Forum » Loža » The Fappening-heker razkril gole fotografije zvezdnic
The Fappening-heker razkril gole fotografije zvezdnic
jype ::
Niste razumeli - če gledate, ste lahko sokrivi spolne zlorabe, kar nosi znatne pravne posledice.
s6c-gEL ::
Sem pogledal slike, ena povprečno lepa (grda) dečva s pretežno neurejenim mednožjem in prikrito hentai fantazijo.
Move Along, Nothing To See Here.
Move Along, Nothing To See Here.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
black ice ::
Vsi bolj kot na slike čakajo an video posnetke, pa na ostale "zveznice" (za katere nas večina še ni slišala). Menda je "heker" pridobil foto in video material od približno 100 "zveznic".
Zveznica @ Wikipedia
Zanimivo kako hitro se je pojavil fix varnostne luknje, ki jo je "heker" bojda izkoristil. Če bi šlo za Ano iz Zgornjega Kašlja verjetno vsi vemo kako bi se končalo.
dottor ::
Niste razumeli - če gledate, ste lahko sokrivi spolne zlorabe, kar nosi znatne pravne posledice.
Good luck wiht that... Naj kar tožijo pol interneta če jim uspet. Come at me bro...
EDIT: ja pol sem vidu da fali vsakič D XD
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dottor ()
Je pa malo težko izsledit vse ki so tudi bežno videli kakršno koli od teh slik... Je pa bedasto imet take stvari na telefonu, vsaj po moje. Vsaka naprava ki ima povezavo na splet je ranljiva - vedno se najde idiot ki bo vdru, tudi v pameten hladilnik..
dottor> Je pa malo težko izsledit vse ki so tudi bežno videli kakršno koli od teh slik...
Utah Data Center @ Wikipedia
Utah Data Center @ Wikipedia
Furbo ::
Ja, tako kot je Severina uspešno tožila celo bivšo jugo npr..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Unknown_001 ::
Sam me res zanima kako bi izgledala tožba proti par miljonom firbcev ki so poželjivo vrgli uč na te slikice
Mislim da bi v tem primeru nasankal samo ubogi hacker ki je hotel nekaj narest za "skupno" dobro ampak dobro če se postavimo v kožo oškodovanke je zadeva res zelo neprijetna, če ni bila načrtovana, v obeh primerih gre za dokaj odmevno reklamo in praktično bi lahko to celo izkoristile te zvezdnice.
Mislim da bi v tem primeru nasankal samo ubogi hacker ki je hotel nekaj narest za "skupno" dobro ampak dobro če se postavimo v kožo oškodovanke je zadeva res zelo neprijetna, če ni bila načrtovana, v obeh primerih gre za dokaj odmevno reklamo in praktično bi lahko to celo izkoristile te zvezdnice.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Unknown_001 ::
Fotošop pa to
@DicKK
Jst! (ni blo cajta za pofirbcat)
@DicKK
Jst! (ni blo cajta za pofirbcat)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
PaX_MaN ::
Furbo ::
Ja, tako kot je Severina uspešno tožila celo bivšo jugo npr..
Ne mešat civilne tožbe s kazenskim pregonom.
No pa kako se je kazensko preganjal cel balkan, zaradi ogledov tega filmčka.
Mimogrede, tudi droge so prepovedane.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Gavran ::
Torej emajliram sliice na meil nekega "priljubljenega" politika, potem pa podam prijavo proti njemu? Kam naj dam prijavo?
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.
dronyx ::
Ne bi bilo prvič, da bi ljudem bilo žal za takšna bedasta dejanja.
Torej ti bi preganjal milijone firbcev po svetu, si pa pozabil tistega, ki je slike ukradel in pa tistega, ki je krajo omogočil. Če so odškodninsko lahko odgovorni za napake proizvajalci avtomobilov, električnih naprav in nenazadnje Mc'Donalds, ki ni napisal, da je kava vroča, potem bodo upam tudi te igralke stopile skupaj in v skupinski tožbi zahtevale odškodnino od proizvajalca te storitve (baje iCloud). V tej branži se obračajo dobesedno milijarde evrov, ampak dogovarja pa nihče nikoli za nič!
Pa danes se mi zdi, da nekaj počasi internet deluje...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Drugače je redditov subforum na to temo že cel dan over heavy load.
dronyx> Torej ti bi
Ne trabunjaj.
Glede na to, da podatki o tem, kdo in kam prenaša, pri obveščevalcih ZDA vztrajajo potencialno neomejeno dolgo, se utegne nekaterim od vas primeriti, da boste neumnost obžalovali.
Takšne fotografije vsekakor niso vredne storitve kaznivega dejanja, tudi če obstaja le skrajno malo možnosti, da posameznik doživi pregon (in tudi če so na fotografijah gola telesa slavnih žensk). Znatno več estetskega užitka in spodbujanja spolne sle lahko ponudijo fotografije, ki so izdelane profesionalno in so na voljo brez takšnega bremena, pa še celoten internet jih je poln.
