Forum » Mobilne tehnologije » Itak frend
Itak frend
Steinkauz ::
Telekom ima akcijo Itak frend:
http://itak.si/Ponudba/Frend?re=Home
Itak frend s tvojo kodo (ki jo dobiš po poslanem SMS-u, če si Itak naročnik) pride do pooblaščenega prodajnega mesta Telekoma Slovenije in oba prejmeta opcijo PLUS3 in dodatnih 1024 MB prenosa podatkov za celo leto.
Moja koda, če hoče kdo sklenit: pošlji ZS.
Ko jo kdo ponuca bi prosil če sporoči, da jo odstranim, ker jo lahko uporabi samo eden.
http://itak.si/Ponudba/Frend?re=Home
Itak frend s tvojo kodo (ki jo dobiš po poslanem SMS-u, če si Itak naročnik) pride do pooblaščenega prodajnega mesta Telekoma Slovenije in oba prejmeta opcijo PLUS3 in dodatnih 1024 MB prenosa podatkov za celo leto.
Moja koda, če hoče kdo sklenit: pošlji ZS.
Ko jo kdo ponuca bi prosil če sporoči, da jo odstranim, ker jo lahko uporabi samo eden.
- spremenil: bluefish ()
Tilen ::
Ko pripeljes novega Itak frenda, oba dobita brezplacno opcijo PLUS5 ali PLUS3 ter dodaten 1 GB prenosa podatkov za kar eno leto od sklenitve novega Itak razmerja.
Plus5 Vključuje neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenija in neomejena sporočila SMS/MMS.
__
Not bad. Tudi jaz imam kodo, če kdo želi - ZS.
Plus5 Vključuje neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenija in neomejena sporočila SMS/MMS.
__
Not bad. Tudi jaz imam kodo, če kdo želi - ZS.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
SeMiNeSanja ::
Pol prideš pa na mobitelov center, ker bi rad kaj POMEMBNEGA uredil, e pa pričaka kilometrska vrsta takih, ki svoje 'frende' prijavljajo.
Ne vem zakaj mobitel take zadeve ni sposoben izvesti preko spletnega portala, če že tako nima dovolj osebja v mobitel centrih (vsaj v BTC je vedno neskončna vrsta).
Ne vem zakaj mobitel take zadeve ni sposoben izvesti preko spletnega portala, če že tako nima dovolj osebja v mobitel centrih (vsaj v BTC je vedno neskončna vrsta).
Tilen ::
Najbolj bizarno je to, da recimo jaz, ki nimam vezave, ne morem prekiniti in ponovno vzpostaviti enakega paketa s to kodo brez tone birokracije. Moram prvo naredit prehod na mobikartico in nazaj na đabest, da postanem nova stranka. Za stranke, ki niso vezane, bi morali samo omogočiti vpis kode v moj.telekom.si in to je to. Zadaj bi mašina naredila prekinitev in vzpostavitev v roku stotinke sekunde in vsi bi bili srečni.
:)
:)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
kratos ::
Koda za vse neomejeno + 3gb interneta (20€) pri meni - ZS.
Vendar nesmeš biti obstoječi naročnik mobitela, velja samo pri novih naročnikih ki še nimate sklenjene naročnine.
Vendar nesmeš biti obstoječi naročnik mobitela, velja samo pri novih naročnikih ki še nimate sklenjene naročnine.
Sba ::
Jaz imam kodo za Džabest 2000 za zmeri, če kdo potrebuje.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
robida ::
Če ima še kdo kodo za Džabest 2000 se priporočam (na ZS), ker bom konec tedna sklenil novo naročniško razmerje.
Vnaprej hvala.
Vnaprej hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18265 (9074) | dk02 |
» | Kateri mobilni paket (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16945 (12042) | ...:TOMI:... |
» | ŠparmobilOddelek: Mobilne tehnologije | 2409 (2158) | Jerry000 |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46267 (20145) | profii |
» | Mobitel in njihovi telefoni (naročnina)Oddelek: Loža | 3428 (3049) | cortez |