» »

Šola (neocenjen)

Šola (neocenjen)

Against ::

Pozdravljeni,

zanima me kako je z neocenjenemi ocenami? Namreč prvo polletje sem pisal negativno. V drugem semestru bi pa moral dobiti ustno oceno ampak je nisem dobil takrat, ko bi moral biti vprašan zaradi tega, ker s sabo nisem imel zvezka. No, danes na spričevalu je pisalo, da sem neocenjen. In ker vem, da moram to popravit (popravni izpit - celotno leto), in ker sem pri MAT (kar sploh nisem pričakoval) zadnji test pisal 1 me zanima ali se bi lahko v tem mesecu najprej popravljala Matematika glede na to da so naslednji teden že popravni. In menda je tudi tako, da se neocenjeni popravljajo pred ostalimi. Zdaj če je tako potem enostavno ne vem ali se bom sploh zmožen naučiti v enem tednu celotno snov (pa ne mi govorit prej bi se učil blablabla ....).

Se da narediti, zaprosit da bi v tem mesecu pisal samo Matematiko potem čez mesec dni (kar bi meni zelo ustrezalo, ker imam dovolj časa za učenje) pa še neocenjen predmet?

Hvala vsem za odgovor,
M.

AndrejS ::

1.Neocenjena ocena - maš slovenščino tudi popravnega?
2.Na šoli se to pozanimaj in ne na tem forumu !

Math Freak ::

Ni mi jasno zakaj taka vprašanja postavljate na forumu, namesto da bi vprašali svojega profesorja? Se ga bojiš vprašat? Z nami se boš težko zmenil glede rokov popravljanja =p.

Phantomeye ::

V pravilniku za srednje šole piše kaj pomeni, če je dijak neocenjen.

Dijak, ki ni ocenjen do konca pouka v šolskem letu, je neocenjen in opravlja predmetni izpit iz celotne snovi. Če je dijak neocenjen v enem ocenjevalnem obdobju, v drugih obdobjih pa je pozitivno ocenjen, obsega predmetni izpit le snov tega obdobja.

Tako piše v 8. členu, za ocenjevanje v gimnazijah, sklepam, da je v ostalih oblikah srednješolskega izobraževanja enako. Vir: http://www.uradni-list.si/1/content?id=...


AndrejS je izjavil:

1.Neocenjena ocena - maš slovenščino tudi popravnega?



No dej no, kaj ima omenjena napaka veze s slovenščino? Besedna zveza 'neocenjena ocena' ni smiselna, ampak ni pa slovnično ali pravopisno neustrezna. Malo se zadržite s takšnimi komentarji.

Zgodovina sprememb…

Phantomeye ::

Še za srednješolsko izobraževanje (25. člen, (dopolnilni izpit), http://www.uradni-list.si/1/content?id=...

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neopravičene ure (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
10116392 (11936) Phantomeye
»

Popravni izpit mat gimnazija

Oddelek: Šola
73905 (2900) lebdim
»

kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
779591 (8171) ERGY
»

neocenjen?

Oddelek: Šola
162661 (2344) bobby
»

Pravdarji na kup!

Oddelek: Šola
151598 (1473) Roadkill

Več podobnih tem