Forum » Šola » Prehod FERI (MB) na FE (LJ)
Prehod FERI (MB) na FE (LJ)
eric_cartman ::
Živjo!
Vprašanje že samo po sebi straight forward.. Prehod smer Elektrotehnika (UN) v MB po končanem 1. letniku na smer Elektrotehnika (UN) v Ljubljani (v 2. letnik). Ali se prizna celoten 1. letnik? Je prehod v LJ sploh možen? Ima kdo že izkušnje s tem tukaj?
Hvala,
Lp
Vprašanje že samo po sebi straight forward.. Prehod smer Elektrotehnika (UN) v MB po končanem 1. letniku na smer Elektrotehnika (UN) v Ljubljani (v 2. letnik). Ali se prizna celoten 1. letnik? Je prehod v LJ sploh možen? Ima kdo že izkušnje s tem tukaj?
Hvala,
Lp
Smurf ::
Ce bi moral ugibati bi rekel, da je tako, kot ce bi prisel iz XY univerze. Kar pomeni, da se moras individualno zmeniti s profesorji (nosilci posameznega predmeta) ali ti neko stvar priznajo ali ne. Lahko pa, da imajo ze izkusnje s tem in je postopek ze precej z avtomatiziran. Jaz bi poklical studentsko pisarno na FEju na tvojem mestu.
eric_cartman ::
Kar pomeni, da se moras individualno zmeniti s profesorji (nosilci posameznega predmeta) ali ti neko stvar priznajo ali ne.
To o individualnosti ne bi trdil, vendar kakor sem prebral, o tem odloča strokovna komisija na določeni fakulteti, ker je razpis za prehode med programi objavljen izven vpisnih rokov.
Smurf ::
Aha mozno, jaz sem projeciral na to kaj se zgodi, ce naredis letnik v tujini na drugem faksu. Mozno, da je pri prepisu postopek nekoliko drugacen.
dice7 ::
V LJju se pozanimaš kakšen je postopek za priznavanje izpitov (verjetno treba kako vlogo izpolnat), greš na https://aips.uni-mb.si in si natisneš učne načrte vseh narejenih predmetov, greš na FERI na referat in rečeš, da bi imel potrdilo o opravljenih izpitih, zraven daš učne načrte da ti jih poštempla in vse to neseš v LJ, potem se pa tam zmeniš kako in kaj naprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študij na fakulteti za elektrotehnikoOddelek: Šola | 7516 (3913) | Siddh |
» | Višja šola kam naprej?Oddelek: Šola | 8606 (7678) | Sarazyph |
» | FERI vs FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18050 (14537) | Hardstyle |
» | Zakaj je naše šolstvo v tako obupnem stanju kot je (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6341 (4613) | SavoKovac |
» | kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9630 (8210) | ERGY |