Forum » Omrežja in internet » prodaja preko ebay-a
prodaja preko ebay-a
sandi125 ::
Zanima me kako lahko proajaš izdelke preko ebay-a?
Sem probal vnašat neke izdelke in koliko sem opazil potrebuješ obvezno Paypal račun?
Sem probal vnašat neke izdelke in koliko sem opazil potrebuješ obvezno Paypal račun?
TOP ::
Čudno je tole,da ne zaupaš Paypalu očitno,če si ga nisi še sedaj naredu.Ali je bolj siguren sistem kot pa prinas bilo kateri drugi.Če ne zaupaš sistemu zakaj želiš prodajat preko ebaya,zakaj ne preko bolhe.Zapomni si pa tole,da preko bolhe lahko koga naje....š in ti nobeden nič ne more,preko Ebaya in posledično Paypel pa nimaš šans,zato nekateri nezaupajo temu sistemu ,ki je za moje pojme najbolši.
za paypal sistem vem da je dober, vendar nikjer in nikomur ne zaupam številk moje kartice itd.
preko bolhe ne morem prodat, ker pri nas ni iskano, v Nemčiji in UK pa je dobro iskano zato bi probal na ebay.
Malo ste se preveč obregnili ob to zakaj nimam paypala, odgovora pa še vseeno nimam
preko bolhe ne morem prodat, ker pri nas ni iskano, v Nemčiji in UK pa je dobro iskano zato bi probal na ebay.
Malo ste se preveč obregnili ob to zakaj nimam paypala, odgovora pa še vseeno nimam
Magic1 ::
Haha ti pa si komedijant, paypalu ne zaupaš številke:DD Zakaj jo pa potem imaš, da se hvališ pred sosedom?
Drugače pa ne rabiš vpisat številke kartice, da odpreš paypal račun. Vendar pa si seveda denarja, ki ga boš prejel, ne moreš nakazat. Lahko pa kaj kupiš...
Drugače pa ne rabiš vpisat številke kartice, da odpreš paypal račun. Vendar pa si seveda denarja, ki ga boš prejel, ne moreš nakazat. Lahko pa kaj kupiš...
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Machete ::
haha ne zaupa 'številke' paypalu.. potem pa prodaja preko spleta in ebaya ni zate. Preveč tvegano. Povej to še ostalim milijonom zadovoljnih kupcev in prodajalcev na ebayu.
Jaz tudi raje zaupam avtocestni mitnici v italiji kot paypalu... lol
Jaz tudi raje zaupam avtocestni mitnici v italiji kot paypalu... lol
francek1 ::
Ja zihr je zihr, je rekla nuna in na svečo nataknila kondom, ne?
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
ABX ::
Lahko ti tudi nakaže direktno na tvoj bančni račun, samo niso vsi pripravljeni. Sploh če imaš 0 feedback-a.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Kako pa gre to prek ebaya? Oziroma kaj ma ebay potem od tega?
Pa človek ne zaupa paypalu... nekdo pa naj njemu direkt nakaže in mu zaupa, da bo poslal. Ni ga smaila, ki bi pokazal moj smeh. Če dobi kakega kupca, lahko kar začne zrak prodajat.
Pa človek ne zaupa paypalu... nekdo pa naj njemu direkt nakaže in mu zaupa, da bo poslal. Ni ga smaila, ki bi pokazal moj smeh. Če dobi kakega kupca, lahko kar začne zrak prodajat.
Magic
St235 ::
Za razliko od tebe in tebi podobnih balkancev večina prodajacev dejansko spoštuje dogovore zato tudi direktna nakazila potekajo brez večjih težav. Sploh z nemškega ebay se pogosto še vedno nakazuje na TRR (zadnje čase tudi tam bolj ali manj prevladuje Paypal). Celotno rtranzakcijo na enak način izvedeš kot če bi plačal preko paypala edino denar nakažeš direktno s(spletne) banke. Ebay pobere svojo provizijo od prodajalca in to je to.
