Forum » Izdelava spletišč » Zakon o piškotkih
Zakon o piškotkih
dani-kr ::
Naredil sem spletno stran, ki bo na spletu, vendar bo dostopna samo mojim strankam. Od piškotkov uporabljam le "session-cookie". Na strani 9 v smernicah (smernice) je opredeljeno, da za "session-cookie" ni potrebna privolitev uporabnika. Kaj pa obvestilo, ali to mora biti vseeno?
hvala za nasvete
hvala za nasvete
roko88 ::
Obvestilo mora definitivno biti, ali pa mora biti uporabniku omogočena izbira (da/ne piškotki), to pa tudi mene zanima...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roko88 ()
roko88 ::
Po moje če daš obvestilo, ki se avtomatsko skrije po npr. 10 sekundah in se rešiš vseh težav.
pa je kje iz teh smernic in zakona (ZEKom-1) razvidno, da mora biti obvestilo, če uporabljaš to posebno kategorijo piškotkov potrebno samo obvestilo...
Super, hvala Žiga
Prilagam koristno povezavo na preprost javascript, ki obvesti o uporabi piškotkov. Zelo dober primer, ki deluje: javascript za piskotke
Prilagam koristno povezavo na preprost javascript, ki obvesti o uporabi piškotkov. Zelo dober primer, ki deluje: javascript za piskotke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37795 (28655) | spegli |
» | Lastna spletna stran - prikaz obvestila o piškotkihOddelek: Izdelava spletišč | 2597 (2030) | Miro-Slav |
» | cookie nova zakonodajaOddelek: Izdelava spletišč | 9843 (7843) | stb |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 215552 (167118) | Tydek |
» | Kdo vse ne priznava novega ZEKom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 44844 (36482) | trizob |