Forum » Omrežja in internet » Pod "Network" se pojavljajo meni neznane Wifi naprave
Pod "Network" se pojavljajo meni neznane Wifi naprave
s1m0n ::
Na win8.1 mi te dni med "Network" meče telefone (lahko vidim model, MAC naslov).
Kako lahko do tega prihaja? Na moje omrežje ne more bit čisto nihče gor preko Wifi-ja! (Težko, da kdo dobi moje geslo).
En primer:
EDIT: Ni BT (tudi če ga izklopim ostanejo not ali se pojavijo nove naprave)
Kako lahko do tega prihaja? Na moje omrežje ne more bit čisto nihče gor preko Wifi-ja! (Težko, da kdo dobi moje geslo).
En primer:
EDIT: Ni BT (tudi če ga izklopim ostanejo not ali se pojavijo nove naprave)
- spremenil: s1m0n ()
s6c-gEL ::
Uporabljaš wpa2-aes in dolgo +20 random znakov geslo ?
Z uporabo grafične kartice in mavričnih tabel se da uganiti dosti gesel (pred tem seveda prestrežeš nekaj prometa).
Z uporabo grafične kartice in mavričnih tabel se da uganiti dosti gesel (pred tem seveda prestrežeš nekaj prometa).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Jap AES geslo je 25+ znakov! In definitivno ni nihče drug razen moje opreme gor (MAC filter)
SeMiNeSanja ::
Kaj pa če si se ti prijavil na napačno omrežje? Da si na sosedovem, namesto na svojem?
Problem rešen!
Naprave so vidne le na Win 8 in 8.1 sistemih na Win 7 jih ni!
Če bo kdo imel podoben problem si naj na routerju onemogoči WPS funkcijo (ki v mojem primeru tako ne bi delovala saj imam skrit SSID).
Naprave so vidne le na Win 8 in 8.1 sistemih na Win 7 jih ni!
Če bo kdo imel podoben problem si naj na routerju onemogoči WPS funkcijo (ki v mojem primeru tako ne bi delovala saj imam skrit SSID).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6260 (5412) | jedateruk |
» | Apple prenosnik z Windowsi 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 4477 (3208) | xrotek |
» | Windows 9 že aprila prihodnje leto? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 47829 (37531) | AvtoR |
» | Windows 8.1 je prispel (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 85208 (69595) | phone8 |
» | Amis ADSL modem + router?Oddelek: Omrežja in internet | 9299 (5409) | Bakunin |