Forum » Mobilne tehnologije » Mobilni internet Hrvaška
Mobilni internet Hrvaška
Cemmac ::
V aprtmaju nimamo wi-fija.
Pregledal sem ponudbo od Simobila Vipnet 20gb za 10€, a sem rahlo zaskrbljen vklapljati gostovanje na hrvaškem,da ne bo slučajno položnice hude, kljub zakupu 20giga.
Zanima me če ima kdo izkušnje z nakupom usb ključka od vipneta ali croneta za internet za računalnik.
Pregledal sem ponudbo od Simobila Vipnet 20gb za 10€, a sem rahlo zaskrbljen vklapljati gostovanje na hrvaškem,da ne bo slučajno položnice hude, kljub zakupu 20giga.
Zanima me če ima kdo izkušnje z nakupom usb ključka od vipneta ali croneta za internet za računalnik.
black ice ::
Tristo kosmatih, zakaj obstaja možnost omejitve prenosa podatkov na vsakem pametnem telefonu?
Cemmac ::
Ja to vem da obstaja, samo problem je ker imam neumen telefon ki kljub ročni nastavitvi omrežje le tega zamenja na Cronet :-) drugače pa v redu tale Simobil ponudba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet na HrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 6758 (6014) | Samson |
» | Si mobil in napake (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21194 (17780) | Mitja358 |
» | Mobitelove spremembe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12943 (10859) | BlueRunner |
» | Simobil - količina prenešenih podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8638 (7569) | BlueRunner |
» | S!Mobil omejuje uporabnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14131 (10748) | #000000 |