» »

iPhone 5s

iPhone 5s

jurlan ::

Zanima me, mnenje o tem oglasu: http://www.ebay.com/itm/iPhone-5s-Lates... ... gre za nateg ali je res tako poceni?

shadeX ::

Glede na to da ima prodajalec že čez 1200 prodaj z 100% feedbackom ne bi rekel da gre za nateg. V ameriki so take igračke itak skoraj polovico cenej kot v EU.

Itak pa tudi če naročiš preko te strani, te pride še carina + ddv. Prideš na nekje 500EUR+.

EDIT: Sicer sedaj vidim da se telefon nahaja v EU. Torej ni carine in ddv-ja. Zdej se mi pa zdi nekam poceni ja. Bo še kdo drugi kaj več povedal :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

davidre ::

Feedback ni zanesljiva varovalka. Mene je "nategnil" oz. ostal dolžan prodajalec z več tisoč prodanimi izdelki, ki kot kaže ni več aktiven na ebay-u.
Lahko je to zadnja prodajalčeva poteza, da izvleče nekaj tisoč ali desettisoč dolarjev in se umakne iz ebaya. Če njegov paypal račun in kreditno kartico izprazni, ne bo mogoče izterjati denar nazaj. Dvomim, da bo paypal povrnil vsem kupnino, če od prodajalca ne bo mogel izvleči sredstev.

M-XXXX ::

Poglejte njegov feedback: ponavlja se tako ime, ura ter besedilo.

Vendar v končni fazi: zakaj bi kdorkoli prodajal za 500$ če lahko proda za 700 ravno tako hitro?

Če ni logično potem to good to be true.

Engineer_ ::

na voljo ima le 5 aparatov, tako da bi v najboljšem primeru zaslužil 2500 dolarjev preden bi uporabniki mu začeli dajati negativne ocene.

dvomim da gre za nek hud nateg. Lahko pa da se motim. Osebno ne bi naročil pri njem

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

M-XXXX ::

Tole je bilo pa veliko brezveznega dela in kompliciranja za 5 telefonov se strinjaš?

200EUR za iphone 5S. Dajte uporabit glavo no.

Hah oglasa že ni več :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

OP-jev link, sploh ne linka več na tisti I-phone..

Scam.

Engineer_ ::

zakaj mi sploh ne odpre več oglasa?

m-xxxx, nisem tako natančno prebral, sem samo njegovo oceno pogledal.

shadeX, prej je linkalo, sem kliknil nanj. zdaj ne linka več ničesar.

je imel m-xxxx prav, res je scam. Roke proč!!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

Ko je bil oglas še gor, sem pisal da se kao zanimam za robo. Odgovor:

Hi there,

First of all please accept my apologize for the delay but I have too many customers. I have the best prices all over the internet ... please understand and accept my apologize for the delay.
The phones are original (not Chinese), brand new and factory unlocked, in original boxes , never opened or used with all the accessories and are covered by 1 international year warranty ( Apple Care ) . The phones can be used in all networks without any problem ...
The price list:

64GB minimum order:
2 x Apple 5s 64GB =$1,400 USD
3 x Apple 5s 64GB =$1,950 USD
5 x Apple 5s 64GB =$3,000 USD
10 x Apple 5s 64GB =$5,000 USD
20 x Apple 5s 64GB =$8,000 USD
*Shipping is for free (included in the prices).

32GB version with minimum order:
2 x Apple 5s 32GB =$1,200 USD
3 x Apple 5s 32GB =$1,650 USD
5 x Apple 5s 32GB =$2,500 USD
10 x Apple 5s 32GB =$4,000 USD
20 x Apple 5s 32GB =$7,000 USD

16GB version with minimum order:
2 x Apple 5s 16GB =$1,000 USD
3 x Apple 5s 16GB =$1,350 USD
5 x Apple 5s 16GB =$2,000 USD
10 x Apple 5s 16GB =$3,000 USD
20 x Apple 5s 16GB =$5,000 USD

Let me know if you have more questions and if you are still interested to make any deal?
By the way, where are u located and where u want to send you the package ?!
How many units you want to buy ?
I will wait your reply..

Thanks!

Pismo ja, tako mikavno je. Lepo bi bilo kupit 5 iphonov in potem dilat okol za 550€ :))

bastadu ::

Naj vas dober feedback ne zavede, ker se zadnje čase pojavlja precej kraj uporabniških imen, torej nepridipravi nekomu z uveljavljenim in dobrim feedbackom ukradejo račun in potem s tem računom objavljajo scam oglase, ponavadi za robo višjega cenovnega razreda za mamljive cene, in potem se ribice ujamejo ... če plačaš s Paypalom imaš malce sreče imaš dobre možnosti, da dobiš denar nazaj, ampak vseeno ni dobra izkušnja ...

spajdrmen ::

Kje se bolje splača kupit iPhone, na simobilu ali telekomu?

Na simobilu se da izračunat točno ker paket in kakšna je cena, medtem ko na mobitelu ni te opcije...

Telekom ima čisto lepo napisano koliko te telefon stane z različnimi načini nakupa.

No mi lahko potem poveš ceno ker imam pri njih đabest, koliko bi me stalo?

Klik (beri zadnje obvestilo z dne 9.12.), k tem cenam prištej še naročnino za džabest in boš imel mesečni strošek ...

Dr_M ::

A simobil se vedno prodaja iphone? Koliko vem, imajo prepoved s strani appla, ker jih prodajajo ilegalno.

Včeraj sem v Celju šel mimo Simobilove trgovine in tam, kjer so ponavadi imeli stojnico za Iphone le te sedaj ni več, tako da sem tudi sam predvideval, da Iphonov ne bodo več prodajali, mogoče še samo razprodajajo preostale zaloge ali tisto, kar še imajo naročeno ...

Skyman ::

Dr_M je izjavil:

A simobil se vedno prodaja iphone? Koliko vem, imajo prepoved s strani appla, ker jih prodajajo ilegalno.

Mogoče kaksn vir.. samo sprasujem drugace nimam pojma kaj se dogaja..

hojnikb ::

Kdaj je pa še naše operaterje ustavla taka prepoved (hint: Tušmobil).
#brezpodpisa

...:TOMI:... ::

Najceneje kupiš iphone s siol bonom za 250€. Če nimaš siola, kupiš bon nekje na spletu, vendar je dobro, da gresta skupaj z lastnikom bona v telekomov center, ker so z boni tudi nategi.
Tomi

kakšna gužva danes na telekomih... potem ko čakam ko budala zvem, da so samo še beli in zlati... yeah

jurre ::

zakaj bi jih imel simobil ilegalno, ce je napisan na uradni apple strani, tako kot zdaj tudi telekom - http://www.apple.com/si/buy/

igralec17 ::

Kje se lahko kupi najbolj poceni iPhone 5S?
Seveda orginal (nov). Zanima me, če je kdo dejansko pregledal cene/trgovine..

prjatučk, sej ga ima samo še telekom...

drugače pa, če maš denar, pa poglej na bolhi ane

integral15 ::

Kolk casa zdrzi baterija ?

Meni ob normalni uporabi dan do dva ....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisarna za 3 geeke :)

Oddelek: Kaj kupiti
162649 (1699) SeMiNeSanja
»

SmartBuy.GmbH@gmail.com

Oddelek: Pomoč in nasveti
437963 (4747) rACrAC
»