Pri kupcih z dobrim feedbackom to ni nikoli problem, sploh pri nakupih od pravnih oseb.
Pri kupcih z dobrim feedbackom to ni nikoli problem, sploh pri nakupih od pravnih oseb.
vsi po vrsti ste balkanici, komedijanti,...
pa kaj vas kaji k.... briga zakaj si ne uredim paypala. pač ne dam nikomur svojih številk, tako da nimam in nikoli ne bom imel paypala, spletne banke,...
Isto lahko naj... če plačaš prek paypala ali preko TRR, saj pa na ebay-u imaš podatke prodajalca.
Denar od prodaje bi pa itak porabil za nadalnje nakupe. Vendar kot izgleda ne moreš začeti s prodajo če nimaš aktivnega(kritega z viso, mastercard) paypal računa. Ker ko sem vnašal artikel, bi me na koncu stalo 0,4 €, vendar je moj paypal 0,00
pa kaj vas kaji k.... briga zakaj si ne uredim paypala. pač ne dam nikomur svojih številk, tako da nimam in nikoli ne bom imel paypala, spletne banke,...
Isto lahko naj... če plačaš prek paypala ali preko TRR, saj pa na ebay-u imaš podatke prodajalca.
Denar od prodaje bi pa itak porabil za nadalnje nakupe. Vendar kot izgleda ne moreš začeti s prodajo če nimaš aktivnega(kritega z viso, mastercard) paypal računa. Ker ko sem vnašal artikel, bi me na koncu stalo 0,4 €, vendar je moj paypal 0,00
mihec87 ::
"Isto lahko naj... če plačaš prek paypala ali preko TRR, saj pa na ebay-u imaš podatke prodajalca."
sandi125 ne govor o nečem če nimaš pojma...Z paypal plačam kadarkoli hočeš, medtem ko direkt na trr bi razmislil..
BTW.
Eventuelno si lahko odpreš račun ter pridobiš viso izključno za paypal/ebay,ter nanj po potrebi nakazuješ..
sandi125 ne govor o nečem če nimaš pojma...Z paypal plačam kadarkoli hočeš, medtem ko direkt na trr bi razmislil..
BTW.
Eventuelno si lahko odpreš račun ter pridobiš viso izključno za paypal/ebay,ter nanj po potrebi nakazuješ..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Kot sem razumel, ga je naredil. Vendar ne more oglasa na ebayu plačat, ker ma 0. Če nebi bil tak xxxx, bi mu že kdo nakazal tist 1 € za štart , tko pa...
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Lion29 ::
cisto tko btw, za tiste ki ne veste eBay je lastnik PayPala, torej definitivno ne boš mogel uporabljati eBaya brez PayPal računa.
Sandi125, če boš želel pač prek neta prodajat je PayPal nuja. Definitivno je PayPAl med najbolj varnimi in že skoraj nuja na spletu...definitivno toplo priporočam... in nehaj paranoit. Ker drugače (očitno) prek eBaya nau šlo. Naredi si limit na kartici, ali pa si zrihtaj debetno pa boš pol lažje spal. Kakršna koli zloraba pa PayPal uredi, imaš garancijo...
Sandi125, če boš želel pač prek neta prodajat je PayPal nuja. Definitivno je PayPAl med najbolj varnimi in že skoraj nuja na spletu...definitivno toplo priporočam... in nehaj paranoit. Ker drugače (očitno) prek eBaya nau šlo. Naredi si limit na kartici, ali pa si zrihtaj debetno pa boš pol lažje spal. Kakršna koli zloraba pa PayPal uredi, imaš garancijo...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 771438 (1049) | Machete |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137658 (17622) | igi82m |
» | PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20590 (16110) | St235 |
» | ebay.de način plačilaOddelek: Loža | 12986 (4586) | vilonja |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21065 (18142) | Kwizlord |