Forum » Šport » Tečaj apnee
Tečaj apnee
SkIDiver ::
Ima kdo izkušnje tečajem apnee pri Apnea Center 2000 ali H2O team?
Želja je doseči večje globine in daljši čas pod vodo in do tega želim priti preko tečaja ob vodenju izkušenih potapljačev. Kakšen nasvet katero šolo izbrati?
Želja je doseči večje globine in daljši čas pod vodo in do tega želim priti preko tečaja ob vodenju izkušenih potapljačev. Kakšen nasvet katero šolo izbrati?
Tear_DR0P ::
Težko ti svetujem katero šolo izbrati - sem pa pri H2O teamu naredil tečaj in mi je bilo zelo všeč - do te mere, da se udeležujem tudi ostalih aktivnosti društva.
Pred tečajem sem držal dih 1.5 minute, prišel sem do 10m globine in preplaval dolžino bazena pod vodo - po tečaju so se vse zmogljivosti potrojile - na osnovem tečaju sicer ne boš smel iti globje kot 25m - ostalo pa lahko že tam dosežeš :)
Pred tečajem sem držal dih 1.5 minute, prišel sem do 10m globine in preplaval dolžino bazena pod vodo - po tečaju so se vse zmogljivosti potrojile - na osnovem tečaju sicer ne boš smel iti globje kot 25m - ostalo pa lahko že tam dosežeš :)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Tear_DR0P ::
Kaj dosti dlje od 25m ne nameravam. Minuta in pol. Lepo!
edino preveri, če je pri H2O sploh še kaj prostih mest v jesenskih terminih. Kolikor vem, je že močno popolnjeno.
"Figures don't lie, but liars figure."
Amdforce ::
se en glas za h2o!!! Sem po tecaju presel iz povrsinskega plutanja do solidne globine ina casov, sem tudi uspel it na 25m in delal statiko preko 3 minut. Vodja tecaja jure je res fejst dec in razlozi kot je treba. Priporocam!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Amdforce ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpit za voditelja čolna (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32345 (18808) | Invictus |
» | Potapljanje z jeklenkami?Oddelek: Loža | 3035 (2460) | Nitrox32 |
» | dihanje iz navadne plastenke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14975 (13408) | St235 |
» | kolko SIT (ali $ in €) za počitniško potapljanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7269 (3738) | perci |
» | [počitnice] Hrvaška - potapljanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7951 (6982) | perci |