Forum » Pomoč in nasveti » Težave z internetom
Težave z internetom
Terran ::
Že par dni imam težave z internetom, povezava se prekine in nato v nekaj minutah vzpostavi nazaj (zelo nadležna stvar, sploh med igranjem). Klical sem že svojega ponudnika internetnih storitev, kjer so mi zatrdili, da pri njih ni težave (normalen pretok) in menjali modem. Sam sem menjal tudi kable od modema. Je to možna težava z mrežno kartico ali...?
hvala za odgovor, lp
hvala za odgovor, lp
Terran ::
Telemach, Arris-ov modem (se mi zdi, da 502g). Težava se pojavlja odkar so imeli težavo na omrežju v torek.
BorutK-73 ::
Pokliči in javi da so zajebal. Sem že doživel parkrat da so prišli popravljat in so na koncu poslabšal zadevo. Če ne javiš, oni ne vejo da tebi nagaja.
Janez13 ::
Lep pozdrav!
Imam eno težavo...pred mesecem dni sem kupil nov HP prenosnik, doma sem ga vključil in preko wifija povezal s spletom..vse je funkcioniralo normalno, hitro in brez težav...teden nazaj pa se mi ni hotel več povezat, in ko sem odpravljal težave se je povezava vzpostavila in je normalno delalo 5-10 min..klical sem nato na telemach saj sem mislil da je težava v routerju, serviser je nato router zamenjal in povezava s spletom je nato delovala dobrih 15 min, potem pa spet isto, in z vsakim odpravljanjem težav se je čas povezave krajšal...računalnik sem nato nesel do kolega kjer se je na njegov wifi brez težav povezal in deloval brezhibno...medtem ko je kolegov prenosnik pri meni doma prav tako delal brezhibno kar se tiče povezave...
Skratka moj računalnik ne mara tega routerja ali modema ali obratno...ali je to možno???
Zanima me v čem je težava, ker če uveljavljam garancijo, in ga nesem na servis se bo tam po vsej verjetnosti brez težav povezal na wifi omrežje..in me bodo odslovili saj napake ne bo videti,ali ja?
Najlepša hvala za vsak odgovor oziroma pomoč...
Imam eno težavo...pred mesecem dni sem kupil nov HP prenosnik, doma sem ga vključil in preko wifija povezal s spletom..vse je funkcioniralo normalno, hitro in brez težav...teden nazaj pa se mi ni hotel več povezat, in ko sem odpravljal težave se je povezava vzpostavila in je normalno delalo 5-10 min..klical sem nato na telemach saj sem mislil da je težava v routerju, serviser je nato router zamenjal in povezava s spletom je nato delovala dobrih 15 min, potem pa spet isto, in z vsakim odpravljanjem težav se je čas povezave krajšal...računalnik sem nato nesel do kolega kjer se je na njegov wifi brez težav povezal in deloval brezhibno...medtem ko je kolegov prenosnik pri meni doma prav tako delal brezhibno kar se tiče povezave...
Skratka moj računalnik ne mara tega routerja ali modema ali obratno...ali je to možno???
Zanima me v čem je težava, ker če uveljavljam garancijo, in ga nesem na servis se bo tam po vsej verjetnosti brez težav povezal na wifi omrežje..in me bodo odslovili saj napake ne bo videti,ali ja?
Najlepša hvala za vsak odgovor oziroma pomoč...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava racunalnika z domacim omrezjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (757) | darexx |
» | Težava AmisOddelek: Omrežja in internet | 3608 (3494) | Hayabusa |
» | Težava z dostopom do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2331 (2128) | solatko |
» | prekinjanje internetne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2291 (1693) | m0LN4r |
» | Connecting through WAN Miniport (PPP0E) failed ? error 678Oddelek: Omrežja in internet | 3350 (3221) | jl |