Forum » Kaj kupiti » Kater switch
Kater switch
Trubadur ::
Kater switch naj kupm?Največ 8 portni.Na njega bo prklučen adsl modem in 2 pc-ja (eden bo pržgan 24/7).Do 15 000 sit
Da ne bom odpiru nove teme.Kaj še potrebujem(mrežne,kabli,...)?
Da ne bom odpiru nove teme.Kaj še potrebujem(mrežne,kabli,...)?
Berite Thomasa!
MadMax ::
A res ne bi dal še 5k zraven, pa kupil 4 portni router?
2 porta maš še fraj (prenosnik, še kak PC), pa še firewall dobiš...
V vsak PC pa daš mrežno, pa kable tudi rabiš... to si si že sam odgovoril
2 porta maš še fraj (prenosnik, še kak PC), pa še firewall dobiš...
V vsak PC pa daš mrežno, pa kable tudi rabiš... to si si že sam odgovoril
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Buggy ::
Jaz sem v Comtronu vzel Planet 8 portni switch. Je licen, poceni (9.900 sit) in prezivel je ze en Lan-party z odliko, tako da ga priporocam. Ima 1Mb prostora za MAC adresse in automaticno prepoznavanje kabla (crossover, navadni) na vseh portih.
Dami ::
Moj (ta isti) je tud prenesu par LANov brez blema, sam doma ma včasih kr neke svoje. Dostkrat ga morm resetirat (off-on) da mi dela mreža pa take. Pa ful collisiona je pri močni obremenitvi. Če bi zele novega kupval bi posegel po kakem LevelOne.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569031 (5860) | c23po |
» | Domače omrežje - precej velikoOddelek: Omrežja in internet | 9245 (7544) | SeMiNeSanja |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5367 (5041) | hobbit |
» | 100Mbps ali 10Mbps (40m kabli)Oddelek: Omrežja in internet | 2394 (1874) | balocom |
» | Home LAN partyOddelek: Igre | 954 (771) | fRiK0 |