Forum » Pomoč in nasveti » Kupovanje telefona na Ebay
Kupovanje telefona na Ebay
lommmp ::
Živjo.
Zanima me vaše mnenje o kupovanju telefonov na Ebayu. Kot veliko stvari so tudi mobiteli tam cenejši kot v Sloveniji.
Mika me Iphone ali Xperia Z1 ampak ker ti lahko pošljejo odrgiznjeno jabolko ali škatlo piškotov me zanima kaj vi pravite na to. Ste kdaj kupovali telefon na Ebayu ali imate s tem izkušnje?
Kako je tam z garancijo tudi ne vem.
Lp
Zanima me vaše mnenje o kupovanju telefonov na Ebayu. Kot veliko stvari so tudi mobiteli tam cenejši kot v Sloveniji.
Mika me Iphone ali Xperia Z1 ampak ker ti lahko pošljejo odrgiznjeno jabolko ali škatlo piškotov me zanima kaj vi pravite na to. Ste kdaj kupovali telefon na Ebayu ali imate s tem izkušnje?
Kako je tam z garancijo tudi ne vem.
Lp
menjalnik ::
Lahko škatlo piškotov ali pa ponaredek. Jest nebi reskiral, poglej na youtube k folk pred kamero odpira in pokaže, da so jih nasral
blackbfm ::
na ebayu ni nobenega problema če plačaš prek paypala, pa seveda vzameš od prodajalca z dobrim feedbackom.. saj je jasno da če bi vsi pošiljali škatle piškotov da tak marketplace ne bi prav dolgo obstajal -.-
Machete ::
Točno tako, če vzameš od trgovine z dobrim feedbackom se nimaš češa bat. Ni to bolhistan.
someboody99 ::
Če misliš bit previden, raje kupi prek česa drugega, mogoče preko kake "preverjene" spletne trgovine (če že prek spleta). Sam sem imel slabe iskušnje, aa sem potem raje kupil xperijo pri nas...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samsung s5 nategOddelek: Pomoč in nasveti | 4196 (2994) | francek1 |
» | iPhone 5sOddelek: Mobilne tehnologije | 5280 (3974) | bastadu |
⊘ | Ebay.nakupOddelek: Loža | 1151 (860) | Tilen |
» | EU žuga Applu zaradi zavajajočega oglaševanjaOddelek: Novice / Ostale najave | 6509 (5079) | tomaz- |
» | prodaja preko ebay-aOddelek: Omrežja in internet | 2292 (2025) | Lion29 |