Forum » Pomoč in nasveti » Winamp - dodajanje komadov
Winamp - dodajanje komadov
Juda ::
Se da winamp (ver. 2.9) naštimat tako, da ko klikneš (npr. v explorerju) na mp3 fajl ti ne zbriše play liste v winampu ampak ga doda na konec liste?
Bulš taku ku drgače
kerga dika? ::
v explorerju z desnim gumbom klikneš na komad, ki ga hočeš dat na konec playliste in odpre se ti meni - klikneš "enqueue in Winamp" in stvar je rešena. Če pa na meniju izbereš play in Winamp, potem ti pa zbriše playlist in začne predvajat dotični komad.
Upam da sem ti pomagal
LP
Upam da sem ti pomagal
LP
~Panter~ ::
Tako je!
Je treba pod Winamp Preferences, File types obklukat Enqueue as default action. To je tam na desni, pod opcijami kjer si štimaš ikonce, srednji okenček moraš obklukat.
Vsaj pri verziji 2.81 je tako, mislm da bi mogl bit pr 2.9 isto
Je treba pod Winamp Preferences, File types obklukat Enqueue as default action. To je tam na desni, pod opcijami kjer si štimaš ikonce, srednji okenček moraš obklukat.
Vsaj pri verziji 2.81 je tako, mislm da bi mogl bit pr 2.9 isto
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ~Panter~ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27442 (18419) | Hayabusa |
» | Zvok na zvočnikih in slušalkah hkratiOddelek: Pomoč in nasveti | 1694 (1506) | Fupi |
» | Varnostna luknja v WinampuOddelek: Novice / Varnost | 3292 (3292) | bono |
» | Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 7547 (7547) | Avalonis |
» | WinAmpOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (964) | LojzePek |