Vsekakor lahko razpečevanje in ogled takšnih fotografij na tem forumu zgolj odsvetujemo, odgovornost za svoja dejanja nosi vsak sam.
dronyx> Če so odškodninsko lahko odgovorni za napake proizvajalci avtomobilov, električnih naprav in nenazadnje Mc'Donalds, ki ni napisal, da je kava vroča, potem bodo upam tudi te igralke stopile skupaj in v skupinski tožbi zahtevale odškodnino od proizvajalca te storitve (baje iCloud). V tej branži se obračajo dobesedno milijarde evrov, ampak dogovarja pa nihče nikoli za nič!
Morda je pa vir teh fotografij v resnici idiot s pooblastili kakšne od mnogih obveščevalnih služb. Vsekakor tisti, ki so vsebine prepustili v hrambo komurkoli tretjemu, niso dovolj natančno prebrali pogojev uporabe, potem pa nakladajo o tem, kako "nihče nikoli ne odgovarja za nič".
Ne trabunjaj.
Glede na to, da podatki o tem, kdo in kam prenaša, pri obveščevalcih ZDA vztrajajo potencialno neomejeno dolgo, se utegne nekaterim od vas primeriti, da boste neumnost obžalovali.
Takšne fotografije vsekakor niso vredne storitve kaznivega dejanja, tudi če obstaja le skrajno malo možnosti, da posameznik doživi pregon (in tudi če so na fotografijah gola telesa slavnih žensk). Znatno več estetskega užitka in spodbujanja spolne sle lahko ponudijo fotografije, ki so izdelane profesionalno in so na voljo brez takšnega bremena, pa še celoten internet jih je poln.
Vsekakor lahko razpečevanje in ogled takšnih fotografij na tem forumu zgolj odsvetujemo, odgovornost za svoja dejanja nosi vsak sam.
dronyx> Če so odškodninsko lahko odgovorni za napake proizvajalci avtomobilov, električnih naprav in nenazadnje Mc'Donalds, ki ni napisal, da je kava vroča, potem bodo upam tudi te igralke stopile skupaj in v skupinski tožbi zahtevale odškodnino od proizvajalca te storitve (baje iCloud). V tej branži se obračajo dobesedno milijarde evrov, ampak dogovarja pa nihče nikoli za nič!
Morda je pa vir teh fotografij v resnici idiot s pooblastili kakšne od mnogih obveščevalnih služb. Vsekakor tisti, ki so vsebine prepustili v hrambo komurkoli tretjemu, niso dovolj natančno prebrali pogojev uporabe, potem pa nakladajo o tem, kako "nihče nikoli ne odgovarja za nič".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
vostok_1 ::
Who, what, where?
Who give's a shit. Zakaj pa so "zvezde" nekaj posebnega?
P.S. Edina, ki bi bila mogoče vredna greha mi je Emma Watson, za vse ostalo i couldn't give two fucks. Zgolj firbčen sem, a je ona tud tam?
Who give's a shit. Zakaj pa so "zvezde" nekaj posebnega?
P.S. Edina, ki bi bila mogoče vredna greha mi je Emma Watson, za vse ostalo i couldn't give two fucks. Zgolj firbčen sem, a je ona tud tam?
hojnikb ::
I second this.
Me prav zanima. če bo še drug val leakov :)
#brezpodpisa
xardas ::
To je bilo objavljeno že dopoldan. Od takrat je bilo objavljenih že kar nekaj novih slik. Nov val naj bi bil čez ene 8 ur.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xardas ()
Blazz ::
emm novi vali leakov že uletavajo... iz 100 mega se je paket povečal na 800 mega (še pred 3 urami je bil 460 mega)
Vsako tolko še kapne kej... Emme pa za zdej ni na seznamu.
hojnikb ::
Zakaj je pa Emma Watson nekaj posebnega?
Jaz bi pobral, če bi bla vmes Marie Curie.
Zakaj je pa Curie nekaj posebnega ?
Heh, folk je že sesu reddit
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
vostok_1 ::
Ker mi je izredno cute, deluje brihtna in z meni prijetnim karakterjem. Čeprav on second thought, ne vem kaj bi se spremenilo, če bi jo videl golo, namreč ni me zaradi tega pritegnila.
Mam pa dovolj fap materiala, da ne rabim gledat teh celebs. Na webcamerah najdeš tolko lepih obrazov. Lule pa rite so itak zlo podobne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
vostok_1> Lule pa rite so itak zlo podobne.
Ko boš našel kakšno, ki ima spodaj "Mandelbrot" frizuro, si zapiši naslov.
Ko boš našel kakšno, ki ima spodaj "Mandelbrot" frizuro, si zapiši naslov.
Če bi danes igrala v filmu niti ne bi bil tak problem, ker bi radioaktivni šum na senzorjih počistili v postprodukciji, takrat je moralo biti pa precej nerodno kamere in role filma nosit v svinčenih kufrih.
BigWhale ::
BigWhale ::
nenazadnje Mc'Donalds, ki ni napisal, da je kava vroča
Liebeck v. McDonald's Restaurants @ Wikipedia
Dej nehaj ze nakladat, a?
PrimozR ::
Pomojem bi ble slike rahlo noisy v vseh osvetlitvenih pogojih. Bi bila pa obenem v vseh svetlobnih pogojih ona sama lepo osvetljena :)
Ah damn, ste vse fore že uporabil. Špilfrderberji!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 86865 (77854) | vostok_1 |
» | Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 46347 (41897) | vostok_1 |