» »

The Fappening-heker razkril gole fotografije zvezdnic

The Fappening-heker razkril gole fotografije zvezdnic

pegasus ::

Kaj pa Ada Lovelace? To bi blo tudi hot.

BigWhale ::

hojnikb je izjavil:

ti dve ne, kake druge pa :)

Redke so zvezde, ki bi nalasc spravile taksen material v promet. Tiste, ki ga, to ponosno povedo.

Mipe ::

Mm, topless Marija Antonietta.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Vens ()

MasterTade ::

Prav gotovo se tem zvezdam gre kdo vse je videl te fotografije, ko se na netu verjetno že tako ali tako najde marsikaj o njih brez da bi blo treba vdirat v njihove telefone.

kow je izjavil:

Morate priznati, da je jype v tej temi smesen za popizdit.

Ne, smesni so vsi tisti, ki se sedaj naslajajo nad ocitno krsitvijo zasebnosti, potem gredo pa v trgovino, pa pizdijo cez trgovce, ki imajo kamere v trgovinah ali pa nergajo nad tem, ce jim kdo cez ramo skili medtem, ko tapkajo po telefonih.

Xserces ::

Hahaha komentarji so pa top po vseh straneh :D
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

xxurban ::

Srečno v tožbi več milijonov ljudi :))

PaX_MaN ::

MasterTade je izjavil:

Prav gotovo se tem zvezdam gre kdo vse je videl te fotografije, ko se na netu verjetno že tako ali tako najde marsikaj o njih brez da bi blo treba vdirat v njihove telefone.

Če se jim ne bi šlo za to, bi bil njihov poklic verjetno malce drugačen.

xxurban je izjavil:

Srečno v tožbi več milijonov ljudi :))

Ker Holivudu to kao naj ne bi uspevalo?

MasterTade ::

@PaX_MaN Haha no prav, nekaterim morda že se pa najdejo tudi tiste, ki imajo s tem že prakso..Kardashian khm..Rihanna khhmm...

vorantz ::

vostok_1 je izjavil:

P.S. Edina, ki bi bila mogoče vredna greha mi je Emma Watson, za vse ostalo i couldn't give two fucks. Zgolj firbčen sem, a je ona tud tam?

it's just a matter of time :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vorantz ()

Tezaab ::

Za Natalie Dormer si lahko zdownloadas GoT.

Furbo ::

BigWhale je izjavil:

kow je izjavil:

Morate priznati, da je jype v tej temi smesen za popizdit.

Ne, smesni so vsi tisti, ki se sedaj naslajajo nad ocitno krsitvijo zasebnosti, potem gredo pa v trgovino, pa pizdijo cez trgovce, ki imajo kamere v trgovinah ali pa nergajo nad tem, ce jim kdo cez ramo skili medtem, ko tapkajo po telefonih.

Cel net poka po šivih od slik raznih punc, katerih fantje ali kdo so dali slike na net..., ko pa nekdo da ven slike od teh attention whores, ki stalno dajejo riti na twitter in podobno, je pa cel jamr..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

black ice ::

Ma ja, sem že prej omenil pa se noben ne zmeni za to, ker so vsi trdi ob mislih na punce. Pa ne te na slikah, one iz časov, ko še ni bilo fotoaparatov.

Kaj Kleopatra nobenega ne mika?

vostok_1 ::

hojnikb je izjavil:

Mah kake web kamere; 4K FTW :))

You sir, fail at fapping!

Sicer pa zakaj me privlačijo ženske, ki majo malo priprto eno oko
eg.

Is there something wrong with me.

Kr privlačna ja.

dr.Akula ::

Danes sem se pa presmejal kot že dolgo ne, trebuh me boli :DD Koliko domišlije ima folk za delanje mem povezanih s temle "škandalom", to ne morš verjet :D Saj slike so tud kul don't get me wrong, samo ves humor povezan z njimi je pa še boljši.

