Forum » Loža » nategnil me je tušmobil oziroma pozna kodo kakega odvetnika/odvetnico za uredit situacijo
nategnil me je tušmobil oziroma pozna kodo kakega odvetnika/odvetnico za uredit situacijo
an3333 ::
Evo šlo je nekako tako:
23. aug kličem center za pomoč uporabnikom, da se pozanimam glede predplačniškoj paketov za net (morje pa to), tip na drugi strani mi to odsvetuje in predlaga 7 dnevno testno obdobje In pove,da je na voljo tudi starim naročnikom.
Odpeljem se do njihovega centra povem kaj pa kako, oni zatrdijo ravno obratno - 7 dnevno testno obdobje za obstoječe naročnike ni možno. Če mi kaj ni všač podaj reklamacijo.
Vmes stopim še do telekoma kjer si isto reč uredim v par min in ima celo delujoče omrežje.
Zvečer podam reklamacijo v kateri prosim pe za vrnitev povzročenih stroškov (jebat ga, moj čas ni zastonjm bencin tudi nem vozila se pa ne vzdržujejo sama.
Naslednje jutro je št mrtva. Nobnega maila ali karkoli od njih.
Upam da ne pričakujejo poplačilraznih aneksov za naprave, po tem kar so storili...
Zahteve:
-kopija originalne laži (mediji bi jo znali ceniti)
-povračilo vseh stroškov nastalih zaradi njihovega natega
-pisno opravicilo s podpisi vseh odgovornih naslovljeno name + objavljeno v vseh večjih medijih (svet in podobno)
-konec vseh pogodb in aneksov, brez stroškov zame
-obdržim telefon
-prvic ko posumim v kake mafijske metode tišanja strank....recimo samo to, da v taki igri ni zmagovalcev.
Sedaj pa,
ce ima kdo seznam dobrih odvetnikov iz tega področja in drugih organov katerim bi se splačalo podat pritožbo.
23. aug kličem center za pomoč uporabnikom, da se pozanimam glede predplačniškoj paketov za net (morje pa to), tip na drugi strani mi to odsvetuje in predlaga 7 dnevno testno obdobje In pove,da je na voljo tudi starim naročnikom.
Odpeljem se do njihovega centra povem kaj pa kako, oni zatrdijo ravno obratno - 7 dnevno testno obdobje za obstoječe naročnike ni možno. Če mi kaj ni všač podaj reklamacijo.
Vmes stopim še do telekoma kjer si isto reč uredim v par min in ima celo delujoče omrežje.
Zvečer podam reklamacijo v kateri prosim pe za vrnitev povzročenih stroškov (jebat ga, moj čas ni zastonjm bencin tudi nem vozila se pa ne vzdržujejo sama.
Naslednje jutro je št mrtva. Nobnega maila ali karkoli od njih.
Upam da ne pričakujejo poplačilraznih aneksov za naprave, po tem kar so storili...
Zahteve:
-kopija originalne laži (mediji bi jo znali ceniti)
-povračilo vseh stroškov nastalih zaradi njihovega natega
-pisno opravicilo s podpisi vseh odgovornih naslovljeno name + objavljeno v vseh večjih medijih (svet in podobno)
-konec vseh pogodb in aneksov, brez stroškov zame
-obdržim telefon
-prvic ko posumim v kake mafijske metode tišanja strank....recimo samo to, da v taki igri ni zmagovalcev.
Sedaj pa,
ce ima kdo seznam dobrih odvetnikov iz tega področja in drugih organov katerim bi se splačalo podat pritožbo.
- predlagal izbris: sss ()
hojnikb ::
Kje je problem ?
Testno obdobje je bilo vedno samo za nove naročnike (hence testno obdobje -- da se lahko prepričaš o storitvah).
tako da o kakem vračilu stroškov (sploh benza) kr sanjaj.
Testno obdobje je bilo vedno samo za nove naročnike (hence testno obdobje -- da se lahko prepričaš o storitvah).
tako da o kakem vračilu stroškov (sploh benza) kr sanjaj.
#brezpodpisa
SaXsIm ::
Glede na to, da ne razumem točno, kaj bi rad in kaj točno se je dogajalo, dvomim, da je bilo operaterju, ki se ti je javil, jasno kaj več kaj bi ti rad. Srečno s tožbo...
SaXsIm
tomaz- ::
No, tole ti pa ne bo uspelo.. Zopet VELIKEEE besede... Pa verjemi, mediji glih vsake klobase tudi ne zagrabijo.. Jih je prevec precej bolj zanimivih..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tomaz- ()
Gandalfar ::
Glede na avtor že na začetku omenja mafijske metode, preventivno zaklepam. Lahko pa poskusi še enkrat s kratkim in koherentnim vprašanjem.
FrEaKmAn ::
Kot so že ostali omenili, da bi karkoli dobil je zelo malo verjetno. Edino kar lahko prosiš za opravičilo in kakšen kupon/popust ali karkoli takega. Oni ti keša ne bodo dali.
afaik se vsi pogovori snemajo. Preprosto reči da si govoril z enim, ki te je zavedel in lahko dokažeš. Hkrati ti njih vidiš kot profesionalno podjetje in si razočaran nad njihovim pristopom itd itd.
Če jim hočeš vrniti, pač jih odsvetujem vsem prijateljem. Na koncu jih to več boli!
afaik se vsi pogovori snemajo. Preprosto reči da si govoril z enim, ki te je zavedel in lahko dokažeš. Hkrati ti njih vidiš kot profesionalno podjetje in si razočaran nad njihovim pristopom itd itd.
Če jim hočeš vrniti, pač jih odsvetujem vsem prijateljem. Na koncu jih to več boli!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 12627 (6602) | Heisenberg |
» | Mobitel prekinitev razmerjaOddelek: Mobilne tehnologije | 15071 (8720) | Lonsarg |
» | Tušmobil - odsvetujemOddelek: Mobilne tehnologije | 9203 (5653) | prox |
» | Tusmobil-kateri telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 4179 (3498) | Redneck |
» | amis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12617 (8802) | EvilDare |