» »

UEFA Champions League

UEFA Champions League

Temo vidijo: vsi
««
24 / 71
»»

49106 ::

Takega vratarja imenujemo sweeper keeper.

Goalkeeper (association football) @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Truga ()

oo7 ::

BARCELONA - LYON 2:0 (2:0) 0:0
Messi 18./11-m, Coutinho 31.

Saul Goodman ::

Mato989 je izjavil:

A zdaj ko je messi dal penal iz 11m je tudi nub?

butthurt penaldo fan. :D

No zdaj pa ima Liverepool že lepo prednost.

Vazelin ::

Nekaj mi pravi, da bo Lyon presenetil.
Šesti čut, težko pojasnim
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Snowflake2 ::

Ne bo presenetil

slaba čutila maš, vedno ko zamenjam, pade gol na tisti tekmi

Zgodovina sprememb…

MostWanted ::

fertik je. pozna se da ni kimmicha pa mullerja.

Zgodovina sprememb…

Saul Goodman ::

Long live the king Messi.

MostWanted ::

Saul Goodman je izjavil:

Mato989 je izjavil:

A zdaj ko je messi dal penal iz 11m je tudi nub?

butthurt penaldo fan. :D

ne, ampak ko tk za ronaldota govorkte kolk golov da iz penalov. messi je skor na istem. aja kjessi ima več zastreljanih

Zgodovina sprememb…

Snowflake2 ::

Kralj je Ronessi.

BARCELONA - LYON 5:1 (2:0) 0:0
Messi 18./11-m, 78., Coutinho 31., Pique 81., Dembele 87.; Tousart 58.

Zadnjih 8

Ajax
Tottenham
Porto
Man U
Man City
Juventus
Liverpool
Barcelona

Me zadnjo osmerico kar 4 angleži in samo 1 španec.

Zdaj bo spet žreb a zadnjih 8 je še vedno tako, da npr angleži ne smejo igrati skupaj kot v 16/1 ali je to šele v 1/4 ?

judoka ::

Anglezi......comeback year.

Realno gledano ima verjetno Barca overall najboljšo ekipo (konec koncev je daleč najdražja), tako da ne bom presenečen če pridejo do konca.

Ajde recmo favoriti zame Juve, Barca, Pool. Želim da preseneti Ajax. Škoda, ker ta generacija Ajaxa ne bo igrala skupaj še sezono, dve.

ps: Saul: moraš tudi upoštevati, da je Messi 3/4 svojega časa kot profi igral v najdražji ekipi sveta, z najdražjimi posamezniki.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

ps: poleg Reala gre tudi ta generacija Bayerna počasi h koncu in čas je za prenovo

avtek ::

oo7 je izjavil:

Zdaj bo spet žreb a zadnjih 8 je še vedno tako, da npr angleži ne smejo igrati skupaj kot v 16/1 ali je to šele v 1/4 ?

Sedaj ni več omejitev glede države kluba :)

Gambino ::

Saul Goodman je izjavil:

all time top el clasico scorers: messi 26, ronaldo 18
all time top el clasico assists: messi
all time top el clasico hattricks: messi 2x, ronaldo 0x
-
v CL pa bo imel messi nekaj sezon več kot ronaldo, pa počakmo na končno cifro:

messi goli: 106, nastopov: 130, golov na tekmo: 0.82, od leta 2005
ronaldo goli: 124, nastopov: 160, golov na tekmo: 0.78, od leta 2003

hehe, si spustil nekaj statističnih podatkov, ki ne ustrezajo agendi. :P

Sory samo ni vse v statistiki. In niso vsi goli enaki. Nabit 3, 5 golov eni povprečni ekipi ni bog ve kaj. Ronaldo je v zadnmjih 5 letih dal toliko pomembnih golov v LP, da je ta statistika brez pomena! Plus to, da je osvojil LP že z 2. kluboma, mogoče letos s tretjim klubom. Definitivno je v LP CR daleč najboljši igralec!!!

VaeVictis ::

V primeru, da Ronaldo še s tretjim klubom osvoji CL, je 100% boljši igralec kot Messi, definitivno pa GOAT trenutnega časa!

