Forum » Konzole » Bloodborne
Bloodborne
yayo ::
Zanimiv teaser z gotično atmosfero, ampak, če gre za japonsko igro bo to verjetno button masher a'la' Castlevania ali Devil May Cry. Daleč od mojega okusa.
oo7 ::
Zanimiv teaser z gotično atmosfero, ampak, če gre za japonsko igro bo to verjetno button masher a'la' Castlevania ali Devil May Cry. Daleč od mojega okusa.
To je na tak način kot je Dark souls ali Demon souls.
To bo vrhunska igra
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
opeter ::
Wow, hudo. Žal je samo za PS4 ... No ja, mogoče enkrat ga bom lahko igral ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Berserker ::
Uh kolk berem bo špil še bolj zajeban kot vsi trije predhodniki. Nič več ščitov in težkih oklepov, sam lahka roba, sovražniki pa naj bi še bolj pritiskali, se pravi potrebno bo strateško in spretnostno igranje.
Uh kolk berem bo špil še bolj zajeban kot vsi trije predhodniki. Nič več ščitov in težkih oklepov, sam lahka roba, sovražniki pa naj bi še bolj pritiskali, se pravi potrebno bo strateško in spretnostno igranje.
Super se že veselim
Če se ne motim bo treba v tej igri zbirati kri namesto duš?
Bloodborne™ Official TGS Gameplay Trailer |
Tole bo spet težka igra za znort upam, da boš lahko v tej igri uporabljal fantome če se bo kje ustavilo.
Tole bo spet težka igra za znort upam, da boš lahko v tej igri uporabljal fantome če se bo kje ustavilo.
Med glavne nominirance za GOTY letos bodo sigurno : Bloodborne, Witcher 3 Wild Hunt, Batman Arkham Knight, Metal Gear Solid V Phantom Pain in Halo 5 potem pa še nekateri novi naslovi kot so No Man Sky, The division ... po moje se dosti nisem zmotil =)
plaz21 ::
Resident Evil Revelations 2, Dying Light, The Order 1886 itd... samo stojijo.
Bloodborne je odlična igra in upravičen nakup :). Zelo uživam v igranju.
Bloodborne je odlična igra in upravičen nakup :). Zelo uživam v igranju.
Bloodborne ne bo nikoli na voljo za PC zato, ker je v lasti Sony Computer Entertainment.
Čeprav Dark souls 1 in 2 so od istega razvijalca kot Bloodborne se pravi From Software, ki so na voljo tudi za Pc ampak tam je bil založnik Namco Bandai Games.
Da pride Bloodborne na PC je ravno toliko možnosti kot, da bi prišel na PC Uncharted ali The last Of Us pa lahko podpišejo miljonsko peticijo dokler je lastnik Sony Computer Entertaiment iger za PC ne bo.
Čeprav Dark souls 1 in 2 so od istega razvijalca kot Bloodborne se pravi From Software, ki so na voljo tudi za Pc ampak tam je bil založnik Namco Bandai Games.
Da pride Bloodborne na PC je ravno toliko možnosti kot, da bi prišel na PC Uncharted ali The last Of Us pa lahko podpišejo miljonsko peticijo dokler je lastnik Sony Computer Entertaiment iger za PC ne bo.
Gregex ::
Sklepam, da je pretežka? To vsekakor ni igra za vsakogar. Meni je špil bomba. Zame definitivno GOTY.
scipascapa je izjavil:
Zafrustrirana igra, pretežka....prelahko te ubijejo.
Sigurno ni igra, ki bi omogočala veliko "kiksov" po domače rečeno. Je že treba bit pri večjih stvorih in bossih kar previden. V bistvu samo začetek je kolikor toliko lahek in se še lahko "zaletiš" v sovraga. Kasneje pač ne. In komur to ni všeč igra ni zanj. Zahteva malo potrpljenja, ampak ko enkrat ugotoviš kako se sovrag premika in taktiko potem je zadeva veliko lažja.
Sam osebno imam raje igre, kjer se dopušča več napak, ampak vseeno mi je ta igra od vseh, ki si jih trenutno lastim za PS4 daleč najboljša. Trenutno premagal Cleric beast in že z veseljem čakam na naslednjega sovraga. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: plaz21 ()
scipascapa je izjavil:
kdo še igra tole? jao dons sem še malo igral in spet po 2 urah nič napredka :(
Jaz sem jo komaj danes dobil =)
Pri tej igri samo ne smeš obupat vzami to igro kot iziv.
Jaz, ko sem prvič igral Dark souls prvih 20-30 ur je bilo mučnih in sem hotel tudi odnehati ampak potem, ko mi je bilo malo bolj jasno vse skupaj mi je postala ena najboljših iger in sem preigral 250 ur z užitkom čeprav sem umrl vsakih 10 minut
Sicer ne vem kako je pri Bloodborne bom zvečer probal ampak najbrž je isto kot pri Dark souls če ti ne gre na pomoč pokliči fantoma to pomeni, da ti na pomoč za določen čas pride pomagati drugi igralec.
Nivo insighta nad 15 dvigne težavnost nekaterih bossov baje. Se pravi držat mejo pod to količino =)
McClane ::
Itak da je treba vztrajat. Prvi level do clerica je namenoma narejen tako da te zlomi. Nameče ti par gangov sovragov, mehanika igre ti je nepoznana, ne znaš še ujeti ritma umikanja in napadanja, pa še checkpoint je prekleto daleč.
Če predelaš ta prvi level, boš potem še ostalo. Verjetno :)
Če predelaš ta prvi level, boš potem še ostalo. Verjetno :)
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Bloodborne: if you leave your PS4 on for 12 hours, all bosses become easy
http://www.vg247.com/2015/04/06/bloodbo...
http://www.vg247.com/2015/04/06/bloodbo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 507236 (6802) | Nesta |
» | Dark Souls 3 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 94928 (5980) | oo7 |
» | NiohOddelek: Igre | 3469 (1129) | oo7 |
» | Code Vein (Prepare to Dine)Oddelek: Igre | 2636 (987) | oo7 |
» | Lords of FallenOddelek: Igre | 5828 (4698) | scipascapa |