» »

Cpuid hw monitor

Cpuid hw monitor

FX6300B ::

imam problem naložen imm cpuid hw monitor da bi preveril temp cpuja pa pogledam in vidim pod matično cpu temp 40 pod fx 6300 pa 27 zj pa nevem kero nej gledam ker mi ni logičn lp

ka sm mogu čist zasušeno pasto preč spravt pa sm drugo narocu zj pa nazalost brez laufam ka morm nujno narest par stvari

Zgodovina sprememb…

• spremenil: FX6300B ()

vorantz ::

Kaj si neumn? 8-O
rajsi z zasuseno kot brez
ugasni tkoj zdej ce noces nov racunalnik kupovat

dxx ::

Fante, prva stvar kulture pisanja so ločila, velika začetnica in zaporedje besed v stavku(da pravopisa ne omenjam). Šele na to bo mogoče tvoje pisanje bilo lažje razumevajoče in bolj prijazno za branje tudi ostalim obiskovalcem foruma.
Prevod v tvoje pisanje-če boš tako lažje razumel:
fanteprvastvarkulturepisanjasoločilavelkazačetncainzaporedjebesedvstavku(dapravopisaneomenjam)šelenatobomogočetvojepisanjebilolažjerazumevajočeinboljprijaznozabranjetudiostalimobiskovalcemforuma

Hvala. Nazaj na temo.
AMD senzorji so bolj tako-tako(sploh v idle), včasih kažejo ok,včasih nenormalno skačejo, včasih kažejo preveč.
Svetujem ti da uporabiš iskanje po forumu, ker je odprtih veliko tem o tem kako in s katerim programom pogledaš temperature. Sam bi ti svetoval, da poizkusiš core temp.
Lp

s core temp sem že poizkusil vendar mi napiše da moc cpu ni podprt.

ok neki sm sam nastavu zdej ga prepozna in temp je le 27-31 stopinj c tako da je ok ty
aja vorantz ja po mnenju nekaterih npr tebi sem neumen ampak ko je bila pasta zasušena se mi je pregreval v biosu je blo tut 60 stopinj tako da nism neumen

aja pa 60 stopinj to je res že kar nevarno za ta proc

aja pa mam tut samo stock hladilnik ima kdo kkšen predlog za aftermarket ka morm enga kupt pa no idea ker bi bil najbol za dnar.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: FX6300B ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

i5 760 hlajenje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
284664 (3724) Nwanko
»

Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )

729145 (6544) Vuli
»

Temp. procesorja x2

211626 (1159) OrkAA
»

hlajenje processorja!!!!!

191426 (1059) Baxxxter
»

Je res, da ABIT plosce kazejo 10 stopinj visje temperature?

Oddelek: Navijanje
291765 (1345) mloncar

Več podobnih tem