Forum » Programska oprema » Problem s pečenjem
Problem s pečenjem
Rudi ::
Ne vem kaj delam narobe!? Ko naredim kompilacijo (uporabljam Nerota 5.9.9) in jo zapečem na CD se vedno sliši obupno hreščanje, tako da cd iz pečice roma sam še v koš. Tud to se mi je zgodilo, da Cedeja nekateri stolpi sploh ne zaznajo. Uporabljam LG pečko, ki je praktično nova, pa tud različne cd-je sm že poskusu, pa nič.
Če ma kdo kakšno idejo, se mu že zdej zahvaljujem.
Če ma kdo kakšno idejo, se mu že zdej zahvaljujem.
WhiteWolf ::
Navadno je hrescanje posledica prevelike hitrosti pecenja! Ko peces Audio-CD ga ne peci z vec kot 8X hitrostjo in obvezno izberi DISC - AT ONCE!
Sicer se bodo spet nasli kaksni pametnjakovici, ki bodo trdili, da lahko brez problema peces npr. pri 48 amapk preizsksueno nekateri stolpi ne prebavijo cd-ja ce je zapecen z vec kot 8x hitrostjo!
Nekateri stopi tud nocejo delovat z cdji dalsimi od 74 minut!
Poskusi in porocaj!
Dijo!
Sicer se bodo spet nasli kaksni pametnjakovici, ki bodo trdili, da lahko brez problema peces npr. pri 48 amapk preizsksueno nekateri stolpi ne prebavijo cd-ja ce je zapecen z vec kot 8x hitrostjo!
Nekateri stopi tud nocejo delovat z cdji dalsimi od 74 minut!
Poskusi in porocaj!
Dijo!
Tud to sm že poskusu, sicer ne z 8 kratno hitrostjo, vseno pa precej manjšo kolikor je bila maksimalna cedeja (mislm da sm probav s 24 kratno), pa vseno ni blo vredu.
Lej Rudi, 24 tud ne bo vredu no! Poskusi z 8X, pa bos videl! Ko sem pekel z 12x jih nekateri stoli niso hoteli brati, na 8X dela povsod brez problema!
Skratka peci glasbo z 8X, pa pol porocaj!
Skratka peci glasbo z 8X, pa pol porocaj!
Okej, predam se, zmagal ste. Probu sm z 8 kratno in hop cefizelj stvar se odlično sliši.Hvala! Sej tako je prov, počas pa z užitkom. Še zmeri se pa dogaja, da stolp enkra cd zazna drugič pa ne (pa ni laser kriv), je pa res da je bil to 80min cd. Pa še to bi vprašu s kolk kratno hitrostjo nej pečem ostale stvari. Pečka mi omogoča 40x, ampak da niso to sam "hišne številke".
Glasbo cedno in le z 8X, kot sem ti rekel! Ostale podatke pa peci vedno stopnjo pocasneje kot je deklarirna hitrost! Npr. ce na CD-ju pise 40x ga peci z 32X, ce pise 48X potem ga peci z 40X! Pack malo poskusaj pa bo! Uzivaj v glasbi!
frenk ::
tud tle se strinjam...jest mam 20x10x40 in pečem 16x, le rw-je na 10x ker ni nč za zajebat...sicer pa pečka počasi umira...končno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21217 (12733) | svejk |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10693 (6932) | delfinus |
» | hitrost in peka cd-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 4046 (3604) | frenk |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6975 (5889) | City |
» | težave s plextorjem 161040AOddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (920) | HardwareMaster |