» »

Visual C# naloga

Visual C# naloga

Alfonzo ::

Zanima me, če mi lahko kdo da kakšno idejo kaj nej naredim za DN. Program mora vsebovati:
• Bazični razred ( vsaj 2 polji, konstruktor, vsaj eno virtualno metodo )
• Izpeljani razred ( vsaj eno dodatno polje, konstruktor, vsaj eno override metodo )
• Tabela objektov
• Polja objektov prikaži v gradniku DataGridView
• Gumb za obdelavo tabele, gumb za obdelavo DataGridView
• …………

Jest nimam čist nobene ideje :(

Tutankhamun ::

En simpl excell :D.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

morbo ::

public class Civava extends Pes

private Color barvaOci;
private float teza;

private static final boolean jeDosadan = True;

@override
public boolean dajTaco();

Vapo1 ::

ej... za kaj pa to rabis??? a si se prijavilna kaksen tecaj c# .. al v kaksni soli se ucite c#??

jaz sem samouk.. pa me samo zanima kje si se ti srecal z ucenjem c# v taki obliki da it nekdo daje domace naloge

Alfonzo ::

To se mi v šoli učimo. Lahko pa ti zrihtam teorijo in maš tud notr primere pol pa lohk še svoje delaš.

Vapo1 ::

v kaksni soli se to ucite??... osnovni? srednji?..


pa ja.. dej zrihti mi teorijo... a jo imas v elektronski obliki??..mi emailas?

tnx

Alfonzo ::

Ja to se učimo na srednji šoli. Za snov pa poglej na ZS.

ql000 ::

Končno so na šolah začeli učit pametne stvari. Tist turbo Pascal je bil res mim! ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako povezat PostgreSQL in C#

Oddelek: Programiranje
12924 (548) AaBoy
»

VC# Zapis podatkov na disk

Oddelek: Programiranje
421914 (1170) matej_jack
»

[C#] Ne prkaže takoj podatkov

Oddelek: Programiranje
8751 (614) darkolord
»

[C#] Dostop do objekta iz različnih form

Oddelek: Programiranje
181644 (1357) Kekec
»

[C#] DATA GRID VIEW

Oddelek: Programiranje
131477 (1357) Kekec

Več podobnih tem