Forum » Pomoč in nasveti » 2 grafični, 3 monitorji
2 grafični, 3 monitorji
Cash ::
Pozdravljeni
Zanima me ali bo delovalo, če iz ene grafične vežem na 2 monitorja, iz druge grafične pa vežem preko VGA izhoda na televizijo?
Hvala
Zanima me ali bo delovalo, če iz ene grafične vežem na 2 monitorja, iz druge grafične pa vežem preko VGA izhoda na televizijo?
Hvala
Kaj je potrebno v Windowsih 7 kaj posebej nastavljati al mi bo samo ponudilo dodatno opcijo 3 monitorja oz. TV-ja Sedaj sta standardno 2, pri katerih izbiraš duplicate, primary in secondary monitor. Potem bo verjetno dodatna opcija, ne?
Evo, sem poštimal. Vtaknil drugo grafično noter, speljal iz vsakega izhoda nove grafične v namizni monitor in ta novi, ki sem ga nabavil.
Potem pa sem še v biosu vklopil pod grafiko, naj poleg PCI-E uporablja še IGC in sedaj dela vse super, kot sem si želel.
Hvala vsem
Potem pa sem še v biosu vklopil pod grafiko, naj poleg PCI-E uporablja še IGC in sedaj dela vse super, kot sem si želel.
Hvala vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 'freezanje' celega računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12193 (10218) | FlameZY |
» | PC povezava na TVOddelek: Zvok in slika | 5140 (4808) | roadruner |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5024 (3152) | Riff |
» | Intel vs. AMDOddelek: Kaj kupiti | 3730 (3060) | 69charger |
» | Kaj potrebujem za 3 x monitor na PCju?Oddelek: Strojna oprema | 2507 (2186) | IvoJan |