Forum » Pomoč in nasveti » Problem na Youtube-u
Problem na Youtube-u
Rusty77 ::
Imam problem na Youtubu kjer se mi komentarji ne naložijo, prav tako pa mi pri "načinu gledališča" ne raztegne videa čez celotno stran - prikazano na sliki. Chrome sem odstranil in še enkrat inštaliral in se ni nič spremenilo.
Na Firefoxu mi vse navadno dela, na Chromu pa ne. Ima še kdo tak problem? Kako naj to popravim?
Na Firefoxu mi vse navadno dela, na Chromu pa ne. Ima še kdo tak problem? Kako naj to popravim?
bluefish ::
Gumb za raztegnitev tudi meni včasih ne prime. Največkrat takrat, če ga klikam še pred pričetkom predvajanja. Pomaga osvežitev strani, čakanja na par sekund naloženega posnetka in nato ponoven poskus.
MasterTade ::
Komentarjev tud men včasih ni naložil ampak js glede tega nism neč probu nrdit, je samu minilo..Drgač probej osvežit stran, pol so se pokazal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92326 (547) | sfaljk |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523348 (893) | bastadu |
» | Spremembe na Slo-Tech forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 15655 (9878) | SuperVeloce |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40360 (33950) | urban99 |
» | Kakšna kultura? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6147 (5268) | Marjan |