» »

UEFA Champions League

UEFA Champions League

Temo vidijo: vsi
««
56 / 71
»»

oo7 ::

Srbija Slovenija nogometna tekma 4:1

Polom Slovenije v Beogradu, zgodovinska zmaga Srbije

https://siol.net/sportal/nogomet/liga-n...

gruntfürmich ::

zakaj pa polom? smo konkurenčni srbom?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

xseki ::

Aurelién Tchouaméni v Real Madrid
Prestop vreden okoli €80M z bonusi €100M.
▫️ Klopp called him for Liverpool.
▫️ PSG made the best proposal.
▫️ Player only wanted Real Madrid.
▫️ Personal terms agreed with Madrid in Paris, before UCL final.
▫️ Breakthrough in the negotiations between clubs yesterday.
▫️ Done deal with Real Madrid.

https://twitter.com/FabrizioRomano/stat...

endelin ::

Ugledni britanski novinar: Slovenci so se namnožili na UEFA, Čeferinov prijatelj je soodgovoren za tri katastrofe

Aleksander Čeferin je dobil konkreten "strel" iz nogometno izjemno vplivne Anglije. Martin Samuel, ki velja za uglednega kolumnista, je kritičen do predsednika UEFA in njegovega prijatelja, ki je dobil odgovorno službo brez razpisa!

Klasika. Klientelizem.

https://m.nogomania.com/Mobilna-novica/...

to je tipično angleško jokanje ker zagovarjajo svoje huligane in jih je po glavi udaril brexit, ne pa utemeljena kritika.

Zgodovina sprememb…

Rabote Čeferina in njegovega kolega zadolženega za varnost, tudi pod drobnogledom The Guardiana. Izgleda je bila slaba organizacija finala kaplja čez rob in se security guya ne bo več toleriralo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Voss ::

Nisem vedel, da je za varnost postavil takšnega kekca. Čeferin je s tem izgubil ogromno kredita tudi pri meni.

Tudi tale liga narodov je bruh.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

FoxKnox ::

Li:|ga narodov Norveška vs Slovenija 0:0.Nisem gledal, sem pa lahko poslušal :|:))

FoxKnox je izjavil:

Li:|ga narodov Norveška vs Slovenija 0:0.Nisem gledal, sem pa lahko poslušal :|:))

Tako se to trži nogomet v Sloveniji po Radenkovo.

Nad aroganco Aleksandra Čeferina je zelo razočaran tudi župan Liverpoola

Naši navijači so potovali na največjo tekmo njihovih življenj, francoska policija pa je očitno namerno iskala konflikte. Predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin se ni zmenil za dogajanje pred Stade de France, ravno nasprotno. Njegova aroganca me je zelo presenetila. Rekel mi je, da so se ubijali za organizacijo tega srečanja, jaz pa sem mu odgovoril, da naj raje pazi, da ne bodo ubili naših navijačev pred štadionom in s tem se je najin pogovor zanj takoj zaključil."

Klientelizem is bad mkay. Čimprej se znebi security guya bolje bo zanj

Zgodovina sprememb…

Slovenija - Srbija , danes ob 20:45

Stožice so RAZPRODANE:)):)):))

Spet nam je gostujoča reprezentanca razprodala tekmo:D

mtosev ::

Strah me je. Mislim, da bomo izgubili pa rajše ne bom gledal.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

To se sploh kdo gleda?

IL_DIAVOLO ::

endelin je izjavil:

8-) berlusca je dobro to sestavil
Sam obrambna linija je res malo preveč :D
Potem sta te čakala še ančeloti in rajkard.
Na koncu pa še gulit in van basten :D

Čisto nerealne postave je imel milan tiste čase.

Tam okol 94ga s svetovnim prvenstvom je bil verjetno vrhunec fuzbala.

Milan se sicer vraca. Pred dnevi se je zacel odkup Americanov od Elliot sklada.

Upam na nov stadion in malo vec finančne moči na trgu.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

američani bodo kaj vlagali v evropski nogomet, ja :)) njim ni jasen naš nogomet.

gruntfürmich je izjavil:

američani bodo kaj vlagali v evropski nogomet, ja :)) njim ni jasen naš nogomet.

Saj moštva ne sestavlja predsednik oziroma vlagatelj ampak športni direktor in strokovni štab.

judoka ::

gruntfürmich je izjavil:

Sej ne da so lastniki MU, Liverpoola in Arsenala Americani. Tko na uc 10 milijardic. Za start.

Pozabil si omenit, da so pred nekaj tedni kupili še Abramovičev Chelsea.