Btw računalniški servisi bodo v prihodnjih tednih najbrž imeli povečano povpraševanje odstranjevanja virusov :)
ni podatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.Akula ()

RejZoR ::

I must be getting gay coz this shit is boring yo. Če ne delaš selfijev svoje fuflje ti je pač ne morejo leakat na net. Wisdom is power.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

prox ::

Zakaj bi sploh kdo hotel takšne intimne slike shranjevat v oblak? :)) Če je v oblaku, je itak vsem dostopno, ko začne dež it :D
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|

vostok_1 ::

Wow, kul rek! It's so true.

To pa je folk...tkoj se pojavi neka novost in že navalijo...katastrofalno velike luknje v sistemu pa itak nočejo vidt. Ko se zadeva zalomi pa v jok.

Prvo pravilo interneta, ne postaj gor nič kar nočeš, da drugi vidijo. Še posebej ne v neke sisteme, ki jih administrirajo zdolgočaseni "študenti" za sendvič/dan.

Drgač ta mi je še lušna

http://www.imdb.com/name/nm0544718/?ref...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

dronyx ::

What goes on the internet stays on the internet...

Furbo je izjavil:

Cel net poka po šivih od slik raznih punc, katerih fantje ali kdo so dali slike na net..., ko pa nekdo da ven slike od teh attention whores, ki stalno dajejo riti na twitter in podobno, je pa cel jamr..

http://en.wiktionary.org/wiki/consensual

Na, da se bos kaj naucil in morda ugotovil v cem je razlika, ce TI objavis SVOJO rit ali pa ce JAZ objavim TVOJO rit.

jype ::

Furbo> Cel net poka po šivih od slik raznih punc, katerih fantje ali kdo so dali slike na net..., ko pa nekdo da ven slike od teh attention whores, ki stalno dajejo riti na twitter in podobno, je pa cel jamr..

https://slo-tech.com/forum/t619385/p453...

Margecan ::

zgleda da je vse potihnilo

Najbrž nimate dost kondicije.

Mipe ::

Ker se je izkazalo, da tele "zvezdnice" niso baš nekaj posebnega. Zeeeh! Še sosedova frajla je bolj seksi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Saj mi ni tolko do slik komentarje je pa blo zanimivo brat :)

Hvala arbitrarnemu nadbitju, da gre za tehnološki forum, sicer bi bila debata strahotno predvidljivo dolgočasna.

Mipe, ko dobiš Antonieto jo kar tukaj prilepi, da vidmo če ma res od steznikov deformirana rebra!

D3m ::

Komentarji so najboljši. Slike niti ne.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ganon ::

Jennifer je huda za popizdit.

s6c-gEL ::

Ganon
Samo če si zadnjih 10 let preživel v kleti med 100 moškimi.

Čeprav jaz sicer ne trdim, da tu ne gre za nedopustni poseg v zasebnost, ampak po moje gre tem zvezdnicam predvsem na živce, da je ta material dostopen brezplačno in ne dobijo par milijonov evrov za objavo. Drugače pri filmskih igralkah je tudi golota ponavadi samo del posla in te ženske še kako dobro vedo, da potem njihova teleščka gleda par sto milijonov ljudi po svetu. Ampak kot rečeno...to je pač izjemno dobro plačan posel.

Kako je videti Nicole Kidman ko lula pa tule (ni del tega leaka).

Ganon je izjavil:

Jennifer je huda za popizdit.

Jennifer je marsikomu všeč zato, ker izgleda kot "girl next door".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

ramiz?! ::

Ne gre za poseg v zasebnost? Ta je pa dobra. Lahko bi si malo pogledal pojem zasebnosti in hitro ugotovil da gre za grobo kršitev, pa naj bo to filozofski, pravni ali kateri koli drug aspekt.

Če tvoj primer prenesemo na drugo področje bi lahko potem rekli, da posilstvo v bistvu sploh ni posilstvo, ker imajo ženske itak spolne odnose, ampak jim gre na živce, ker niso plačane pri temu?
Never regret anything, there's always a reason things happen.

