Forum » Loža » EU projekti
EU projekti
gzibret ::
Zdravo!
Tega je toliko, da se ne da odgovorit na tvoje vprašanje. Kot bi vprašal... se kdo tukaj ukvarja z umetnostjo? S čim? Plesom, glasbo, slikarstvom, kiparstvom, fotografijo, filmom...?
Vprašaj bolj natančno, kaj imaš v mislih? Kmetijske sklade, kohezijske sklade, raziskave, IPA sklade, ERDF, okolje, Life+....? Na tvoje trenutno vprašanje res ni boljšega odgovora...
Tega je toliko, da se ne da odgovorit na tvoje vprašanje. Kot bi vprašal... se kdo tukaj ukvarja z umetnostjo? S čim? Plesom, glasbo, slikarstvom, kiparstvom, fotografijo, filmom...?
Vprašaj bolj natančno, kaj imaš v mislih? Kmetijske sklade, kohezijske sklade, raziskave, IPA sklade, ERDF, okolje, Life+....? Na tvoje trenutno vprašanje res ni boljšega odgovora...
Vse je za neki dobr!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()
sebavet ::
Ja mogoče sem res malo premalo podrobno opisal stvar. Torej na spletni strani ministrstva za kmetijstvo je izšel poziv:
Torej zanima me ali je kdo že pripravljal in ima izkušnje s projekti tipa, kot je opredeljen v zgoraj omenjenem linku. Sem nov na tem področju , me pa stvar precej zanima: prijava, izvedba, poročilo, rezultati. V par stavkih.
poziv
Torej zanima me ali je kdo že pripravljal in ima izkušnje s projekti tipa, kot je opredeljen v zgoraj omenjenem linku. Sem nov na tem področju , me pa stvar precej zanima: prijava, izvedba, poročilo, rezultati. V par stavkih.
poziv
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sebavet ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ideje za investicije - brainstorming (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13680 (11055) | Gavran |
⊘ | Bonton uslužbencev državnih organovOddelek: Loža | 3034 (2523) | Mavrik |
» | Nesmiselna regulacija (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10714 (9806) | Daniel |
» | Služba za podnebne spremembe (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8560 (7762) | WarpedGone |
» | Kmetijske subvencije (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9581 (7939) | A. Smith |