» »

Stabilnost RAMa

Stabilnost RAMa

msmiha ::

Kako bi lahko stestiral stabilnost RAMa. Ali obstaja kaki program, ki bi kar naprej pisal in bral iz RAMa?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Clemento ::

winsi: prime95
dos: memtest
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

frenk ::

Men ta memtest na cd-ju ne dela. Stvar sem dol potegnu, raztegnu...v nerotu dal burn image, izbral memtest.img, pustil default nastavitve, po pečenju mi javi da je sucesfull, ko ga pa bootam pa ne dela...prau da ni bootable. Al sm mogoče kej narobe naredu, zanima me pa tud kva sta še unedva fjla zravn...boot.cat in memtest.bin(al niso bin fajli tud slike cd-jev)...sm probou tud memtest.bin zapečt pa tud ne dela...torej:\:'(;(???

OwcA ::

...torej uporabi disketo. [:\\]

P.S. ime programa je memtest86, če bo slučajno kdo iskal.
P.P.S. nekoč, nekdaj se je že nekaj pisalo o memtestu86, če koga zanima
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Fury ::

hmmm jest sem .iso image DLju iz sajta in ga zapeku pa je vse delal.. nism mel binov in imgjev...

msmiha ::

TNX za odgovore. Ugotovil sem da niso krivi rami ampak napajalnik, ki ima moč samo bogih 250W:'(
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

frenk ::

Jaooooo8-O...sm stvar raztegnu pa mi nardi iso, ki pa ima ikonco od winrar-a, poj pa jest seveda tega nism vidu in stvar še enkrat raztegnu. Grem še enkrat probat:8)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

blue screen med zagonom ali namestitvijo OS

Oddelek: Pomoč in nasveti
211412 (1138) ST-777
»

WinRAR problem

Oddelek: Programska oprema
71082 (1028) <b>klima</b>
»