Forum » Sedem umetnosti » Dokaz o obstoju Atlantide?
Dokaz o obstoju Atlantide?
Kolos ::
Klik
The Author had a master jeweller create this exquisite and mysterious medallion for this particular publicity site.
Tema je koncana.
Thomas ::
Jap. Tolk o tem, Kolos. Tema za zaklent. Če ne, se bodo nabrala še čuda not!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
undefined ::
Ampak Bermudskega trikotnika pa še danes ne zna noben pojasnit, ane? Je pa že mal prevelika in preveč očitna stvar, da bi lahko kdo rekel, da je le izmišljena.
So raziskovali Bermudski trikotnik in ugotovili, da je vsota notranjih kotov 180°.
En manjši Bermudski trikotnik je celo v Sloveniji. V Postojni. Na njegovih voglih so pa trije bifeji. Tudi ta ima vse kote skupaj velike 180°.
En manjši Bermudski trikotnik je celo v Sloveniji. V Postojni. Na njegovih voglih so pa trije bifeji. Tudi ta ima vse kote skupaj velike 180°.
Ziga Dolhar ::
Thomas, nadaljevanje teme ni odvisno od tvojega mnenja o Atlantidi. [Seveda me ne moti, če boš dokazoval, da Atlantide ni. Ne pa, da je tema neumnost. Hvala.]
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Ziggga!
Morš razumet, da je meni do dokazovanja, da Atlantide nikoli ni bilo, toliko kot tebi do dokazovanja, da nikoli ni bilo Pacifije (izginule celine v Tihem oceanu, ki sem se jo pravkar izmislil).
Kdo verjame v Pacifijo?
Kakšne močnejše dokaze imamo za Atlantido, kot za Pacifijo?
Na - smo že tam!
Oh me ... oh my ...
Morš razumet, da je meni do dokazovanja, da Atlantide nikoli ni bilo, toliko kot tebi do dokazovanja, da nikoli ni bilo Pacifije (izginule celine v Tihem oceanu, ki sem se jo pravkar izmislil).
Kdo verjame v Pacifijo?
Kakšne močnejše dokaze imamo za Atlantido, kot za Pacifijo?
Na - smo že tam!
Oh me ... oh my ...
Ziga Dolhar ::
Thomas: saj te čisto razumem. Tudi meni se marsikateri pogovor zdi glup -- ker sem pač tako trdno prepričan v svoj prav oz. razmišljanje, da se mi tisto drugo zdi -- napačno.
In se mi ne da dokazovat in raje ostanem zunaj. Naj se tepejo tisti, ki se jim da.
Atlantida? Lepa zgodbica. Ker je o njej nemalo risank -- toliko bolj.
Tr0n: hvala. Lahko nehaš? [retorično vprašanje -- ne odgovarjaj :)].
In se mi ne da dokazovat in raje ostanem zunaj. Naj se tepejo tisti, ki se jim da.
Atlantida? Lepa zgodbica. Ker je o njej nemalo risank -- toliko bolj.
Tr0n: hvala. Lahko nehaš? [retorično vprašanje -- ne odgovarjaj :)].
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bermudski trikotnik danesOddelek: Znanost in tehnologija | 5987 (1154) | jb_j |
» | VAXXED in kontroverzija , ki obdaja filmOddelek: Loža | 7262 (3461) | grex |
» | Letala in Fotoaparat!!!!!Oddelek: Loža | 3431 (2444) | Super Sonic |
» | Atlantida?Oddelek: Loža | 2454 (2050) | nicnevem |
» | So našli ATLANTIDO ali ne? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 18063 (15023) | GaPe |