Messi-ju se lahko očita naslednji dve stvari:

1. Na državni ravni ni osvojil nič (pa reprezentanca Argentine ni (bila) slaba)
2. Ves čas je v enem klubu (lepo iz stališča lojalnosti, nikoli pa ne bomo izvedeli, kaj bi se zgodilo, če bi igral še v kaki drugi ligi)

T743 ::

"Messi-ju se lahko očita naslednji dve stvari: "
Messiju se lahko očita točno nič (zakaj že?)....bodi brez skrbi, da bi raztural tudi v NK Maribor, ker za razliko od Ronalda, ki išče sredino, ki gara zanj lahko oz. Messi igro tudi kreira.
Finale svetovnega zame ni ravno nič pa Ronaldota tam ne bo nikoli. Tistih par golov prednosti, ki jih ima v LP se bo pa poglihalo v nekaj prihodnjih sezonah.
Je pa Ronaldo "žival"v igri z glavo (tu je pa res precej boljši od Messija)in ima neomajno željo po uspehu.

ffs spet Messi vs. CR. Mejte svojga favorita in zdravo, konsenza ne bo nikoli, "argumenti" so pa v 50% neumni.

Zame je favorit City nato Lpool/Juve, sele nato Barca.

Mato989 ::

oo7 je izjavil:

Zadnjih 8

Ajax
Tottenham
Porto
Man U
Man City
Juventus
Liverpool
Barcelona

Me zadnjo osmerico kar 4 angleži in samo 1 španec.

Zelo švoh 8ica.... Porto je LOL, Ajax tudi relativni palček z zgodovino, Tottenham OKish, Luzerpool večni luzer že 20 let razen 1 prebliska, Man U srečkoviči, Juve tudi malo po sreči pa dosti želje pol sta pa še Farsa in Man City.

Nekak mam feeling da se bi znalo letos "posrat" Cityu... Najhuje bo če Man City, Barca, Juve, Lpool dobijo en drugega in ostali 4je... Oz. če se kdorkoli izmed teh 4 med sabo druga 2 pa palčke...

Čeprav zlo fajn bi blo videt Juve vs Lpool in City vs Barca... ampak kaj ko si od ostalih 4ih samo Ajax zasluži polfinale :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: martincek1 ()

broken/link ::

najlepše bi bilo, da bi vsi angleški klubi prišli v polfinale :) je za vprašat Jeriča na športnem SOSu, če/kdaj se je to zadnjič zgodilo. (da so bili v polfinalu klubi iz iste države)

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

broken/link je izjavil:

najlepše bi bilo, da bi vsi angleški klubi prišli v polfinale :) je za vprašat Jeriča na športnem SOSu, če/kdaj se je to zadnjič zgodilo. (da so bili v polfinalu klubi iz iste države)

Dalec od tega... Vecina angleskih klubov igra povprecno. Lpool pa city sta izjemi
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

broken/link je izjavil:

Dalec od tega... Vecina angleskih klubov igra povprecno. Lpool pa city sta izjemi

Kako je to vecina, ce je 2:2? Ce si mislil celo ligo pa v kateri ligi vecina klubov ne igra povprecno?

Upam na finale Messi vs Ronaldo :D

Zvezdica27 ::

Messi in Ronaldo sta tako različna tipa igralca, da to res ni. Vprašanje kdo je boljši je za bedake in marketing, v resnici pa sta to dva popolnoma različna tipa igralcev. Lahko smo veseli, da ju gledamo. Vsekakor je bolj popoln Ronaldo, poglejte kaj je delal v portugalski repki, tudi obrambo, ampak če gledate, tudi Messi igra sredino in to presenetljivo dobro, ko je treba (precenjeni Rakitić). Po drugi strani - krivica za drugo plat, obrambo, kjer imamo srečo, da so v tem trenutku številni izjemni obrambni igralci, ki odstopajo od "živali" v zadnji vrsti.

Najboljša ekipa pač gradi okoli igralcev, ki so. Med temi je barca zelo popolna, ajax je super simpatičen in hiter, dinamičen, upam, da jim rata. Juve je z Ronaldom pridobil popolnoma novo dimezijo in super so se našli, city pa bog se usmili, igra vrhunsko, a je antipatičen. Sredino imajo izjemno. l'pool je najmočnejši v obrambi, se mi zdi, od vseh, šepa napad, kjer je firminho švoh, sredina pa je super gibka. ManU je imel srečo in pika, ima pa edini res živalsko ekipo, igrajo na moč, prebijanje v napadu, kar je sicer zastarelo, a se mi zdi, da druge ekipe niso več vajene tega (angleške so). Porto nima šans, so enostavno prešibki na vseh ravneh, Tottenham pa je tako... jaz bi rekel, da so solidna ekipa brez presežkov, a konstantni, vendar tu zdaj na 2 tekmah se jim lahko odpre. Mislim, da imajo največ težav v obrambi.

Vsekakor je letos tole hudo hudo izenačeno. Zdaj se šele začne top fuzbal.

zz

Vsekakor je bolj popoln Ronaldo...

Vsekakor?

