Forum » Pomoč in nasveti » Belkin prenapetostna zaščita - kje uveljavljati preboj?
Belkin prenapetostna zaščita - kje uveljavljati preboj?
Runnagain ::
Včeraj je bil belkin prepočasen za bližnjo, "hitro" strelo, pa me zanima, kdo je sedaj pri nas zastopnik za uveljavljanje garancije oz. odškodnine ?
Je kdo v zadnjem času kaj uveljavljal preboj za belkin zaščite?
Hvala za info in lp, Runnagain!!
Je kdo v zadnjem času kaj uveljavljal preboj za belkin zaščite?
Hvala za info in lp, Runnagain!!
Spajky ::
Če nimaš zadeve zavarovane pri tvoji zavarovalnici (škoda v sklopu stanovanjskega ali dodatnega zavarovanja), raje pozabi na zahtevek Belkinu (je bolj kot ne marketinški nateg...)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Mitch ::
Ja čak mal no. Če na veliko oglašujejo na embalaži zavarovalne vsote v primeru udara strele se morajo tega držati, če ne gre za zavajajoče oglaševanje in je stvar tržne inšpekcije (in morebiti odškodninske tožbe)...
darkolord ::
Pač garancija velja za pravilno priključene naprave (torej brez dodatnih podaljškov, belkin direkt v steno), poleg tega mora biti vsa poškodovana oprema na voljo za njihov pregled (kar lahko vključuje pošiljanje v tujino na njihve stroške ali pregled pri lokalnem serviserju), ne vem pa, zakaj bi zaradi tega stvar bila nateg ...
BorutK-73 ::
Pa če se ne motim, moraš biti registriran na njihovo spletno stran pred udarom strele ne po.
Imam 4 belkine in še vedno izklapljam iz vtičnic in kabelsko. Mi je en belkin "preprečil" udar, ampak ko sem priklopil nazaj je TV mrknu po 2 sekundah.
Imam 4 belkine in še vedno izklapljam iz vtičnic in kabelsko. Mi je en belkin "preprečil" udar, ampak ko sem priklopil nazaj je TV mrknu po 2 sekundah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenapetostna vtičnicaOddelek: Kaj kupiti | 1393 (884) | solatko |
» | Zaščita mreže in tel. pred strelo...Oddelek: Kaj kupiti | 1816 (1663) | Netrunner |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10032 (7477) | gregor |
» | Strela in ADSLOddelek: Pomoč in nasveti | 2683 (2143) | PacificBlue |
» | Protinapetostno varovalo?Oddelek: Kaj kupiti | 1406 (1189) | Good Guy |