Forum » Loža » Psihologi
Psihologi
jncar ::
Mi lahko kdo pove kje najdem kakšnega psihologa ali psihologinjo in če je to potrebno kaj plačati?
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
bambam20 ::
3man ::
Ne, psihologa se vendar ne plačuje! On pride v Merkator in napsihira prodajalko in varnostnika, da ga spustita domov s polnim vozičkom brez plačila. Enako postopa z vulkanizerjem in podobnimi, malo težje jim je menda le na davčni... Zakaj bi plačal nekoga, ki nekaj govori iz glave, saj to nič ne stane. To je, kot bi za ta post plačal mene recimo, brez veze ane.
Ne vem ali si v težavah ali pa tako len, da niti ne pomisliš kaj in kako sprašuješ.
Seveda boš za storitev, ki jo izvede psiholog plačal, kot recimo vulkanizerju. Morda več izveš na spletnih mestih, kot je to: http://www.dps.si
Če so težave resne ti z napotnico verjetno lahko pomaga zdravnik, kar pomeni, da ti ga bomo plačali mi vsi skupaj, ki smo plačniki v našem zdravstvenem sistemu.
Psiholog bo tako lahko imel tudi otroke in šel kdaj pa kdaj še na dopust...
Ne vem ali si v težavah ali pa tako len, da niti ne pomisliš kaj in kako sprašuješ.
Seveda boš za storitev, ki jo izvede psiholog plačal, kot recimo vulkanizerju. Morda več izveš na spletnih mestih, kot je to: http://www.dps.si
Če so težave resne ti z napotnico verjetno lahko pomaga zdravnik, kar pomeni, da ti ga bomo plačali mi vsi skupaj, ki smo plačniki v našem zdravstvenem sistemu.
Psiholog bo tako lahko imel tudi otroke in šel kdaj pa kdaj še na dopust...
bambam20 ::
Glede, da vsak sam plačuje v zdravstveno blagajno in nekateri ne slonimo pri zdravniku vsak dan si bo psihologa financiral sam!.
RejZoR ::
Ne vem kaj zdej tle neki moralizirate. Cel zavarovalniški sistem sloni na tem, da plačujemo vsi, če rabiš storitev ali pa ne. In ko jo, kar je večinoma redkeje kot se plačuje, zato sistem funkcionira. In tle se neki delate fine, v resnici pa čist vsak proba izkoristit opcijo kjer pač ni potrebno plačat. "Davek" pri tem je, da se ponavadi čaka bistveno dlje. Če te to ne moti, zakaj pa ne?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako pomagati cloveku ki ima mentalne tezaveOddelek: Loža | 2526 (1950) | Raptor F16 |
» | Biopsihologija neakreditiran študij (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32680 (28628) | abakus480 |
» | Finančna izguba bolnišnic in zdravje nas (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7722 (6288) | Oki |
» | Čakalne vrste pri psihologu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27097 (25155) | Tero |
» | Prijatelj potrebuje pomoč. Kako naj ga prepričam?Oddelek: Loža | 3636 (2253) | kogledom |