Forum » Programska oprema » LAN promet
LAN promet
ElectricMan ::
hoj
Mam lan povezavo in iščem en program, ki beleži vse kdo je priključen na moj računalnik in kaj je downloadal iz mojega share mape. Skratka naj program beleži vse aktivnosti čase in imena datotek.
Mam lan povezavo in iščem en program, ki beleži vse kdo je priključen na moj računalnik in kaj je downloadal iz mojega share mape. Skratka naj program beleži vse aktivnosti čase in imena datotek.
Microsoft ::
Za Win2k (verjetno tudi XP).
Gres pod Start > Run... > compmgmt.msc. Ko se ti ofne okno, izberes System Tools >Shared Folders. Tam lahka potem gledas, katere mape mas sherane, kdo gleda sherane mape, katero sherano mapo trenutno gleda,...
Da bi pa gledal, kaj downloada, pa nevem kak to pogledat...
by Miha
Gres pod Start > Run... > compmgmt.msc. Ko se ti ofne okno, izberes System Tools >Shared Folders. Tam lahka potem gledas, katere mape mas sherane, kdo gleda sherane mape, katero sherano mapo trenutno gleda,...
Da bi pa gledal, kaj downloada, pa nevem kak to pogledat...
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
sinko999 ::
Kaj pa če bi enostavno postavil FTP server, ti serverji imajo ponavadi logiranje kaj se dol vleklo pa kdaj, pa še glavno hitrost dol vleke mu lahko tudi nastaviš.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
hruske ::
hm. samba se mi zdi nekak bolj zgovorna, ko je treba kaj logirat v primerjavi z windows...
sicer pa je tud ftp kul.
sicer pa je tud ftp kul.
ElectricMan ::
JimiBtn:
tisto varijanto poznam, samo nima možnosti beleženje na kakšno datoteko.
Ja tudi sem razmišljal o FTP, samo nimam še dovolj izkušenj o ftp-ju oziroma še nisem probal. Mam statični IP. Kaj je treba imeti vse za postavitev FTP. Kateri ftp-jev program je najboljši.
tisto varijanto poznam, samo nima možnosti beleženje na kakšno datoteko.
Ja tudi sem razmišljal o FTP, samo nimam še dovolj izkušenj o ftp-ju oziroma še nisem probal. Mam statični IP. Kaj je treba imeti vse za postavitev FTP. Kateri ftp-jev program je najboljši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj kupiti blu ray predvajalnik ali multimedijski predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 7304 (6742) | B0Z0 |
» | Vzpostavitev omrežja win 7-XPOddelek: Omrežja in internet | 890 (810) | mayhem |
» | Sheranje preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1336 (1243) | amigo_no1 |
» | Domače omrežje ne DELA - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 1627 (1449) | hruske |
» | 'Dovoljenja' za mapo v skupni rabiOddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1650) | Microsoft |