Chelsea takeover: Todd Boehly completes ?4.25bn takeover as Roman Abramovich era ends
https://www.skysports.com/football/news...

Ja zihr sem jih precej pozabil, to je sam Angleska liga.

američani so v evropskem nogometu samo zaradi dobička, to sem želel povdariti. ko ga ne bo več, ne bo več nobene pripadnosti klubu, nobenih dolžnosti do navijačev, zgodovine... samo suhoparne številke in razprodaja igralcev ter ugleda.
iz evropskega nogometa želijo narediti samo še eno franšizo za bebanje neumne množice, poleg kanala s kardašiani, kmetije, big broderja... na kabelski televiziji.

Zgodovina sprememb…

Voss je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Saj moštva ne sestavlja predsednik oziroma vlagatelj ampak športni direktor in strokovni štab.

seveda sestavlja vlagatelj. če vidi da bo nek igralec prodal več dresov in dosegel več gledanosti, ga bodo forsirali, ker jim bo to predstavljalo dobiček. in če bo nek sponzor rekel da mora ta in ta igralec toliko igrati, drugače ni miljonov sponzorskega denarja, potem tudi bo...

tako da to je samo še za ovčjerejo...

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

Voss je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

seveda sestavlja vlagatelj. če vidi da bo nek igralec prodal več dresov in dosegel več gledanosti, ga bodo forsirali, ker jim bo to predstavljalo dobiček. in če bo nek sponzor rekel da mora ta in ta igralec toliko igrati, drugače ni miljonov sponzorskega denarja, potem tudi bo...

tako da to je samo še za ovčjerejo...

Nimaš pojma. Klub s prodajo dresa zasluži ZELO MALO. Večina gre dobaviteljem ala Adidas in Puma!

Sponzorji pa s svojimi donacijami ne vplivajo na to, kdo bo igral in kdo ne. Vem kako izgledajo pogodbe z njimi (sicer iz košarkarskega sveta) pa je verjetno podobno v nogometu. Tu imajo potem še največ vpliva nogometni agenti, ki pa nikakor niso povezani s tem, o čemer pišeš ti.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

američani so v evropskem nogometu samo zaradi dobička, to sem želel povdariti. ko ga ne bo več, ne bo več nobene pripadnosti klubu, nobenih dolžnosti do navijačev, zgodovine... samo suhoparne številke in razprodaja igralcev ter ugleda.
iz evropskega nogometa želijo narediti samo še eno franšizo za bebanje neumne množice, poleg kanala s kardašiani, kmetije, big broderja... na kabelski televiziji.

Ne smeši se. Američani so v evropskem nogometu, ker to predstavlja prestiž in nove poslovne priložnosti v okolju, kjer delujejo. Iz enakega razloga je Šolak v Southamptonu, pa Arabci v Newcastlu in Man. Cityu. Tudi Tajska družina Srivaddhanaprabha ni v Leisteru iz čiste ljubezni do kluba (verjamem pa, da skozi čas razviješ sentimentalnost do kluba, ki ga vodiš).

In nimam pojma o kakšnih razprodajah igralcev in ugleda govoriš? Na kakšen način je denimo Liverpool, ki ga vodijo Američani, v zadnjih letih razprodal svoj ugled?

Zgodovina sprememb…

Mojster, a si ostal v prejsnjem tisocletju? A sponzorji vlagajo zarad "prpipadnosti"? A lastniki vlagajo zaradi "pripadnosti"?

Tip se je spravil komentirati zadeve, na katere se ne spozna ama ništa.

Pizdi ker mu je to sport, nima veze ce z razlogom.

Precej popularna aktivnost nasplosno.

nič ne pizdim, samo pravim da ni tako že od nekdaj ampak so te tendence zadnjih 10 let in nič več. arabci v psg pa tudi rusi marsikje verjetno ne delajo vedno profita s svojimi klubi.
razprodaja ugleda in igralcev se recimo vrši pri man citiju. v italiji se to dogaja že 20 let recimo...

