Forum » Navijanje » radeon 9500 + cas3
radeon 9500 + cas3
THX ::
zanima me, če je normalno, da radeon ne dela na cas3 al mam jst kej zj**
pa mislm za ram na kartici, ne sistemskega
kartica je radeon 9500 od saphire, mislm da so gor hynx 3,6 ns rami
pa mislm za ram na kartici, ne sistemskega
kartica je radeon 9500 od saphire, mislm da so gor hynx 3,6 ns rami
msmiha ::
Ja možno je ja. Odvisno predvsem od kvalitete ramov.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
huh...
ni mi čist jasn tole...
cas 3 je mn zahtevn kot cas 1 al pa 2, tko da ne vem kaj ma kvaliteta tle zravn...
ni mi čist jasn tole...
cas 3 je mn zahtevn kot cas 1 al pa 2, tko da ne vem kaj ma kvaliteta tle zravn...
slike sploh ni - po celem ekranu so zelene pa roza črte. al pa sivi pravokotniki. kokr kdaj. ce dam nazaj na cas 2 dela. dela tud na cas1, sam cas1 sm sprobu sam na original frekvenci. ni mi jasn zakaj mi noče delat na cas3 !?!?
kaj si pa ti mislu s tem da nima nc efekta? se na de bl navit? če je to tko, pol je itak brez veze cas spreminjat...
kaj si pa ti mislu s tem da nima nc efekta? se na de bl navit? če je to tko, pol je itak brez veze cas spreminjat...
Fury ::
cas3 ne vpliva niti na navijanje niti na hitrost pr isti frekvenci :) sem jest to use probu... lepo cas2 pust pa bo... pa navij kokr gre :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9551 (6014) | AtaStrumf |
» | OC bios za radeon 9500 -> boljše navijanjeOddelek: Navijanje | 848 (776) | THX |
» | Ali je to vse kar zmore moj Računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1705) | novi |
» | RAM 133Oddelek: Navijanje | 1433 (1267) | Balky |
» | Ram CAS ??Oddelek: Strojna oprema | 1113 (973) | MitjaM. |