Furbo ::

BigWhale je izjavil:

Furbo je izjavil:

http://en.wiktionary.org/wiki/consensual

Na, da se bos kaj naucil in morda ugotovil v cem je razlika, ce TI objavis SVOJO rit ali pa ce JAZ objavim TVOJO rit.

Saj pravim, tudi te punce niti slučajno niso vse dale pristanka. Pa se kdo razburja? Razen njih očitno ne, tu še nisem videl, da bi se kdo sekiral. Je bila kaka debata na slotechu v tej smeri? Samo kak stampedo, ko se je pojavila kaka gola slovenka.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Furbo> Pa se kdo razburja?

Razburjanje ne vpliva na pravne posledice.

Furbo> Je bila kaka debata na slotechu v tej smeri?

Ravnokar je.

Furbo je izjavil:

Saj pravim, tudi te punce niti slučajno niso vse dale pristanka. Pa se kdo razburja? Razen njih očitno ne, tu še nisem videl, da bi se kdo sekiral.

Zakaj je pa pomembno kdo vse se razburja?! Dovolj je, ce se tisti, kateremu so slike ukradli.

Kaj vam ljudem ni jasno?!

Tr0n ::

Hvala Apple-u, da ima iCloud po defaultu vklopljen, oz. Photo Stream. Pa da se je pred kratkim lahko brute forcalo. :p

dronyx je izjavil:

Čeprav jaz sicer ne trdim, da tu ne gre za nedopustni poseg v zasebnost, ampak po moje gre tem zvezdnicam predvsem na živce, da je ta material dostopen brezplačno in ne dobijo par milijonov evrov za objavo. Drugače pri filmskih igralkah je tudi golota ponavadi samo del posla in te ženske še kako dobro vedo, da potem njihova teleščka gleda par sto milijonov ljudi po svetu. Ampak kot rečeno...to je pač izjemno dobro plačan posel.

Ne nakladaj, no.

Ce bi katerikoli bilo do teh silnih milijonov, bi se sama slekla ze prej in dovolila vsem ogled. Gre za nedopusten poseg v zasebnost.

So bile slike narejene zate? Ja - uzivaj. Ne - krsis zasebnost nekoga, ki NOCE da ti te slike gledas. Postavi se v njegovo kozo.

V sosednjem threadu bos pa jamral, kako je bila tvoja zasebnost krsena z XY zadevo.

Magic1 ::

Dej BigWhale mal bluziš. To je tako, kot da zvezniki težijo, ker jih paparaciji vedno oblegajo. To pač pride s slavo, če ti ni ok, pač moraš v drug biznis. Slava potegne določene posledice in če ti zdrava pamet ne pove česa ne smeš delat, ti pač naj tvoj agent.
Magic

Ce folku ni jasno, da je telefon unsafe device, ki ti ga lahko tudi fizicno ukradejo ali ga kje izgubis, in ce imas na njem sensitive podatke/slike/video/etc, ki ti lahko skodujejo, potem nimas izgovora. Pa privacy gor ali dol.

Magic1 je izjavil:

Dej BigWhale mal bluziš. To je tako, kot da zvezniki težijo, ker jih paparaciji vedno oblegajo. To pač pride s slavo, če ti ni ok, pač moraš v drug biznis. Slava potegne določene posledice in če ti zdrava pamet ne pove česa ne smeš delat, ti pač naj tvoj agent.

To, da ti gledas slike od nekoga, ki niso namenjene tebi, NE pride s slavo. Nehi nakladat, krsenje zasebnosti je krsenje zasebnosti. Slaven ali ne. Daj razumi to.

Paparaci so druga stvar, ki so sicer nadloga ampak manjsa.

Ce bi tebi nekdo vdrl v telefon in tvoje slike obesil na internet, bi pa jokal.