Zgodovina sprememb…

Kakega ugleda? City je bil prakticno irelevanten dokler ga niso kupili arabci. Newcastle je bil pol leta nazaj na robu izpada v 2 ligo
preden ga niso kupili arabci. Chelsea je bil vsaj 1 kvalitetni razred nizje preden ga ni kupil Abramovic...primerov znj.
City ne razprodaja igralcev ampak jih kupuje. Sploh ne vem o cem govoris. A berlusconi je bil lastnik A.C. Milana zarad pripadnosti al kaj?
Kolk profita pa mislis da je Abramovic naredil z Chelsea? :))

Boljs da si tiho.

scipascapa ::

xseki je izjavil:

Slovenija - Srbija , danes ob 20:45

Stožice so RAZPRODANE:)):)):))

Spet nam je gostujoča reprezentanca razprodala tekmo:D

Srbi, ki živijo v SLO.

gruntfürmich je izjavil:

Američani so med boljsimi lastniki. Primer Liverpool.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Zvezdica27 ::

Brez tujega lastništva, marsikaterega kluba več ne bi bilo: žalostno pa je, da je to slabo za fuzbal, ker morda bi se dvignil NK Zavrč, tko se ne bo pa nikoli.

Inter, Milan, PSG, City... you name it.

Iz tega vidika je bolje navijati za proper loklni klub v lastni navijačev, recimo Bayern, Barca itd...

zz

Ocitno ne nosis nobenega kluba v dusi, da kvasis take neumnosti.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

klubi v duši ne obstajajo več. obstaja pa masovna ovčjereja, to pa ja!

gruntfürmich je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Svoje nepoznavanje nogometa si že pokazal. Nehaj se sramotiti in utihni. Vsaj za danes ;)

Horas ::

gruntfürmich je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

mia san mia! edini klub, ki ni zadolžen! in ne zapravlja po nepotrebnem in neumnem!
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Po navijaški sramoti v Stožicah: Tega bo vse več

Po včerajšnji tekmi lige narodov v Stožicah, kjer so srbski navijači povsem preglasili slovenske, so se danes z objavo na družbenem omrežju oglasili iz vrst organizirane navijaške skupine, ki domuje na največjem slovenskem stadionu. Tudi pri Green Dragons, ki jih že vrsto let ni na tekmah slovenske reprezentance, so ogorčeni.

Green Dragons, Viole in preostale organizirane navijaške skupine so odigrale pomembno vlogo tako ob prvi, ko je bil dom slovenske reprezentance Bežigrad, kot ob drugi nogometni pravljici leta 2010, ko je Slovenija domače tekme igrala v mariborskem Ljudskem vrtu.

V zadnjem desetletju - čeprav si tega želijo številni akterji slovenskega reprezentance in nogometa, ne nazadnje je to večkrat izrazil tudi selektor Matjaž Kek - slovenskih navijačev ni več na tekmah članske reprezentance, vzdušje pa je zato pogosto klavrno.

https://sportklub.n1info.si/nogomet/lig...

srbski navijači, živeči v SLO, da smo na jasnem ergo izdajalci po domače.

Levica ::

Slovenski nacionalizam popušil :))

Slovenia vs. Serbia - Bože Pravde - Serbian National Anthem in Ljubljana (12/06/2022)

Srbija osvojila Ljubljanu in Sloveniju :))
Sram me je,da sem bel moški, Black Life maters Slovenija
Vpis SFRJ manjšin v ustavo 64.a člen. Refugees Welcome Slovenija

Kot pred ne vem kok leti proti Kosovo, 3/4 štadiona Šipcev, večina jih je jedla burek. Saj peč ni bil pokvarjen, ni šel šrauf :))

Horas je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

mia san mia! edini klub, ki ni zadolžen! in ne zapravlja po nepotrebnem in neumnem!

To nima veze s tem, kako to vpliva na posameznika, ki mu je določen klub pri srcu zaradi taksnih ali drugačnih malenkosti, ki delajo klub bolj veličasten od ostalih. Čeprav je to samo subjektivno mnenje, ampak vendar, poslovanje kluba nima veze s pripadnostjo xy navijača klubu.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Levica je izjavil:

Slovenski nacionalizam popušil :))

Slovenia vs. Serbia - Bože Pravde - Serbian National Anthem in Ljubljana (12/06/2022)

Srbija osvojila Ljubljanu in Sloveniju :))

Spizdi iz športnih tem kreten.

mancini ::

Zvezdica27 je izjavil:

Brez tujega lastništva, marsikaterega kluba več ne bi bilo: žalostno pa je, da je to slabo za fuzbal, ker morda bi se dvignil NK Zavrč, tko se ne bo pa nikoli.

Inter, Milan, PSG, City... you name it.

