Forum » Pomoč in nasveti » Bitcoin ?
Bitcoin ?
deyvid ::
Zdravo
Zanima me nekaj ali se še splača Bitcoin minanje ? In koliko se bi dalo dobiti zdaj izven tega.Uporabljam pa XFX Radeon HD 7950 3gb.In še nikoli nisem sprobal
z bitcoini.Tako da rabim par idej da ali ne ?
Zanima me nekaj ali se še splača Bitcoin minanje ? In koliko se bi dalo dobiti zdaj izven tega.Uporabljam pa XFX Radeon HD 7950 3gb.In še nikoli nisem sprobal
z bitcoini.Tako da rabim par idej da ali ne ?
[D]emon ::
Na 7950 bos bolj malo naminal.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
amacar ::
To ravno ne, ene pol leta pa vsaj. Decembra pa januarja so bili zlati časi z eno 280x po 20$ na dan :D
Aston_11 ::
deyvid ::
amacar ::
Prijavi se na bitcointalk forum in spremljaj za giveawayi in POS kovanci. S tem sem zaslužil cca 0.7BTC.
Prijaviš se lahko tudi v signature program, kjer ti plačajo na teden/mesec za oglaševanje.
Prijaviš se lahko tudi v signature program, kjer ti plačajo na teden/mesec za oglaševanje.
[D]emon ::
It was over before it began, dearie.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Androidu prežijo krvosesiOddelek: Novice / Varnost | 7977 (5749) | GupeM |
» | SEC preiskuje ponudbe kritožetonov, Twitter prepoveduje oglaševanje kriptovalut (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 25042 (20710) | nsignific |
» | Za bitcoinom buren teden (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 34331 (27580) | psickolog |
» | oglaševanje na stavbah oz. strehi stanovanjske stavbe (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25833 (22474) | Mehmed |
» | Zahod bojkotira pakistansko internetno cenzuroOddelek: Novice / NWO | 18286 (16673) | BlueRunner |