Forum » Loža » Hladilnik na plin - prikolica
Hladilnik na plin - prikolica
waters ::
V stacionirani prikolici imamo kombiniran hladilnik na plin. Ker nimamo elektrike nam dela samo na plin. Problem pa je, da ne dela pravilno vžig. Gori tam, kjer naj bi prišel zrak. Zato ga ne moremo uporabiti. Do konca lanskega leta je bilo vse OK. Res pa je da smo menjali jeklenko. Je kdo iz "foha"? Mogoče ima kdo kakšen nasvet.
LP
LP
#000000 ::
Pejt na youtube in poglej je kr nekaj vodičev kako zrihtat to in ono na takem hladilniku, in tale ogenj je preveč bel, mora bit tak plavkast in zlo majhen k pri vžigalniku za cigarete.
Točn se spomnim da sem videl vodič kako se servisira samo je že par mescev nazaj, bookmarka nimam nit nisem bil prijavljen na youtube tko da zgodovine ni, bom pa mal pogledal in če najdem ga zalimam sem.
LP
Točn se spomnim da sem videl vodič kako se servisira samo je že par mescev nazaj, bookmarka nimam nit nisem bil prijavljen na youtube tko da zgodovine ni, bom pa mal pogledal in če najdem ga zalimam sem.
LP
ulemek ::
ToniT ::
waters ::
Hvala vsem!
Sem bil na morju in dejansko je bila zamašena šoba. Imel pa sem veliko problemov z odvitjrm šobe dol.
Meni je pomagal tale video na tej strani ( ) Upam, da bo še komu.
Še enkrat hvala vsem!
Sem bil na morju in dejansko je bila zamašena šoba. Imel pa sem veliko problemov z odvitjrm šobe dol.
Meni je pomagal tale video na tej strani ( ) Upam, da bo še komu.
Še enkrat hvala vsem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Centralna peč predelava drva-peleti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 44085 (18321) | feryz |
» | Ogrevanje na Elektriko (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 62689 (32138) | konspirator |
» | Plin vs. steklokeramika vs. indukcija,... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36406 (31884) | amigo_no1 |
» | Stirlingov motor (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15070 (11812) | mase |
» | Poraba olja za centralno ogrevanje stanovanjske hiše?Oddelek: Loža | 18161 (17389) | krneki0001 |