Forum » Strojna oprema » Nedelujoč laptop
Nedelujoč laptop
jizzer ::
Zdravo.
Mam en problem z enim laptopom. Prižge se, ampak monitor ne deluje, ne delujejo niti USB vhodi (priklopil sem telefon in se ni polnil), lučka za disk se prižge enkrat na začetku potem pa ne več, če priklopim drugi monitor (VGA/HDMI) ne deluje.
Jasno mi je da je hin, nemorem v OS niti BIOS dostopat, samo zanima me kak naj pogruntam kaj bi blo? Se ga splača razdirat? Še ma kdo kaki predlog za kako diagnosticiranje?
Mam en problem z enim laptopom. Prižge se, ampak monitor ne deluje, ne delujejo niti USB vhodi (priklopil sem telefon in se ni polnil), lučka za disk se prižge enkrat na začetku potem pa ne več, če priklopim drugi monitor (VGA/HDMI) ne deluje.
Jasno mi je da je hin, nemorem v OS niti BIOS dostopat, samo zanima me kak naj pogruntam kaj bi blo? Se ga splača razdirat? Še ma kdo kaki predlog za kako diagnosticiranje?
kajak33 ::
Zdravo
Če hočeš izvedeti kaj konkretnega mislim, da je pametno napisati
kateri model imaš itd, itd.... ne pa tako na splošno
To, da ti ne polni telefona preko USB-ja ni noben podatek.
Samo v razmislek.
Če hočeš izvedeti kaj konkretnega mislim, da je pametno napisati
kateri model imaš itd, itd.... ne pa tako na splošno
To, da ti ne polni telefona preko USB-ja ni noben podatek.
Samo v razmislek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kajak33 ()
hojnikb ::
verjetno je čipset odlotan (pogosta napaka pri starejših laptopih) lahko je pa jasno tudi kej druga. Malo več infotov
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UPS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 28129 (9540) | Vuli |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2628 (1875) | solatko |
» | Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7142 (5842) | clothes |
» | Prenosnik asus a7d (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5916 (4189) | cekr |
» | Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14009 (8293) | Damjan Jagar |