Forum » Pomoč in nasveti » Nasvet (hlajenje)!
Nasvet (hlajenje)!
Makaron_hater ::
Zadnje čase sem se razpizdil glede glasnega orba. Potem mi je prekipelo in kupil sem Termaltakeov produkt ki se glasi Volcano 2.
Povem vam naslednje:
Z orbi v smeti ker so le ena draga, lepa, extravagandna igrača, in so le trenutno v modi. Hladijo pa en kurac. Tko da če misl kdo kej kupit potem naj kupi Volcanota.
Moj osebni test:
Orb:
sobna T=20
Idle T=28
Polna T=33 do 34
Volcano:
Sobna T=20
Idle T=24 !
Polna T=27 !!! in je ne spravim na 28, pa če se pretrgam !!
(merjeno v motherboard monitorju.)
Povem vam naslednje:
Z orbi v smeti ker so le ena draga, lepa, extravagandna igrača, in so le trenutno v modi. Hladijo pa en kurac. Tko da če misl kdo kej kupit potem naj kupi Volcanota.
Moj osebni test:
Orb:
sobna T=20
Idle T=28
Polna T=33 do 34
Volcano:
Sobna T=20
Idle T=24 !
Polna T=27 !!! in je ne spravim na 28, pa če se pretrgam !!
(merjeno v motherboard monitorju.)
VASkO ::
prav imas, super hladi. d700@850 1,75V dela max do 37°C, sobna temp 25°C. S COrbom pa je vse skupaj slo do 41°C.
bi pasalo, so itak vsi socketi enako veliki in imajo vsaj sredinsko zaponko, ki pa je potrebna za volcano 2. kosta pa okol 2800sit
TheHijacker ::
Nighthawk: Danes sem ga naročil. Jutri dobim. Ti sporočim če paše na mojo KT7A plato.
Makaron_hater ::
Košta 2,7 K sit.
Pocen, tih je k svina, pa hladi tko kt je treba.
Ljudje, na pravi poti ste !!!
Pocen, tih je k svina, pa hladi tko kt je treba.
Ljudje, na pravi poti ste !!!
na kt7a pase, saj sem reko, da na VSE sockete/plosce pase ker ne gleda cez!!! Ima iste dimenzije kot socket.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen ventilator za Abit KT7AOddelek: Hlajenje in modifikacije | 780 (642) | Borci |
» | Ventilator vreden TB 1200?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1603 (1318) | DeLonghi |
» | VOLCANO II - GLASNOST?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1590 (1299) | Binji |
» | problem pri navijanjuOddelek: Navijanje | 1318 (969) | Binji |
» | volcano ali orb? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4439 (3689) | miguell |