CR je v zadnjih letih boljsi mentalno in (precej)vec se giblje po terenu. Njegov off ball movement je top, pri zogi je tocno takrat ko je treba in zaradi igre z glavo je nevaren tudi v igri na predlozke, kar prav pride v "all in" trenutkih.
Definitivno pa ni bolj "popolen"in potrebuje delo cele ekipe, vkljucno z secondary strikerjem (Benzema, Mandzukic) da mu dostavlja zoge. Njegov izkoristek strel vs. gol je podpovprecen, ampak glede na produkcijo in clutch faktor to niti ni pomembno.
To kar Messi pocne v kreativnem delu igre CR nikoli ni in nikoli ne bo, s tem da ob boljsem izkoristku vsaj izenaci (ce ne poveca) produkcijo golov CR. Messi je v zadnjih letih zrtev lastne igre, ker Barca in Argentina okrog njega gradita in kreacijo in eksekucijo, kar jih dela predvidljive. Omejis dostop zoge do njega in si opravil 3/4 dela. Pomojem bi Barca in Argentina z boljsimi trenerji lahko igrali precej bolj efektivno kot sta v zadnjih letih. V ligi to se ni ekstra problem, ker pride do izraza vecja kvaliteta ekipe napram ostalim, v CL kjer v so v tekmah na izpadanje max takticni in voljni vlozki pa redno ponavljajo isto napako od tiste sezone z trojckom naprej. Vse preko/na Messija. Na drugi strani so Real resevali tudi Ramos & co. in Portugalska je finale z bodocimi sv. prvaki dobila brez CR.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: judoka ()

errhec ::

Si kdo predstavlja, da bi Messi in Ronaldo zaigrala skupaj? Bi ju kakšna obramba zadržala? (razen stila ala Ramos & co).

Pa VARa sploh niso uporabili, ko je Suarez padel v kazenskem ?? Lahko bi se drugače končalo ob nedosojeni 11metrovki, kar so pa kasneje kompenzirali ob nedosojenemu prekršku nad branilcem Barcelone, ko je padel zadetek.
dd

martincek1 ::

Ramos & Co? :))

Ja, vsaka mal boljša obramba bi ju lahko zadržala. Če zdaj vsak zabije po 30 golov, bi jih skupaj zabila ene 45-50. Barcelona je mela v svojih vrstah Messija, Neymarja in Suareza, pa niso bli tko dominantni kot pod Pepom ... isto bi blo v tvojem hipotetičnem primeru.

p0ki ::

Zvezdica27 je izjavil:

šepa napad, kjer je firminho švoh, sredina pa je super gibka..
zz

Kaj ti si pogledal kako tekmo liverpoola? Firminho je dalec najbolj dejaven. Opazuj kako razigrava ostale, kako vlece na sebe dodatne obrambne... ne govori nekaj na pamet
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"

Kdaj je žreb ?

Firminho: žal ne gledam angleške lige, a v CL kolikor vem še ni dal gola... samo malo... aha, piše, da je dal 2, 1. in 3. krog, potem nič, pa še to enega zvezdi. Poglej, nisem stručko, a vsekakor je dober, da smo si na jasnem, saj igra za eno največjih ekip na svetu samo ni pa tako dober, kot recimo Suarez, Messi, CR, Kane, ki vlečejo nase veliko bolj... tudi strelja, a vse je nekako od daleč, iz polšans. Moje mnenje, saj pol bo pa eksplodiral na 2 tekmah in bom lahko tiho... bomo videli. Premalo jih gledam, da bi vedel ali je on dober, slab ali je tak plan. Vsekakor pa jim uspeva, pomaga, da je Salah podajalec, da boljšega ni danes, tako da moje mnenje ni važno, tako se mi pač zdi. Tudi Lukaku v sodobnem nogometu ne bi smel imeti šans, pa ga poglej...

Te debate so semantične, a prav zgornje nekako kažejo, da je Ronaldo bolj celosten (popoln je bila slaba beseda), sploh ker je našel pravi fokus, igra kar se zahteva, se prilagaja, igra z glavo non stop, tako da ga Mandžo lahko hrani, še vedno šprinta na vse. Pri Messiju je igra vedno podobna in samo poglejte kako so Argentino evropejci ustavili s taktiko, sam je pa iznajdljiv gotovo najbolj in čeprav igrajo že 10 let podobno, obvladajo to da samo gledaš. Sta pa oba čedalje boljša, vsako leto. Res imamo srečo, da ju gledamo. Po svoje je škoda, da ne bosta več velikokrat en proti drugemu igrala. Hecno je, da sta vedno imela dobri ekipi, da je bil pravi užitek gledati, tudi sedaj Juve, mater, zgleda obetaven kot še nikoli in samo dvigajo se, še to jim gre na roko, da so očitno brez konfliktov, da lahko Dybala mirno sedi do drugega polčasa.

