Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri iskanju programa
Pomoč pri iskanju programa
Terran ::
Pozdrav,
Iščem program, ki bi mi pokazal kdaj je bila datoteka (npr. exe) uporabljena; ne samo nazadnje (za to sem našel LastActivityView) ampak npr. v zadnjem mesecu ali dveh.
Hvala za odgovore, lp
Iščem program, ki bi mi pokazal kdaj je bila datoteka (npr. exe) uporabljena; ne samo nazadnje (za to sem našel LastActivityView) ampak npr. v zadnjem mesecu ali dveh.
Hvala za odgovore, lp
SeMiNeSanja ::
Za take hece si moraš vklopiti Auditing, ki potem vse dostope do datoteke beleži v sistemski log.
Ta funkcionalnost pa ti zna zelooooooo napihniti loge, če pretiravaš.
Tudi ti ne pomaga ugotavljati za nazaj, kdaj je bila neka datoteka uporabljena, ampak beleži šele od takrat, ko si vklopil auditing.
Ta funkcionalnost pa ti zna zelooooooo napihniti loge, če pretiravaš.
Tudi ti ne pomaga ugotavljati za nazaj, kdaj je bila neka datoteka uporabljena, ampak beleži šele od takrat, ko si vklopil auditing.
Terran ::
Aha, hvala
Zanimalo me je namreč, ker sem v opravilni vrstici opazil system configurator (ki pa se ne spomnim, da bi ga uporabljal v zadnjem mesecu) in sem želel preverit kdaj je bil uporabljen oz. če je kdo spreminjal kakšne nastavitve.
Zanimalo me je namreč, ker sem v opravilni vrstici opazil system configurator (ki pa se ne spomnim, da bi ga uporabljal v zadnjem mesecu) in sem želel preverit kdaj je bil uporabljen oz. če je kdo spreminjal kakšne nastavitve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje s strežnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 805 (685) | ft123 |
» | Downloadan ZIP fajl izgineOddelek: Pomoč in nasveti | 1765 (1470) | MrStein |
» | "Skriti" podatki v avtomobilih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 15231 (9251) | Utk |
» | Na znam več splesti mrežeOddelek: Omrežja in internet | 1773 (1447) | Damjan Jagar |
» | LAN prometOddelek: Programska oprema | 871 (769) | Mercier |