Tr0n je izjavil:

Ce folku ni jasno, da je telefon unsafe device, ki ti ga lahko tudi fizicno ukradejo ali ga kje izgubis, in ce imas na njem sensitive podatke/slike/video/etc, ki ti lahko skodujejo, potem nimas izgovora. Pa privacy gor ali dol.

Tudi ti nimas izgovora, ce ti jaz s pajserjem odprem stanovanje. Kaj mas pa tko zanic vrata. Lulz, noob!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

Magic1 ::

Točno zato pač ne delam pomankljivo oblečenih slik, ker zadeva pač ni varna. Kljub temu, da svet dont give a f*** o mojih slikah. Če pa se slavni ne zavedajo, da želi jo miljoni gledat njihove slike, ja pa to čist njihov problem, ko jim ukradejo slike. Nima to veze s tem ali jaz kršim njihovo zasebnost, ali ne.
Magic

Keyser Soze ::

BigWhale je izjavil:

Kaj vam ljudem ni jasno?!

Da so trenutno na tapeti by far worse zadeve, kot gole riti zvezdnic. Ampak vse bolj zanima tole, kot pa vse ostalo. =P

P.S.: Jeba, da te dajo tkole na net, sam reklama bo pa tud bla enormna tole. Slabo z dobrim. Jebat ga, cena slave. Verjamem pa, da se bodo prizadete že same pobrigale za svojo rit (no pun intended) in zadevo rešile brez vaše pomoči. A ne bi blo to fino, če bi bil tud tist, kao pameten in razgledan folk, mal selektiven pri usmerjanju energije za reševanje problemov. :D
OM, F, G!

Keyser Soze> in zadevo rešile brez vaše pomoči.

Mi pomagamo otrokom, ki se ne morejo upreti skušnjavi z izrazito slabim izkupičkom, ne zvezdnicam.

first_line ::

jype je izjavil:

Mi pomagamo otrokom, ki se ne morejo upreti skušnjavi z izrazito slabim izkupičkom, ne zvezdnicam.

Jype, vitez na belem konju se je že pričel boriti za pravico ubogih zvezdnic. On je njihovo zadnje upanje.

Slike si je seveda moral ogledati, izključno iz viteškega vidika.

Olórin ::

first_line je izjavil:

jype je izjavil:

Jype, vitez na belem konju se je že pričel boriti za pravico ubogih zvezdnic. On je njihovo zadnje upanje.

Slike si je seveda moral ogledati, izključno iz viteškega vidika.

Tako se pač zgodi, če te žena ne zadovolji več.

BigWhale je izjavil:

Tudi ti nimas izgovora, ce ti jaz s pajserjem odprem stanovanje. Kaj mas pa tko zanic vrata. Lulz, noob!

S to razliko, da doma ravno nimas izbire kar se tice shranjevanja dragocenih stvari, pac nekam moras dat denar, pa racunalnik, medtem ko na telefonu ni nujno, da shranjujes sensitive podatke, sploh ce ves, da je zelo enostavno prit do teh podatkov od zunaj. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

hojnikb ::

vostok_1 je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Mah kake web kamere; 4K FTW :))

You sir, fail at fapping!

Sicer pa zakaj me privlačijo ženske, ki majo malo priprto eno oko
eg.

Is there something wrong with me.

Kr privlačna ja.

Who said anything about me ? 8-O
#brezpodpisa

Olórin> Tako se pač zgodi, če te žena ne zadovolji več.

Nimate pojma:

ramiz?! je izjavil:

Ne gre za poseg v zasebnost? Ta je pa dobra.

To leti name? Jaz sem napisal..."Čeprav jaz sicer ne trdim, da tu ne gre za nedopustni poseg v zasebnost"!

Jaz to razumem kot da se strinjam, da gre za nedopusten poseg v zasebnost...Kje je tu problem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Slike so že na partisu

RejZoR ::

Margecan je izjavil:

Slike so že na partisu

In na polovici interneta...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64086861 (77850) vostok_1
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26646341 (41891) vostok_1

Več podobnih tem