Forum » Omrežja in internet » Kako brskati po youtube
Kako brskati po youtube
Redorange ::
A se sploh da po tubi brskat brez da ti vsiljujejo "priporočene" posnetke.
Mater, jst bi tud kej druzga pogledal...bilo kam grem so sorodni posnetki.
A sem kaj spustil, česa ne vidim, najdem?
Mater, jst bi tud kej druzga pogledal...bilo kam grem so sorodni posnetki.
A sem kaj spustil, česa ne vidim, najdem?
jype ::
Youtube jasno označuje razliko med posnetki, ki so sorodni na podlagi ključnih besed, ciljne publike in regionalne pripadnosti in posnetki, za promocijo katerih nekdo plačuje.
Redorange ::
Kako recimo pridem do npr. najbolj gledanih posnetkov v zadnjem tednu mesecu, po kategorijah,...
d4vid ::
Se da kako spravit stran te priporočene posnetke? Včasih hitim, najdem nekaj na yt, kliknem prvega in ravno tisto milisekundo se nariše na tistem mestu priporočen posnetek, tako da odpre tistega namesto tistega ki sem hotel jaz.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
jype ::
Redorange> Kako recimo pridem do npr. najbolj gledanih posnetkov v zadnjem tednu mesecu, po kategorijah,...
Prepričan sem, da ne moreš.
Prepričan sem, da ne moreš.
AlienRR ::
Se da kako spravit stran te priporočene posnetke? Včasih hitim, najdem nekaj na yt, kliknem prvega in ravno tisto milisekundo se nariše na tistem mestu priporočen posnetek, tako da odpre tistega namesto tistega ki sem hotel jaz.
V kolikor se prav spomnem ima ta dodatek možnost odstranit priporočene posnetke.
https://addons.mozilla.org/sl/firefox/a...
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Promet na youtube kanaluOddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (954) | pegasus |
» | Velika čistka na Instagramu zdesetkala sledilceOddelek: Novice / Ostale najave | 12057 (8290) | zee |
» | YouTube počasenOddelek: Omrežja in internet | 6717 (5608) | Xserces |
» | Gangnam Style najbolj gledan videoposnetek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37424 (26293) | Loocas |
» | Rebeccin "Friday" umaknjen s portala YouTube, posredi kršitve avtorske praviceOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 8557 (5912) | Buddah |