Forum » Pomoč in nasveti » Ugašanje računalnika
Ugašanje računalnika
kristjanhuc ::
Lp!
Ze nekaj casa imam tezavo, da se mi po nekaj dneh uporabe računalnika ta ugasne, ko se hoce nazaj zagnati se sam ventilatorji parkrat zavrtijo in nato se spet ugasne.
Javlalo mi je tudi napako za 3.3v rail.
Opazil sem tudi da se mi casih nato prizge vendar monitor, miska in tipkovnica ne delujeta, na maticni pa sveti Led_cpu (lučka)
Res bi rabil pomoč kaj bi mogoče bilo narobe, zato se zahvaljujem za sve odgovore. Kristjan
MOJe komponente:
Procesor : i-5 2500k 3.30ghz
ram: 8gb
maticna: asus P8Z68-V
graficna: sapphire radeon 7970 3gb oc boost
napajalnik: corsair 850w bronze
Ze nekaj casa imam tezavo, da se mi po nekaj dneh uporabe računalnika ta ugasne, ko se hoce nazaj zagnati se sam ventilatorji parkrat zavrtijo in nato se spet ugasne.
Javlalo mi je tudi napako za 3.3v rail.
Opazil sem tudi da se mi casih nato prizge vendar monitor, miska in tipkovnica ne delujeta, na maticni pa sveti Led_cpu (lučka)
Res bi rabil pomoč kaj bi mogoče bilo narobe, zato se zahvaljujem za sve odgovore. Kristjan
MOJe komponente:
Procesor : i-5 2500k 3.30ghz
ram: 8gb
maticna: asus P8Z68-V
graficna: sapphire radeon 7970 3gb oc boost
napajalnik: corsair 850w bronze
- spremenil: Gandalfar ()
s6c-gEL ::
http://www.overclock.net/t/1286457/anyo...
anti-surge izklopi v biosu.
Težava na 3.3V liniji so posledica napajalnika.
Imaš staro el. napeljavo ?
anti-surge izklopi v biosu.
Težava na 3.3V liniji so posledica napajalnika.
Imaš staro el. napeljavo ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
ja s zdj mam przgan racunalnik mi dela. sam včasih se mi ugasne pa se neki časa noce przgat.
bom probu, hvala ti
bom probu, hvala ti
aja... ja to se tut men zdi. sam nism biu cis preprican pa nism hotu brezveze kupovat novega.
Spajky ::
Težava na 3.3V liniji so posledica napajalnika.Lahko so tudi slabi kondiči na plati...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | LC napajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12115 (11708) | bluefish |
» | 2X 6850 might work - 575W PSUOddelek: Pomoč in nasveti | 4057 (3875) | einstein :P |
» | Kupil 2gb in zdaj mi rač. šteka (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10809 (9950) | Xserces |
» | Slab napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 1520 (965) | RazzorX |
» | Napajalnik LC Power LC 6550 550W kupiti ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5918 (4608) | Dr_M |