Forum » Omrežja in internet » Siol TV nateg???
Siol TV nateg???
cen1 ::
Danes sem opazil da se na nekaterih kanalih ki jih na TV nimam izpiše sporočilo:
-da sem seznanjen z nekimi pravili
-da se s pritiskom na gumb OK naročam na nekaj
-da nimam pravice do odstopa v 14 dneh
-itd
Torej z enim samim pritiskom na gumb sem seznanjen z vsemi mogočimi zadevami in se hkrati še naročam na neko zadevo (predvidevam da na določene kanale)?? In to sporočilo se ti kar lepo prikaže ko menjavaš kanale, to lahko potrdiš čisto mimogrede.. ali pa ti potrdi 10 letni otrok.
A kdo ve če gre tule res samo za en pritisk na gumb ali so potem v ozadju še dodatni mehanizmi? Poskušal itak da nisem.. Ker tole mi res deluje kot en navaden nateg siolovcev da se kdo po nesreči prijavi na stvari ki jih sploh noče.
-da sem seznanjen z nekimi pravili
-da se s pritiskom na gumb OK naročam na nekaj
-da nimam pravice do odstopa v 14 dneh
-itd
Torej z enim samim pritiskom na gumb sem seznanjen z vsemi mogočimi zadevami in se hkrati še naročam na neko zadevo (predvidevam da na določene kanale)?? In to sporočilo se ti kar lepo prikaže ko menjavaš kanale, to lahko potrdiš čisto mimogrede.. ali pa ti potrdi 10 letni otrok.
A kdo ve če gre tule res samo za en pritisk na gumb ali so potem v ozadju še dodatni mehanizmi? Poskušal itak da nisem.. Ker tole mi res deluje kot en navaden nateg siolovcev da se kdo po nesreči prijavi na stvari ki jih sploh noče.
- spremenilo: cen1 ()
šernk ::
Če se ne motim moraš še 4 mestno kodo vpisat za potrditev.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo preizkušenega artikla preko MimovrsteOddelek: Pomoč in nasveti | 11726 (6224) | c3p0 |
» | Tožba iz tujine zaradi prijave na izobraževanjeOddelek: Loža | 3762 (2350) | m0LN4r |
» | BigBang vračilo blaga 1.1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 81086 (71736) | St235 |
» | Izkušnje s spletno trgovino pcplus? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10703 (9717) | Schrei |
» | mimovrste vrnitev pošiljkeOddelek: Loža | 7746 (6801) | TOP |