala za pomoč!
imam plazma tv panasonic TX-P42G20 in sem si s pomočjo SD kartice in programa Chan-sort "potegnil" iz tv na SD kartico listo programov. Ko sem listo uredil sem jo prekopiral na tv, tukaj pa pride do problema in sicer: dokler je tv "prižgan" je vse ok (programi so tako kot sem jih razvrstil), ko pa ga ugasnem in ponovno prižgem npr. naslednji dan, pa je že spet vse pomešano...in moram ponovno prekopirati programe iz SD kartice...pozna kdo kakšno rešitev, da uredim listo "enkrat za skoz" na tv-ju :).
Najlepša hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android -ROOT (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7129 (3760) | max157 |
» | GoClever navigacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (902) | king67 |
» | Raspberry PI in OpenElec (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13561 (8310) | Matija82 |
» | NOKIA 5800 XM problem z budilko,...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1691 (1527) | Bor H |
» | HP iPaq rx3700Oddelek: Strojna oprema | 1211 (1113) | Dr_M |