V nogometu jih je 11 and there is no I in team. Saj pravim, da je to žalsotno, da noben ne vidi res dobrih branilcev ali pa kakega res hudega beka, ki je povsem v senci razen tistih 5%, ki uživamo v strategiji in taktiki... mene osebno fascinira Dani Alves, 36 let in igra kot ajaxovi mulci.

Je pa seveda tle drug problem: tistih velikih 5-10 pokupi vse in ... ni več šans da kaka Steaua ali zvezda zmaga CL... Kaj šele Celtic... Še Inter, Milan in drugi bivši velikani bodo rabili 10 let pa ne vem koliko denarja... ČAsi Valencij, Porta, Atletica, Ajaxa bodo čedalje redkejši. Če pogledaš investicije so v parih letih vrednosti klubov šle od okoli milijarde na skoraj 5 sedaj. Še malo pa bo Real več vreden kot BDP Slovenije (kar je isto kot vrednsot javnega sektorja pri nas, torej javnega premoženja). Noro

Še par minutk

VaeVictis ::

Odličen žreb!

Edino kar nisem hotel je, da bi United igral z Ajax-om.

Tako da Barcelona je kar cool: "To be the best, you got to beat the best!"

Zame bi bil sicer idealen žreb nekaj takega.

City - Barcelona
Juve - Liverpool
United - Porto
Ajax - Tottenham

škoda je ajaxa, res škoda. Tole bo super 180 minut. Tudi tottenham city bo super. Ono dvoje pa pač... polfinali bodo pa vrhunski.

zz

avani ::

Meni je Tottenham zelo simpatičen in mi je kar žal, da so dobili tako težkega najboljša

Evo na te pare bom dal jaz 100 eur. Nekaj tveganja seveda

AJAX - JUVENTUS

LIVERPOOL - PORTO

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY

MANCHESTER UNITED - BARCELONA

Zgodovina sprememb…

p0ki ::

Vazelin je izjavil:

Evo na te pare bom dal jaz 100 eur. Nekaj tveganja seveda

AJAX - JUVENTUS

LIVERPOOL - PORTO

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY

MANCHESTER UNITED - BARCELONA

Tottenham pred Cityjem? City je v ubijalski formi.....
Pa pomoje se unitedu ne more ponovit takšna sreča kot proti PSGju.
Tak da polfinale Juve City in Liverpool Barca
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"

1,35 * 4,3 * 3,15 * 1,9; 34x će seštejemo zgornje kvote :D

Zgodovina sprememb…

AJAX - JUVENTUS - navijam za Juve

LIVERPOOL - PORTO - navijam za Porto

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY - navijam za Tottenham

MANCHESTER UNITED - BARCELONA - navijam za Barco

Pika na i ::

Juventus, Liverpool, MCFC, MUFC
Liverpool prvak.

Upam na finale Messi vs Ronaldo, da se še enkrat v finalu najmočnejše lige pomerita dva največja rivala in najboljša nogometaša v zgodovini tega športa :D

V izogib nepotrebnemu prerekanju kdo je boljši, bo finale kar lepo angleški.8-)

Od angležev privoščim samo Totenhamu.

Liverpool ni noben luzerpul - trenutno so prvi na PL lestvici, s tekmo več sicer. In igro, ki jih letos lahko pelje na vrh.
Ubogi MUCF je ravno dobro izpadel iz FA pokala, obupni so.

Jaz privoščim seveda vsem Angležem, me ne bo pobralo niti če zmaga "osovražen" londonski sosed.
Barcelona ali Juventus - sploh ni vprašanje. Juventus.

Jaz pa mislim, da bo Barca opravila z vsemi Angleži na poti ,do finala.

Se mu obeta tekma prepovedi proti Ajaxu? Uefa preiskuje neprimerno kretnjo Ronalda

https://www.24ur.com/sport/nogomet/liga...

starboi ::

oo7 je izjavil:

Jaz pa mislim, da bo Barca opravila z vsemi Angleži na poti ,do finala.

Če tako misliš, potem si nobene tekme Barcelone v LP nisi pogledal na izpadanje, odkar sta ekipo zapustila Xavi in Iniesta. Nekako jih ne vidim niti v polfinalu, kljub izjemni formi Messija. Moja napoved bo finale v obliki Liverpoola in Juventusa, katerega bo dobil slednji.

Damn ko Messi igra tako kot včeraj. Perfekcija je bilo to.

Vazelin je izjavil:

Damn ko Messi igra tako kot včeraj. Perfekcija je bilo to.

Kaj je pa naredil ?
««
24 / 71
»»