Iz tega vidika je bolje navijati za proper loklni klub v lastni navijačev, recimo Bayern, Barca itd...

zz

A mi lahko podaš kakšno shemo lastništva Bayerna, ker večinski lastnik(75%) je klub sam, so neke vrste delniška družba, ki pa ni na borzi, ostalo pa si enakomerno delijo Audi, Adidas in Allianz. Tako da jaz ne vidim da so navijači lastnik.
Lastnik Bayerna je Bayern, morda pa se motim

V Nemčiji velja pravilo 50+1, kar pomeni " In short, it means that clubs - and, by extension, the fans - hold a majority of their own voting rights. Under German Football League [DFL] rules, football clubs will not be allowed to play in the Bundesliga if commercial investors have more than a 49 percent stake."

Tudi klubi ne smejo biti poimenovani po sponzorjih. Izjema sta tu Bayer in Wolfsburg (zaradi zgodovine). Tudi RB Lepizig, v resnici ne pomeni Red Bull Leipzig ampak je Mateschitz s to kratico nekako izigral pravila, ker vsi vedo kaj ta kratica v resnici pomeni.

Zgodovina sprememb…

Zvezdica27 ::

lp,

voss je pojasnil.

Zdaj pa so + in - tega, sam če pogledaš, je to bolje in stabilno: na drugi strani pa imaš lahko instant injekcije, samo kaj pa kogre v minus? Poglej MIlan in Inter - Inter je bil suveren, pa je moral Lukakuja prodati, čeprav je bil za njihovo igro ključen...

V glavnem... PSG in tuji angleški klubi so samo molznice denarja... Inter, Milan isto...

Škoda pa je predvsem za fuzbal.

zz

https://www.zurnal24.si/sport/nogomet/p...

Uff Perez je izredno pameten možakar.

"Praktično so mu ponudili možnost, da postane vodja, ne le nogometne ekipe, ampak tudi uprave kluba," je še povedal Perez in dodal: "Če otroka pokliče predsednik države, to seveda vpliva nanj ... To je zelo vplivalo nanj. Toda v Real Madridu ti lahko uspe, kot je to storil (Zinedine) Zidane, in si tudi v ponos predsedniku tvoje države." "To ni Mbappe, ki sem ga želel pripeljati. To je nek drug Mbappe, čigar sanje so se očitno spremenile. Noben igralec Reala ne more biti nad klubom. Takšen, kot je zdaj, lahko ostane v PSG-ju. Kylian je odličen nogometaš, a nogomet je koletivni šport in mi ne bomo odstopali od naših vrednot in principov," je poudaril predsednik.

Mbappe si je zaprl vrata marsikaterega velikana. Poba bo propadel, kot je neymar.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

ja, za ovčjerejo flancat je vse dobro...

mancini ::

Voss je izjavil:

V Nemčiji velja pravilo 50+1, kar pomeni " In short, it means that clubs - and, by extension, the fans - hold a majority of their own voting rights. Under German Football League [DFL] rules, football clubs will not be allowed to play in the Bundesliga if commercial investors have more than a 49 percent stake."

Tudi klubi ne smejo biti poimenovani po sponzorjih. Izjema sta tu Bayer in Wolfsburg (zaradi zgodovine). Tudi RB Lepizig, v resnici ne pomeni Red Bull Leipzig ampak je Mateschitz s to kratico nekako izigral pravila, ker vsi vedo kaj ta kratica v resnici pomeni.

Ja ampak še vedno navijači niso lastniki kluba ampak je klub 75% lastnik Bayerna. Noben od navijačev nima ene same delnice, ker so zaprta delniška družba, ki ne kotira na borzi. Navijači, ki so včlanjeni imajo pač samo pravico glasovanja in to je to.

mancini je izjavil:

Voss je izjavil:

Ja ampak še vedno navijači niso lastniki kluba ampak je klub 75% lastnik Bayerna. Noben od navijačev nima ene same delnice, ker so zaprta delniška družba, ki ne kotira na borzi. Navijači, ki so včlanjeni imajo pač samo pravico glasovanja in to je to.

Niso na borzi, si pa lahko kupiš članstvo (membership), kjer potem lahko soodločaš. Seveda pa te membershipe prodaja klub in skrbno pazijo, da ne prodajo "preveč" in ne ogrozijo svojega poslovnega modela, ko se gre za odločanje o pomembnih odločitvah.

https://m.nogomania.com/Mobilna-novica/...
Tako se ščiti kolege in vrača usluge. Kajne čeferin;(( pa kdo je ta iz katarja, že boss uefe? Mu lahko še bolj lezejo v rit vsi?
UEFA je preiskovala svojega člana in prišla do ugotovitve, da ni storil ničesar narobe.
:))

Zgodovina sprememb…

PSG objavil, koliko je zaslužil z Messijem

https://siol.net/sportal/nogomet/noro-p...
««
56 / 71
»»