Forum » Programiranje » motorolaMC6803
motorolaMC6803
Cr00k ::
jst to se mi u sol ucimo...pa se mi bl mal sanja...kr neki...povej kaj bi nucu pa bomo kej zrihtal....
|jebiveter| ::
Dobri stari mikrokonrtroler mc6803 hahahaaa
To smo mi tud u šoli gonl. Giovanni v zadevo se ne spuščat preveč podrobno ker, če boš naprej ostal v stroki tega mikrokontrolerja po vsej verjetnosti nikoli ne boš več videl.
Kasneje pa se boš ukvarjal z drugimi zbirniki(VAX,Intel),štos je le v tem da se naučiš programirat v zbirniku in kako sistem deluje.
To smo mi tud u šoli gonl. Giovanni v zadevo se ne spuščat preveč podrobno ker, če boš naprej ostal v stroki tega mikrokontrolerja po vsej verjetnosti nikoli ne boš več videl.
Kasneje pa se boš ukvarjal z drugimi zbirniki(VAX,Intel),štos je le v tem da se naučiš programirat v zbirniku in kako sistem deluje.
Its nice to be important, but its more important to be nice!
NoUse4AName ::
hehe nas cudoviti solski sistem. kar se tice racunalnistva te v soli nikol nic ne naucijo koristnega, hodim na rac gimnazijo, moj profesor obvlada pascal ampak to je pa tudi vse. Ko me je vprasal v cem jst delam, sem omeno directx in opengl in lolek se ni nikol cu za to
Senitel ::
Sej k bi mu pa povedal, da obstaja že kaj boljšega od Pascala bi mu pa smisl življenja sesu... Cool, kaj se nisem tega že prej spomnu...
Nemenej ::
zelo slabe ucitelje imate. jaz pa sem zelo zadovoljen z znanjem, ki ga pridobivam v soli, kajti naucil sem se mnogo osnov razlicnih vrst programiranja in le na meni je sedaj, koliko bom iz tega potegnil.
Senitel ::
Saj jest sem se tud kaj nauču... Pri računalniškem krožku v osnovni šoli, pri poletnih praksah v HSL-ju, pa doma... V srednji šoli pa, s področja računalništva, ništa...
mmisv ::
motorolca je pa ja kul. jest sm lih eno seminarsko z nalogco naredu...
Čist trivialna stvar...
TBR ::
Oj, kdo v resničnem življenju uporablja to sranje. Glih včeri sem dubu novo službo in namesto MCxyz sranj uporabljamo Đava proce, AMD Elan (586, 200Mhz) in EV4 (Alpha 21064, 133 Mhz) - za not u inteligentne štedilnike, hladnjake ipd. MC suxxx, v naši šoli pa jo kujejo v nebesa in prodajajo za 20kSit ... prosim za tok mi dobimo dual Alpho EV4 z GSM prisluškovalcem in stuff ...
Can ::
Natrosili ste en kup nezrelih izjav. Motorola 6803 je zmogljiv mikrokontroler, katerega je že pred leti zamenjal HC11, ki bazira na povsem enakem jedru. Seveda ga je težko pohvaliti, če ne poznate njegovih lastnosti oziroma namena uporabe. V svetu je eden izmet največkrat uporabljenih mikrok.. Torej kdo je zdaj stupido? Vi ali preostali svet?
Na tej strani boš našel vse, kar rabiš znati!
http://www.fe.uni-lj.si/~tuma/mpeoms.ht...
Na tej strani boš našel vse, kar rabiš znati!
http://www.fe.uni-lj.si/~tuma/mpeoms.ht...
Voodoo ::
giovanni_ poslji mi mail na voodoo6@email.si pa ti posljem nazaj par primerov itz motorolce...lp
Voodoo knows...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual C# nalogaOddelek: Programiranje | 1327 (1132) | ql000 |
» | MC6803 vodič(tutorial)Oddelek: Programiranje | 2169 (2003) | sverde21 |
» | Računalništvo & prevajanjeOddelek: Šola | 1801 (1607) | Nejc Pintar |
» | tuji jezik...katerega se naučiti?Oddelek: Šola | 2707 (1772) | bmen |
» | C(++), pasca, java.....lOddelek: Navijanje | 944 (828) | Loki |