Forum » Loža » Vpogled o plačani položnici na pošti
Vpogled o plačani položnici na pošti
matjash ::
Lepo pozdravljeni
Izgubil sem odrezka vplačila o plačilu premije za zavarovanje. Zavarovalnica pravi da transakcije nimajo zabeležene. Ali lahko na pošti preverijo plačila na njihov TRR, če povem svoje podatke, ki so bili na položnici ali celo poiščejo po številki police, ki je prav tako razvidna iz vsake položnice. Gre pa za transakcije cirka 3-4 mesece nazaj.
Izgubil sem odrezka vplačila o plačilu premije za zavarovanje. Zavarovalnica pravi da transakcije nimajo zabeležene. Ali lahko na pošti preverijo plačila na njihov TRR, če povem svoje podatke, ki so bili na položnici ali celo poiščejo po številki police, ki je prav tako razvidna iz vsake položnice. Gre pa za transakcije cirka 3-4 mesece nazaj.
... bolje pozno kot nikoli.
matjash ::
Ja, samo je preteklo nekaj mesecev pa niti nisem siguren na kateri je bilo, saj so tri ki jih obiskujem. Me samo zanima če je teoretično možno, da ne bom hodil po nepotrebnem tja.
... bolje pozno kot nikoli.
mitja73 ::
Namesto da tule tipkaš raje napiši mail na Pošto, vsak račun mora biti arhiviran vsaj 5 let, transakcije pa so sigurno še veliko dlje. Če so zneski veliki na vseh Poštah tudi snemajo, .... ampak moraš na Pošto, ne na forume.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije ( izkoriščevalci ) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 55529 (5911) | starfotr |
» | NLB oprala 1 miljardo dolarjev med leti 2009-2010 (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 23446 (16648) | torentino |
» | Placevanje poloznic (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22874 (18463) | drekodovce |
» | Dvakratno plačevanje kazni ?!Oddelek: Loža | 2320 (1568) | c0dehunter |
» | Elektronsko bančno poslovanjeOddelek: Loža | 6707 (4573) | Primoz78 |