Forum » Loža » Odstranjevanje miši okoli hiše
Odstranjevanje miši okoli hiše
1Razzor1 ::
Živimo sredi narave in imamo težave z mišmi. Razmišljal sem o nakupu nestrupenih kač, ki bi lahko živela v naravnem okolju. Zanima me, če obstaja kakšen boljši način (imamo mačka, ampak je nekoristen) odstranjevanja miši. Katero vrsto kač priporočate ?
M-XXXX ::
Uf, uf, moja prva ideja bi bila dobit še kakšnega pridnega mačjega lovca. Porkafifule je pa že bolj luštno tud mal manj učinkovitega mačka čokat kot kače izpod praga brcat :D
kloko ::
Kaj ti pomaga kača, če bo pojedla eno miš na mesec. Primeren mačkon je po moje najbolj ekološka rešitev. V nasprotnem ti preostane nastavljanje strupa in pasti.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
[D]emon ::
...al pa flamethrower
"I say we take off and nuke the entire site from orbit. It's the only way to be sure."
Drugace se pa strinjam, bo macek kar najbolj primerna resitev.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
waters ::
Lahko pa narediš kup iz vej (sedaj jih je povsod veliko) in malo počakaš. Upaš, da se bo kmalu naselil jež, podlasica... Tudi te živalce so zelo učinkovite.
LP
LP
SeMiNeSanja ::
Mačka pol manj futrat, pa si bo začel poobedek sam iskat.
Če maš Garfielda im mu vsak dan rineš lazanjo, pa ne pričakuj, da bo preganjal miši.
Če maš Garfielda im mu vsak dan rineš lazanjo, pa ne pričakuj, da bo preganjal miši.
krneki0001 ::
Navaden gož pospravi še in še miši okoli hiše.
Haski (sibirski haski - pes) ulovi na dan nekje 5 do 10 miši in jih prinese pred vrata hiše, kadar smo na vikendu. Ker imamo 2 komada (haskijev) je miši na vikendu že skoraj zmanjkalo.
Haski (sibirski haski - pes) ulovi na dan nekje 5 do 10 miši in jih prinese pred vrata hiše, kadar smo na vikendu. Ker imamo 2 komada (haskijev) je miši na vikendu že skoraj zmanjkalo.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Yohan del Sud ::
Še en glas za dobro vzgojenega mačka. Imamo tri pri hiši in sta dva povsem neuporabna (iz zavetišča očitno prehitro oddana), razen za lovljenje metuljčkov in pa posvojeno podivjanko, ki jo je mama očitno naučila svoj posel. Plena niti ne pride kazat in ga raje skonzumira na mestu ulova.
www.strancar.com
Tarzan ::
Miši sicer ne lovi, pospravi pa moja psetina tudi po kakih 5 voluharjev dnevno. Za miši se pa najbolj splačajo pasti supercat. Ta hudič ima gor neko vabo, ki jih privabi na daleč in v eni noči so se v tri pasti ujele 3 miši, včasih, če si pravi čas zamenjal, se v eni noči ulovi celo več golazni na isto past. Po cca treh tednih niso več cepale v past, ker jih je zmanjkalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miš v sobiOddelek: Loža | 4609 (3911) | branc |
» | Podgane v kletiOddelek: Loža | 8414 (7105) | mihec87 |
» | Letošnje miši - že mački obupujejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23856 (17909) | zuz3k |
» | kako nagnati miš (ali povha) iz sobe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9296 (7736) | sketch |